QUOTE(uItra @ 2011 11 05, 21:17)
vat tame ir reikalas, kad atstumas nemazas gaunasi - beveik 3 metrai... Toks buvo mano pirminis projektas, bet kazkip pasideliojus, man butent tas atstumas kliuva, ir ar nebus "vagonas" kai taip baldai sonuose?
Geriau kampu tada daryk.
QUOTE(salamandra07 @ 2011 11 05, 22:55)
Mano virtuve panasi - ir darau virtuves zona U raides plotis gaunas 3,30 ir man visai netrukdo. O iejima dariau is svetaines atvira palikau erdve valgomojo stalui, t.y ne duris dariau o tik virtuves dali nuo svetaines atskiriau, o valgomasis satalas matysis is svetaines. Dabar bute taip turiu man tai labai gerai... Nepatinka man virtuves, kurios grynai virtuves
Pas tave bendrai 330, o pas ja grynai tarp spinteliu 3m.
QUOTE(giedregie @ 2011 11 05, 23:12)
vos eina spet skaityti, atrodo, kad daugiau nieko neveikiat tik prie pc sedit
aciu uz architektu nuorodas, kelis apskambinau, apvaziavau ir buvau abstulbusi, kad dabar pasidaryti individualu projekta kainuoja nuo 8 iki 15 tukstanciu

ar gali but tokios kainos dabar??
Daug bendraujanciu, tai ir daug prirasyta
Mes buvom sutare uz projekta 12t., o atejus krizei nusiderejom iki 10t.
QUOTE(uItra @ 2011 11 06, 02:23)
augant vaikams ciuzinys vis tiek maziau ar daugiau nukencia, plius pas mus katinai kartais palieka "siurprizu",
Katinai ant jusu lovu pridaro

?
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2011 11 04, 17:10)
Cia va preliminarus breziniai:
1.
2.
Daug neziurejau, bet uzkliuvo, kad indaploves salia kriaukliu KAMPE. Jei stovesi prie kriaukles, kaip atidariusi indaplove sudesi ten indus? O atidariusi indaplove, patogiai istrauksi indus ir sudesi i spintele virsuj?
Pasakyk ka drauge tau bus patarusi del isplanavimo...
IR SVEIKOS VISOS NAUJOKES