QUOTE(Sardinukė @ 2011 12 28, 02:11)
O jus tikra, kad tai paprasta zmoniu kalba

?
Ir man iskilo klausimas: ar jus neturit komunikavimo su zmonemis problemu

? Kalbates pati su savimi... ir neaisku apie ka....
Štai dabar supratau - jog turiu komunikavimo su žmonėmis problemų.
Ir dar daugiau supratau - jog visi žmonės jų turi. Grandininė reakcija, išplitusi erdvėje (t.y. pasiskirsčiusi erdvėje erdvinis išsimėtymas, kaip pvz molekulės

).
Aš
Vanduo vertinu kaip žmogų, davusį man tiek, kad nežinau taip ant staigiųjų, su kuo palyginti.
O tu priėmei tai kaip mano priekaištą jam. Aš negalvojau sukelti tokios reakcijos, nes pati taip negalvojau. Tai buvo prielaida/pamąstymas/bandymas sukelti bendrą pamąstymą.
Ir štai - aš turiu komunikavimo problemų su tavimi,
Vanduo - su manimi
Bet jei
Vanduo komunikavimo problema su manimi būtų absoliučiai STOPO būklėje, juk aš nebūčiau parašiusi to, ką sugebėjau suvokti būtent jo dėka.
Tik laiko tarpas kiek per ilgas, mano galva, lyginant su žmogui duotu gyvenimo laiku.
Štai tik tai sąlygojo mano šio posto gimimą.
Juk visi plius minus turime panašų laiko kiekį šioje Žemėje ( išimčių nelieskime čia, kad nenuklystume į pievas).
Aš jau šiandien galiu ramiai konstatuoti, kad iš jo gavau pakankamai.
Bet galvoju, kad galėčiau gauti dar daugiau
Na, bet gal aš turiu savybę gyvenime skubėti. Tai seniai esu savyje pastebėjusi. Vis atrodo, kad kažkur nespėsi, kad kažko nespėsi, kažko nesuvoksi, kažko nepatirsi...ir pnš. Bet tai mano problema. Man taip vis atrodo nuo pat paauglystės.
Iš to ir sprendžiu, jog tai mano problema.
O šiaip, aš neturiu čia tikslo atrodyti gudresne, geresne, pranašesne, protingesne ar pnš... Aš tokio tikslo net gyvenime niekad neturiu.
Aš noriu gauti, kiek pajėgiu, dalintis. Nes kažkaip galvoju, jog teisingas posakis yra - kartais padalinus, padvigubėja. Paradoksas - priešingybė matematikai
Tavo teskaičiau tik vieną šį trumputį postą. Negaliu tau nei prieštarauti, nei linksėti.
Na, neturiu nuomonės.
Bet jei į situaciją žiūrėti iš šalies - gal tai spontaniškumas.
Štai aš pati neperseniausiai savyje pamačiau šios savybės buvimą. Kai neįsigilinusi griežtai atkirtau
eugi.
Bet kieno tai problema? Jo ar mano ? Be abejonės - mano.
Atsiprašiau.
Bet ne vien atsiprašyme esmė. Didesnė esmė yra tame, jog aš tai supratau/suvokiau.
Bet vėl gi... aš...aš... O kaip jam reikėjo jaustis?
Va kur dar didesnė esmė