Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(asaraa @ 2011 11 05, 20:15)
uz poros dienu bus 8men  4u.gif

Tai mano mazasis beveik menesiuku vyersnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2011 11 05, 21:17)
vat tame ir reikalas, kad atstumas nemazas gaunasi - beveik 3 metrai... Toks buvo mano pirminis projektas, bet kazkip pasideliojus, man butent tas atstumas kliuva, ir ar nebus "vagonas" kai taip baldai sonuose?

Mano virtuve panasi - ir darau virtuves zona U raides plotis gaunas 3,30 ir man visai netrukdo. O iejima dariau is svetaines atvira palikau erdve valgomojo stalui, t.y ne duris dariau o tik virtuves dali nuo svetaines atskiriau, o valgomasis satalas matysis is svetaines. Dabar bute taip turiu man tai labai gerai... Nepatinka man virtuves, kurios grynai virtuves blush2.gif
Atsakyti
Kokias tempais jus bendraujat bigsmile.gif bigsmile.gif vos eina spet skaityti, atrodo, kad daugiau nieko neveikiat tik prie pc sedit smile.gif

aciu uz architektu nuorodas, kelis apskambinau, apvaziavau ir buvau abstulbusi, kad dabar pasidaryti individualu projekta kainuoja nuo 8 iki 15 tukstanciu blink.gif ar gali but tokios kainos dabar?? ar cia tik as galvojau, kad architektai neturi daug darbo ir kainos yra kritusios?!
kol kas esu apsistojus ties progresyviais projektais http://www_pprojektai_lt/ (sutapo musu poziuris), gal yra teke su jais susidurti?

maciau diskusija apie ciuzinius - mes jau 5 miegam ant lateksinio 7 zonu is gemegos, pirkom tiesiai is gamyklos. negaliu pasakyt nieko blogo, gerai issimiegam, vasara jokiu prakaitavimu ner. kazkas rase kad lateksinis puva, tai gal, jei ji apipilsi/apsisiosi, bet juk yra labai geru apsauginiu paklodziu (kiek teko dometis, gamintojai rekomenduoja naudoti apsaugines paklodes ne tik del netycinio suslapimo, bet ir del prakaito, erkuciu ir pan - imeti paklode kas sav isskalbti ir svaru)

kas klause del virtuves - as asmeniskai daryciau kampine, nes maziau begiojimo is vienos puses i kita, o stovint kampe prie indaploves, uztektu vos keliu mazu zingsniu iki reikamos spinteles, stalciaus, irankio ir pan. as esu turejus kampine ir vienos linijos virtuve, tai kampine yra racionalesne, gali geriau, patogiau isnaudoti ir plota ir pataupyti kojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2011 11 05, 22:55)
Dabar bute taip turiu man tai labai gerai... Nepatinka man virtuves, kurios grynai virtuves  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(giedregie @ 2011 11 05, 23:12)
aciu uz architektu nuorodas, kelis apskambinau, apvaziavau ir buvau abstulbusi, kad dabar pasidaryti individualu projekta kainuoja nuo 8 iki 15 tukstanciu  blink.gif ar gali but tokios kainos dabar?? ar cia tik as galvojau, kad architektai neturi daug darbo ir kainos yra kritusios?!
kol kas esu apsistojus ties progresyviais projektais http://www_pprojektai_lt/ (sutapo musu poziuris), gal yra teke su jais susidurti?

