Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

naitai, tortas „prikolnas” , kaip ir jo autorė
Angel, labai gražu
@adrij@, kaip visada, nuostabu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 26 spalio 2011 - 07:41
Kai aš dariau šokoladine tvorelę pirmą karta, tai man ji kaip ir gavosi ok, antra karta per daug "atskiedžiau" šokoladą, bet supratau tik tiek, kad kuo toliau tuo vis geryn ėjo blush2.gif Vis dėl to kiekvieną naujiena reikia atidirbti ir tik kelis kartus padarius blogai suprasi ką darai ne taip (Čia mano gyvenimiška patirtis kalba ) ax.gif smile.gif Čia mano pirmoji tvorelė:
Snikersas apie 4,5 kg (kolektyvui)user posted image
user posted image
Tik aš darydama tvorelę ją nuo juostelės nuimu kitaip, taip, kad viršus (ant popieriaus gulintis) ir ant torto būtų viršuje g.gif Gal supratot smile.gif Ant nuotraukos matosi mirksiukas.gif
Merginos patarkite prašau dėl puošimo gyvomis gėlėmis. Galima nedidelias puokšteles kišti i torta su ta plastmasine kolbute? g.gif Ir galima atskirus žiedelius, apvyniojus pvz. maistine plėvele kišti tiesiai į tortą? Ar turi būti kažkas specialaus? Po savaitės manes laukia didelis išbandymas, tai galvoju, kad nerizikuosiu sugadinti visa reikala savo gamybos gėlėmis ax.gif O gyvomis gal mažiau nervų kainuos biggrin.gif
Kokios gelės tinka tokiam puošimui g.gif Orchidėjos žiedai, gal rozės? Kokios dar ilgiau nevysta?
Ir dar noriu paklausti, gal yra kur pažiūreti kaip daromi tie bijūnų žiedai, o gal pasitreniruočiau ir man kas gautusi, man jie tokie gražūs wub.gif
Tiesa, Jūsų tortų jau senai nebegiriu nes jie visi fantastiški, tiesiog grožiuosi ir mokinuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 26 spalio 2011 - 07:51
NAITAI,gaila,kad meciau rukyti doh.gif
@adrij@ wub.gif
Angel kaip visada thumbup.gif

mergickos noreciau pasidalinti tortuko receptu,kuri vakar kepiau,jis is rusu saito.....bet fantastiskas thumbup.gif siand lapnojam thumbup.gif labai skanu ax.gif tik darbelio nemazai,kol iskepi biskvitelius...principas,kaip torto princas REGENTAS 4u.gif gal i tortu tema parasysiu,ir nuotraukele ikelsiu,kaip atrodo pjuvis rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz vertinimus

Del geliu formavimo tai negaliu nieko komentuoti nes man jos gaunasi tik va tokios isiskleidusios niekaip neiseina suformuoti i bumbula ju

QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 26, 02:04)
Na jos ne plastmasinės , o perku pas naitas , argi nežinot  bigsmile.gif  , ji moldais pavaro , va ir turiu  nail.gif , tik kai reik mikrobangėje pašildau , palankstau kojas , rankas , taip kaip pagal tortą turėtų būti ....  no problem  irnesakyk.gif.

nu va sito nezinojau kazkaip matyt praleidus busiu
tai ka NAITAI kur tau sarasa atsiusti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif


@drij@ gal jums nebutu sunku del kaspinus siek tiek pakomentuosti, ar labai turi itakos kokie tie kaspinai nes ju visokiu yra labai sunku isirinkti.
Atsakyti
sveikute.cia kur man parase receptuka smile.gif
Glaistas - kiaušinio baltymas išplakamas lengvai, berti cukraus pudrą, dėti citrinų rūgšties kruopų. RAGAUTI kol pataikysit gaivumą. Dėti tiek cukraus pudros, kad užpylus glaistą tas lyg norėtų nubėgti, bet jau stingtų. Jeigu per daug įdėsit pudros, įpilkit pusę šaukštelio vandens.. nugis atitaikysit vistiek.

norejau paklausti dar, ar galiu ispausti sulciu is naturalios citrinos,ar reikia pirkti butinai kita skysta rugstele?ir dar..ar reikia plakti labai lengvai? ar kad butu ji labai puri ar ne? as net neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 10 26, 09:40)
naitai,  tortas „prikolnas” , kaip ir jo autorė
Angel, labai gražu
@adrij@, kaip visada, nuostabu

laugh.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 09:49)
Tik aš darydama tvorelę ją nuo juostelės nuimu kitaip, taip, kad viršus (ant popieriaus gulintis) ir ant torto būtų viršuje  g.gif  Gal supratot  smile.gif Ant nuotraukos matosi  mirksiukas.gif


aha, matosi. Aukštasis pilotažas wub.gif

QUOTE(escada* @ 2011 10 26, 11:22)
sveikute.cia kur man parase receptuka smile.gif
Glaistas - kiaušinio baltymas išplakamas lengvai, berti cukraus pudrą, dėti citrinų rūgšties kruopų. RAGAUTI kol pataikysit gaivumą. Dėti tiek cukraus pudros, kad užpylus glaistą tas lyg norėtų nubėgti, bet jau stingtų. Jeigu per daug įdėsit pudros, įpilkit pusę šaukštelio vandens.. nugis atitaikysit vistiek.

norejau paklausti dar, ar galiu ispausti sulciu  is naturalios citrinos,ar reikia pirkti butinai kita skysta rugstele?ir dar..ar reikia plakti labai lengvai? ar kad butu ji labai puri ar ne? as net neisivaizduoju blush2.gif

galima spaust citriną drąsiai.

