Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

nu, dar paklausiu... ax.gif biggrin.gif Kur perkat parketlentes? Pažiūrėjau Ermitaže, Senukuose, tai ten beveik visos lenkiškos antrarūšės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 11 06, 14:17)
nu, dar paklausiu...  ax.gif  biggrin.gif Kur perkat parketlentes? Pažiūrėjau Ermitaže, Senukuose, tai ten beveik visos lenkiškos antrarūšės...  unsure.gif

praeita savaite klojom tokias is Ermitazo pirktas, tai dabar kai pasakei kad antraruses, tai jo, buvo kelios lenteles trumpesnes nei kitos, bet tai dzin, labai gerai ir graziai susidejo, visvien pjaustosi jos. irnesakyk.gif Daugiau broko nepastebejom. Bet ir pirkdami net neatkreipem demesio antraruses ar kokios jos ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 06, 11:40)
IR SVEIKOS VISOS NAUJOKES  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visoms naujokėms 4u.gif

Mes jau susimontavom ir plautuvę ir kaitlentę (tokią pačią kaip rutulytės smile.gif ), abi pilkos ir man labai gražiai atrodo wub.gif nekantrauju kuo greičiau išbandyti smile.gif
Dar turiu vieną problemą, neįsivaizduoju kokias užuolaidas dukros kambaryje siūti, ar ilgas ar tokias tik, kad patį langą uždengti g.gif
Atsakyti
nu, dar paklausiu...   ax.gif  biggrin.gif Kur perkat parketlentes? Pažiūrėjau Ermitaže, Senukuose, tai ten beveik visos lenkiškos antrarūšės...  unsure.gif

www.parketas.lt

Kol as Vilniuj, tai MB isdejo grindis hole, vaiku kolidoriuj, vaiku kambariuose, liko 1-am aukste tik miegamasis. Neisivaizduoju kaip atrodys vaizdas, kai ant betono beveik metus gyvenom lotuliukas.gif . Laukiu kada grizusi pamatysiu pasikeitimus!
Dar iki naujako tambura su skalbykla sutvarkom ir siems metams uzteks. Savo vonia su drabuzine paliekam po nauju.

Ritaram, o kokios patinka uzuolaidos? As deciau iki zemes, jei yra pasirinkimas. As kabinau, ka radau is senu namu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 06 lapkričio 2011 - 20:24
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 06, 21:23)
www.parketas.lt

Kol as Vilniuj, tai MB isdejo grindis hole, vaiku kolidoriuj, vaiku kambariuose, liko 1-am aukste tik miegamasis. Neisivaizduoju kaip atrodys vaizdas, kai ant betono beveik metus gyvenom  lotuliukas.gif . Laukiu kada grizusi pamatysiu pasikeitimus!
Dar iki naujako tambura su skalbykla sutvarkom ir siems metams uzteks. Savo vonia su drabuzine paliekam po nauju.

oho kiek jau i prieki! atvarysiu kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Friona @ 2011 11 06, 21:33)
oho kiek jau i prieki!  atvarysiu kada  ax.gif

Tik turbut jau ne peskom, atsalo kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 06, 21:37)
Tik turbut jau ne peskom, atsalo kazko  g.gif

oi man tai nestabdis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 06, 12:40)
IR SVEIKOS VISOS NAUJOKES:sutinku  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

4u.gif

QUOTE(giedregie @ 2011 11 06, 02:58)
<..>
Del paklodziu, tai jos superines- neperslampa, gali iskart ant jos miegot (jei kam patinka siurkstesnis audinys), yra ivairiu spalvu, su gumom, lietuviskos ir kaina normali. Manoji tarnauja 5 metus, atra vaika augina smile.gif Siuva kretingaleje (tik ivaziavus nuo Klp puses po desine, pilkas berods 5 a pastatas, reik per kelis kabinetus pasivaiksciot, kol kas nors nuveda į cecha-pardutuve). Nerandu dabar ju kontaktu, rasiu imesiu smile.gif

Na reiks uzvaziuoti jei toje puseje busim... Bent viena tikrai reikia pasiimti jei bus nekomfortas miegoti, padesiu i sona ir viskas... ax.gif

Katinai ant jusu lovu pridaro  blink.gif  blink.gif  blink.gif ?

buna, pasitaiko....sad.gif retai, bet to uztenka, nes isplauti labai sunku.... Labai naiviai tikiuosi, kad naujame name jie su mumis nebemiegos, bet cia jau MB psichologine priklausomybe nuo ju - visa gyvenime tik su jais gyveno, miegojo tad nelbai eina prikalbink juos iskraustyti bent nakciai i kita kambari... mes gyvunu aplamai visa buri turime, ir viena priezasciu del ko issikeliam - kad visi tilptume - ir dvikojai, ir keturkojai... ax.gif

Geriau kampu tada daryk.
Pas tave bendrai 330, o pas ja grynai tarp spinteliu 3m.
Daug neziurejau, bet uzkliuvo, kad indaploves salia kriaukliu KAMPE. Jei stovesi prie kriaukles, kaip atidariusi indaplove sudesi ten indus? O atidariusi indaplove, patogiai istrauksi indus ir sudesi i spintele virsuj?
Pasakyk ka drauge tau bus patarusi del isplanavimo...