o gal labai mandra ar dideli nama planuojat? as rodos ant tokiu brangiu neuzsiraudavau kai ieskojau, bet gal del to, kad pas mus namukas paprastas ir nera didelis. g.gif Berods didziausias brangininkas sake apie 8 t.
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms del virtuves 4u.gif Rytoj dar drauge architekte zadejo normalesnius brezinukus prmesti, tai galutinai apsispresiu, nors jau labiau linkstu link kampines ax.gif Musu namuko projektas toks, kad kiekvienas uzkampis isnaudotas, tu tokiu atviru erdviu nedaug, bet kazkaip ji renkantis galvojau pragmatiskai, kad nebutu daug tusciai sildomos erdves biggrin.gif Labai noreciau virtuve pasidaryti jaukia ir patogia, kad pagaliau ipratume valgyti butent ten, nes dabar jau nervai nelaiko, kai visi tempiames maista i salona, vaikai pritrupina, priterlioja - o kai trecia mazge paaugs, tai is vis kiaulide pasidarys... Zodziu grozis groziu bet kai kuriuos blogus iprocius bandysiu keisti tiesiog pasiulant kita visiems priimtina varianta...

giedregie - o kur pirkotes paklodes (gal pererslapampamas). Nes augant vaikams ciuzinys vis tiek maziau ar daugiau nukencia, plius pas mus katinai kartais palieka "siurprizu", tad viena ciuzini (laimei, nekoks tebuvo) jau ismetem nes nei isplauti, nei isvalyti. Higieninis uzvalkalas butu sprendimas drinks_cheers.gif O del latekso - matyt cia individualu, jei zmogus linkes sukaisti/prakaituoti nakti, tai ant jo tikrai vasara bus karsta. Bet kas liecia komforta guleti , jie be abejo - patys smagiausi thumbup.gif

Del architektu - as galiu paklausti drauges kiek tai mazdaug kainuoja. Ji vilniete, ilga laika dirbo su stambesniais uzsakymais (daugiabuciais, komerciniais pastatais ir pan.), bet gal kazka gales rekomenduoti... ax.gif
Atsakyti
Atrodo, noriu paprasto, staciakampio formos, 2 aukstu, apie 150-200 kv m, 1 aukstas - salionas, virtuve, valgomasis, darbo kambarys, wc, katiline, sandeliukas visokiom padangom, dviraciam ir pan, 2 aukstas - 3 miegamieji kambariai ir 1 vonia. Dar garazas butu neblogai, bet nzn ar pavyks ji ten ipaisti, bo baisiai siauras sklypas... Galvojau apie vieno slaito stoga, tinko ir medienos apdaila. Mano supratimu, cia nieko ypatingo, ar ne?? (o dabar kazkaip galvoju apie nama ploksciu stgu, nes uzmaciau viena labai faina)
Pigiausia, ka girdėjau, buvo 8t blink.gif o kiek jus mokejot uz savo projektus, kas daret nesenai?

Del paklodziu, tai jos superines- neperslampa, gali iskart ant jos miegot (jei kam patinka siurkstesnis audinys), yra ivairiu spalvu, su gumom, lietuviskos ir kaina normali. Manoji tarnauja 5 metus, atra vaika augina smile.gif Siuva kretingaleje (tik ivaziavus nuo Klp puses po desine, pilkas berods 5 a pastatas, reik per kelis kabinetus pasivaiksciot, kol kas nors nuveda į cecha-pardutuve). Nerandu dabar ju kontaktu, rasiu imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 11 04, 16:38)
Gal dar kas iš pogrindžio išlįs?

biggrin.gif as senbuvis, tik kitu pavadinimu
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 28, 13:49)
syri,ar tau paskutiniu metu zandai nekaista  biggrin.gif  biggrin.gif  as kaskart skalbinius traukdama ir kabindama juos ant tavo rekomenduotos "garmoskines: dziovykles tave geru zodziu paminavoju  4u.gif  4u.gif ir kitoms kas darysis skalbyklos patalpa tikrai rekomenduoju toki daikta- ir vietos neuzima,ir su pakabom gali drabuzius isdziuvusius kabinti,o jei kas dregnesio ir parastai padziauti  thumbup.gif

va ir man tokio reik bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(uItra @ 2011 11 06, 02:23)
giedregie - o kur pirkotes paklodes (gal pererslapampamas).

