Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzija

Pasibaigė senoji tema apie keliones Prancūzijoje, tad skelbiu naują temą.

Kviečiu toliau dalintis savo kelionių planais, jau įvykusių kelionių įspūdžiais, patarimais apie labiausiai patikusias lankytinas turistines vietas, restoranus bei nakvynėms pasirinktus būdus.

nuoroda į ankstesnę temą:
ankstesnė tema

Temą papuošiu keletu savo fotografijų iš ankstesnių kelionių.

Mont-Saint-Michel
user posted image

Etretat "drambliukas"
user posted image

Bayeaux esantis seniausias komiksas - kryželiu siuvinėtas XI amžiaus keliasdešimt metrų gobelenas, pasakojantis Normandijos - Anglijos karą
user posted image

Jūros gėrybių lėkštė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 25 spalio 2011 - 15:23
tyluma, ramuma unsure.gif

niekas nesiruošia rudeninės Prancūzijos aplankyti g.gif

tai pasisakysiu ax.gif

Sekmadienį planuojame jau būti Normandijoje - Fecamp, Etretat, vėliau pakrante užsukant į Bayeaux, Honfleur, gal dar Dauville g.gif . Nežinau, ar spėsime vakare aplankyti MontSaint Michel. Gaila, bus mažas vandens pakilimas, net plane nepažymėta, bet nesvarbu...

Dar laukia Mūsų Bretanės maža dalelė - Cancale, Saint Malo, o tuomet jau Luara su savo pilimis. Daug nelankysime, turiu mintį, jei tik oras nesutrukdys, išsinuomoti dviračius.

Iš TripAdvisor prisirankiojau patarimų, kur valgyti, žiūrėsim, kaip gausis realiai ax.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai smile.gif O kur planuojate nakvoti?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 10 26, 16:37)
Kaip jums gerai smile.gif O kur planuojate nakvoti?

keliausime keturiese su dviem paaugliais, tad šiek tiek nerimauju, ar jiems nepabos tokia ekskursija... Todėl rinkau tokias vietas, kad būtų pvz. baseinėlis viešbutyje.
Viena nakvynė prie Fecamp, pora tarp St Michel ir St Malo ir dar pora - Luaros slėnyje.

O toliau jau pagal nuotaikas - ar tiesiai namo, ar dar stabtelsime kokio šampaniuko cool.gif
Atsakyti
Labai įdomu kokie bus įspūdžiai, tikiuosi pasidalinsit smile.gif
Mes vis dar svarstom, ar kitą vasarą keliausim į Prancūziją, ar į Portugaliją, taip kad Prancūzijos temos vis neapleidžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 10 27, 11:32)

Mes vis dar svarstom, ar kitą vasarą keliausim į Prancūziją, ar į Portugaliją, taip kad Prancūzijos temos vis neapleidžiu  mirksiukas.gif

Aš taip pat prisijungusi prie šios temos sekimo:labaiiiii noriu į Prancūziją, o konkrečiau į vieną jos dalį - Provansą wub.gif Mačiau tik labai mažą dalelę Prancūzijos, bet taip apsisvaigusi doh.gif , kad vyras žada šią svajonę išpildyti...tik nežinau kada ax.gif (būtinai ten noriu vykti automobiliu).Taip sunku tuos prioritetus susidėlioti.Galvoju, kad geriausia išeitis būtų pasekti Aidlukos pavyzdžiu-leistis į mėnesio kelionę, taip svajonės greičiau pildosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 27 spalio 2011 - 12:19
O, tikrai, menesio kelionė būtų neprošal. Aš mąstau apie tris savaites kitą vasarą. Jeigu tai bus Pietų Prancūzija, tai sėdėsime kokioj viloj visas tris savaites, o jei Portugalija, tai keliausime per ilgai neužsibūdami vienoj vietoj. Tik labai nelengva apsispręsti...
Atsakyti
Sveikos,merginos!Mes vakar sedejom,sedejom ir sugalvojom tokia crazy ideja,po Kaledu sest i masina ir siaust i Paryziu sutikt naujuju metu ,kertant vokietija,olandija ir belgija,o atgal dar nezinom.Reik daug planuotis,imtis atostogas is darbo,tai sakykit ar ne per daug cia crazy ideja,nenusikreizinom? lotuliukas.gif Visgi ziema.Na as praeitais metais naujuosius sutikau Olandijoj,savaite keliavau autobusu,buvo smagu,bet dabar jau visai kitas lygis su nuosava masina arba autobusiuku 5 zmmones,ka manot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 10 27, 18:08)
Sveikos,merginos!Mes vakar sedejom,sedejom ir sugalvojom tokia crazy ideja,po Kaledu sest i masina ir siaust i Paryziu sutikt naujuju metu ,kertant vokietija,olandija ir belgija,o atgal dar nezinom.Reik daug planuotis,imtis atostogas is darbo,tai sakykit ar ne per daug cia crazy ideja,nenusikreizinom? lotuliukas.gif Visgi ziema.

Manau idėja thumbup.gif Mes su vyru panašią idėją įgyvendinom sausio pabaigoje-vasario pradžioje.Buvome ir į Prancūziją užsukę. mirksiukas.gif Tad aš už Jus 4u.gif
Šio reportažo 4-5 psl. yra ir šiek tiek Prancūzijos:

http://www.supermama...?...766484&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 27 spalio 2011 - 17:22
QUOTE(charizsma @ 2011 10 27, 17:08)
Sveikos,merginos!Mes vakar sedejom,sedejom ir sugalvojom tokia crazy ideja,po Kaledu sest i masina ir siaust i Paryziu sutikt naujuju metu ,kertant vokietija,olandija ir belgija,o atgal dar nezinom.Reik daug planuotis,imtis atostogas is darbo,tai sakykit ar ne per daug cia crazy ideja,nenusikreizinom? lotuliukas.gif Visgi ziema.Na as praeitais metais naujuosius sutikau Olandijoj,savaite keliavau autobusu,buvo smagu,bet dabar jau visai kitas lygis su nuosava masina arba autobusiuku 5 zmmones,ka manot?  lotuliukas.gif

mes priversti kiekvieną žiemą nuo Šiaurės jūros parvažiuoti Lietuvon, tai manau, kad ir savo noru galima pasidaryti tokią kelionę wink.gif

Nors jei pataikysite ant sniegų, kaip pernai ar užpernai buv, tai pasiruoškite važiuoti vokiečių autostradose 40 km greičiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad idėja puiki. Tikrai bus ką prisiminti, net ir jei tektų 40 km per valandą važiuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 10 28, 10:13)
Aš irgi manau, kad idėja puiki. Tikrai bus ką prisiminti, net ir jei tektų 40 km per valandą važiuot smile.gif

drinks_cheers.gif Dar aš galvoju apie Jūsų variantą g.gif -tikrai įmanoma tris savaites Pietų Prancūzijoje praleisti tik vienoje vietoje-man taip nesigautų schmoll.gif -ten tiek mažų gražių miestelių turėtų būti ( aš pati nebuvus...tik vis po truputėlį informaciją renkuose google earth ir pan. biggrin.gif ).Buvusi tik viename viduramžių miestelyje, kur daugiau turistinis regionas-o aplink kiek dar jų yra.Na nebent Jums tai ne prie širdies 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 28 spalio 2011 - 09:23