na as kazkaip irgi dabar jau daugiau prie kampines linkstu, bet su architekte kai kalbejom ji kol nepadeliojus daugiau uz linijine virtuve buvo g.gif Del indaploves kazkaip nesusimasciau, nesu turejusi anksciau... I ta puse viska su vandeniu sukisom, nes ten kanalizacija isvesta. Dar tada variantas ja prie orkaites deti vietoj indu spinteliu... unsure.gif ax.gif
O kas turite - ar kampine kriaukle yra patogi naudotis, na tokia va 45 laispniu?
Papildyta:

nu, dar paklausiu...  ax.gif  biggrin.gif Kur perkat parketlentes? Pažiūrėjau Ermitaže, Senukuose, tai ten beveik visos lenkiškos antrarūšės...  unsure.gif

Is matytu patiko NIC centre, antrame aukste. Dar "Gerose grindyse" Silutes pl. salia "Viko" ir buvusios bazes. Kazkiek dar buvo "Grindu Arsenale", jis salia buvusio Mesos kombinato ivaziavimo Silutes pl., ten planuojame pirkti laminata, jie vokiskais Egger pagrinde prekiauja.

QUOTE(Ritaram @ 2011 11 06, 18:32)
Sveikos  4u.gif
Visoms naujokėms  4u.gif
Mes jau susimontavom ir plautuvę ir kaitlentę (tokią pačią kaip rutulytės smile.gif ), abi pilkos ir man labai gražiai atrodo  wub.gif nekantrauju kuo greičiau išbandyti  smile.gif 
Dar turiu vieną problemą, neįsivaizduoju kokias užuolaidas dukros kambaryje siūti, ar ilgas ar tokias tik, kad patį langą uždengti  g.gif

4u.gif
Man graziau ilgos, jei po langais yra sildymas, jo geriau uzuolaidomis neuzdengti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 06 lapkričio 2011 - 21:02
QUOTE(Ritaram @ 2011 11 06, 17:32)
Sveikos  4u.gif
Visoms naujokėms  4u.gif

Mes jau susimontavom ir plautuvę ir kaitlentę (tokią pačią kaip rutulytės smile.gif ), abi pilkos ir man labai gražiai atrodo  wub.gif nekantrauju kuo greičiau išbandyti  smile.gif 
Dar turiu vieną problemą, neįsivaizduoju kokias užuolaidas dukros kambaryje siūti, ar ilgas ar tokias tik, kad patį langą uždengti  g.gif

Man graziau ilgos 4u.gif Bet daryk taip, kaip tau paciai graziau arba kaip vaikui labiau patinka, juk jus ten gyvenat smile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 06, 20:23)
Kol as Vilniuj, tai MB isdejo grindis hole, vaiku kolidoriuj, vaiku kambariuose, liko 1-am aukste tik miegamasis. Neisivaizduoju kaip atrodys vaizdas, kai ant betono beveik metus gyvenom  lotuliukas.gif . Laukiu kada grizusi pamatysiu pasikeitimus!

Tikiuosi, kad namuciai dar jaukesni taps mirksiukas.gif o jausmas grizus i pasikeitusius namus bus neapsakomas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ritaram, o kokios patinka uzuolaidos? As deciau iki zemes, jei yra pasirinkimas. As kabinau, ka radau is senu namu......

Ir man patiktų iki žemės, bet nelabai galima, nes ir lovytė stovės šalia ir rašomasis stalas, tai su ilgomis niekaip neišeis. Labiau linkstu pri austrijiečių, nes tų romanečių ir visokių širmų su tais metaliniais strypukais tai aš nenoriu, nes priežiūra, mano akiai, labai sudėtinga, bent jau man... blush2.gif tik kaži kokia jų kaina blush2.gif

QUOTE(uItra @ 2011 11 06, 21:03)
na as kazkaip irgi dabar jau daugiau prie kampines linkstu, bet su architekte kai kalbejom ji kol nepadeliojus daugiau uz linijine virtuve buvo  g.gif Del indaploves kazkaip nesusimasciau, nesu turejusi anksciau... I ta puse viska su vandeniu sukisom, nes ten kanalizacija isvesta. Dar tada variantas ja prie orkaites deti  vietoj indu spinteliu... unsure.gif ax.gif
O kas turite - ar kampine kriaukle yra patogi naudotis, na tokia va 45 laispniu?

Mano virtuvėlę neseniai surinko, ir ja pilnai nesinaudoju, nežinau kaip ją įvardinti ar linijinė, bet man jau dabar patinka kad ta "sala" yra, kad nereikės būti nusisukusiai į sieną ax.gif
Esu turėjusi kampinę kriauklę, tai man ji nelabai ax.gif
Papildyta:

Aš pastebėjau, kad tavo vyras visada darbuojas, kai tu išvažiuoji, tai mašinytę nupirko, tai dabar grindis deda, vien siurprizai thumbup.gif
Atsakyti