as ne giedre, bet galiu pasakyt, kad tu vaikisku neperslampamu paklodziu daug kur yra, o didelems lovoms ju yra Ermitaze. 4u.gif Bet as tokiu nei vaikams nenaudoju, man uzteko po gimdymo ligoninej kelias dienas pagulet ant tokiu 'neperslampamu' ciuziniu, tai supratau kas cia do brudas. Bet jei jusu neerzina, tai ok. mirksiukas.gif

QUOTE(giedregie @ 2011 11 06, 02:58)
Atrodo, noriu paprasto, staciakampio formos, 2 aukstu, apie 150-200 kv m, 1 aukstas - salionas, virtuve, valgomasis, darbo kambarys, wc, katiline, sandeliukas visokiom padangom, dviraciam ir pan, 2 aukstas - 3 miegamieji kambariai ir 1 vonia. Dar garazas butu neblogai, bet nzn ar pavyks ji ten ipaisti, bo baisiai siauras sklypas... Galvojau apie vieno slaito stoga, tinko ir medienos apdaila. Mano supratimu, cia nieko ypatingo, ar ne?? (o dabar kazkaip galvoju apie nama ploksciu stgu, nes uzmaciau viena labai faina)

cia apie ta faina su ploksciu stogu gal sneki apie ta kur projektavo pprojektai.lt Technikos g.? (dabar uzmaciau bevartydama) As ji gyvai daznai matau, nes daznai pravaziuoju (salia giminaiciai gyvena). Na idomus jis toks. Is pradziu atrode keistai, bet dabar tai labai fainas jis man. Ir zinant kokio siaurumo ten buvo sklypas tai tikrai labai geras variantas isejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 11 05, 17:41)
Pirkom iš ciupk.lt raguvos dviguba praustuva su spintele vonios kambariui ir Ia. Wc spintele su praustuvu. Dėl naudojimo komentaru po kolkas nėra. Norejau dvigubo lieto praustuvo, o kaina tiko, tai ir pirkom. Nes kitu gamintojų vien praustuvo kaina eina nuo 2000lt.

QUOTE(uItra @ 2011 11 05, 21:13)
Vonios baldus irgi kaip tik ziuriu, nes liko tik praustuve issirinkti ir spinteles po juo bei salia. Raguvos man patiko labiau nei Rivos, bet dar mastau su baldininkais susitikti, paprasyti ju paskaiciuoti kiek gautusi baldukai pagal uzsakyma, tokio plocio ir ilgio kokio konkreciai reikia man... ax.gif Daug i vonia nieko ikisti negaliu, nes ji mazute, plius jau prisiplanavome joje ir infraraudonuju spinduliu pirtele, nupirkom bide ir wc, o vonia vyras atves is savo buto (ji vistiek pardavinejam) - neseniai pirkom, tai nutarem bent cia siek tiek sutaupyti smile.gif Plyteles turbut imsiu "Leda", is Dvarcioniu, nusiunciau, kad projektuka pabraizytu...
Kita savaite i Lenkija katilo ir kamino vyras vaziuos... smile.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 11 05, 22:29)
turiu vonioj 1 metro pakabinama spintele su praustuvu is Raguvos baldu 4u.gif esu patenkinta  ax.gif

ačiū visoms atsakiusioms, aš irgi linkstu link Raguvos... Bet dar neatmetu varianto dėl baldų gaminimo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2011 11 05, 22:12)
maciau diskusija apie ciuzinius - mes jau 5 miegam ant lateksinio 7 zonu is gemegos, pirkom tiesiai is gamyklos. negaliu pasakyt nieko blogo, gerai issimiegam, vasara jokiu prakaitavimu ner. kazkas rase kad lateksinis puva, tai gal, jei ji apipilsi/apsisiosi, bet juk yra labai geru apsauginiu paklodziu (kiek teko dometis, gamintojai rekomenduoja naudoti apsaugines paklodes ne tik del netycinio suslapimo, bet ir del prakaito, erkuciu ir pan - imeti paklode kas sav isskalbti ir svaru)