Angel 1203
, o kur Tu perki figūrėles? wub.gif ar padus kam mikrobangėj kaitini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 26, 09:25)
laugh.gif
aha, matosi. Aukštasis pilotažas  wub.gif

naitai, žinant Jūsų humoro jausmą, aš supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 11:29)
naitai, žinant Jūsų humoro jausmą, aš supratau  biggrin.gif

klystate šį kartą 4u.gif . Labai graži tvorelė, ir priklijuoti ją gerąja puse į lauką yra tikrai ką veikti. Man labai gražu tokios teisingos tvorelės, tik aš pati tai tingiu.

likta, aš jau laukiu meet'o.. aišku, kas čia mane kvies hihihi.gif , bet vistiek pasvajoju.. tarkim apie šv.Kalėdinį rolleyes.gif labai dar ilgai laukti iki pavasario pabaigos doh.gif
Atsakyti
Labas rytas


Gal kas galėtų paaiškinti kaip padaryti maišą?

Pagal šią nuorodą nelabai suprantu http://www.povarenok...pes/show/41184/

tortą reikia uždėti ant iškočiotos masės? ar apdengti mase tertą ir dengiant viršuje daryti raukšles maišo?
Atsakyti
naitas kaži kuri persirūkėm .... aš apie figūrėlių pašildymą , tu apie save ...na kur tokia bikrobangę rasti doh.gif , kad tamsta tilptum laugh.gif ...figūrėles pašildau , kad suminkštėtu , pabandyk be šildymo kojales sulenkti umn.gif .

Juostelių yra kelių rūšių , vienos šiaip sau , kitos super , tas super perku ...bet jei tortas prastai išlygintas , dėk , kad ir super duper juosteles ( nebent gumines , dar tokių neradau ) , vis tiek banguosis , neaptempsi net su vyro pagalba ( jis už vieno galo tu už kito ) .

Naktinukas , moliugėlio atspalvio , prašė rausvo , gausiu snukin .turbūt .....žinot , jei bent dar vieną paprašys su saldainiais , aš turbūt nepadarysiu , fantazija eina į pabaigą doh.gif .

user posted image
Atsakyti
@adrij@, tai gi visi tortai eina pas kitus klientus, sukeiskit vietomis saldainius ir vsio biggrin.gif Klienui jis vienintelis ir nepakartojamas thumbup.gif
O man dar pasakykite ar sumaišius mėlyna ir žalia spalvas aš išgausiu turkio (jūrine) spalva g.gif
P.S. Supratau, kad čia tik profes renkasi biggrin.gif , visos super geles raito ir gyvomis nei viena nepuošiate (taip tikriausiai tik tinginės daro unsure.gif ) todėl ir paaiškinimų jokių nerašote, ka gi einu tada i youtube biggrin.gif Gal ten ką rasiu rolleyes.gif
Atsakyti
mieloji mano, Bijūna, puošiam itin retai atvejais, juk seki forumą senai ir tikrai žinai, ir apie gėles jau rašyta ne kartą, man kai teko dėti gyvas gėles, o teko tik rožes ir tik du kartus gyvenime, tai aš kreipiausi į profesionalią floristę, ji man suformavo žiedynus į kolbeles, aš jas prieš kišdama į tortą dar nuvaliau degtine dėl visa ko. Jei tortas dengtas mase, tai įpjauni masėje kryžiuką ir įsmeigi kolbytę (būtų gerai, jei būtų smailėjančiu galu), kažkur ir kažkada čia forume buvo rašyta, kad gėlių kotus įkišus įlydytą vašką, o paskui apsukus maistine plėvele irgi galima dėti į tortą, bet man priimtinesnios buvo kolbelių variantas 4u.gif vat ir visos paslaptys 4u.gif


kad bent įsivaizduotum kaip nusibosta daryti tortus „nuo vieno kurpaliaus“ doh.gif mes kadangi su @Adrija@ gimusios dviejų dienų skirtumu, tai aš ją labai suprantu cool.gif daryti visą laiką vienodus, tai geriau jau eiti tikrai porą cigarkų nerūkančiai sutraukti lotuliukas.gif

dėl pinigų maišo
, iškočiok gabalą masės, iškirsk vidurį skylę mažesnę šiek tiek, nei torto dugnas, užkelk ant tos kylės tortą, o kraštus sukelk ir suraukšlėk kaip maišą, labai paprastas būdas, ir nepalieka jokių siūlių, nieko nereikia maskuoti ir masės dugne nereikia valgyti ir svorio neprideda bereikalingo 4u.gif
Atsakyti