Labas rytas,
As rasiau, kad lateksiniai ciuziniai pradeda pelyti jei po jais nera jiems atitinkancio pagrindo. Mat jie turi kvepuoti, todel jie dedami ant vadinamu groteliu arba buna specialiai ploksteje padarytos skyles. Cia nieko bendra neturi su prakaitavimu ar apsislapinimu. 4u.gif Mes irgi turim viename bute lateksini ir esu labai patenkinta paciu ciuziniu. smile.gif
O miegoti ant neperslampamu paklodziu tai kazkoks briedas. Kadangi daug keliauju, tai tenka daug miegoti viesbuciuose, tai va ten irgi apsaugo ciuzinius tomis neperslampomis paklodemis, tai issimiegoti bent jau man neimanoma schmoll.gif suprakaituoji, o paskui salta darosi, na nesamone...Bet jau cia tai kiekvieno reikalas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedregie @ 2011 11 05, 22:12)
aciu uz architektu nuorodas, kelis apskambinau, apvaziavau ir buvau abstulbusi, kad dabar pasidaryti individualu projekta kainuoja nuo 8 iki 15 tukstanciu  blink.gif ar gali but tokios kainos dabar?? ar cia tik as galvojau, kad architektai neturi daug darbo ir kainos yra kritusios?!

Kiek suprantu, tai jus darote individualu projekta del to, kad sklypas labai siauras. Na, pas mus irgi kaip "traukinio vagonas" siauras ir ilgas, bet mes ememe kartotina projekta, tik pagal save pasistumdem. Kainavo 6 tukst., ir tai manau, kad reikejo pasidereti. Tiesa, mes projekta darem "Statybos projektu sprendimai". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2011 11 05, 21:17)
vat tame ir reikalas, kad atstumas nemazas gaunasi - beveik 3 metrai... Toks buvo mano pirminis projektas, bet kazkip pasideliojus, man butent tas atstumas kliuva, ir ar nebus "vagonas" kai taip baldai sonuose?

Geriau kampu tada daryk.

QUOTE(salamandra07 @ 2011 11 05, 22:55)
Mano virtuve panasi - ir darau virtuves zona U raides plotis gaunas 3,30 ir man visai netrukdo. O iejima dariau is svetaines atvira palikau erdve valgomojo stalui, t.y ne duris dariau o tik virtuves dali nuo svetaines atskiriau, o valgomasis satalas matysis is svetaines. Dabar bute taip turiu man tai labai gerai... Nepatinka man virtuves, kurios grynai virtuves  blush2.gif

Pas tave bendrai 330, o pas ja grynai tarp spinteliu 3m.

QUOTE(giedregie @ 2011 11 05, 23:12)
vos eina spet skaityti, atrodo, kad daugiau nieko neveikiat tik prie pc sedit smile.gif

aciu uz architektu nuorodas, kelis apskambinau, apvaziavau ir buvau abstulbusi, kad dabar pasidaryti individualu projekta kainuoja nuo 8 iki 15 tukstanciu  blink.gif ar gali but tokios kainos dabar??

Daug bendraujanciu, tai ir daug prirasyta tongue.gif

Mes buvom sutare uz projekta 12t., o atejus krizei nusiderejom iki 10t.

QUOTE(uItra @ 2011 11 06, 02:23)
augant vaikams ciuzinys vis tiek maziau ar daugiau nukencia, plius pas mus katinai kartais palieka "siurprizu",

Katinai ant jusu lovu pridaro blink.gif blink.gif blink.gif ?
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2011 11 04, 17:10)
Cia va preliminarus breziniai:
1. user posted image

2. user posted image

Daug neziurejau, bet uzkliuvo, kad indaploves salia kriaukliu KAMPE. Jei stovesi prie kriaukles, kaip atidariusi indaplove sudesi ten indus? O atidariusi indaplove, patogiai istrauksi indus ir sudesi i spintele virsuj?
Pasakyk ka drauge tau bus patarusi del isplanavimo...

IR SVEIKOS VISOS NAUJOKES drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti