va va, apie šias brangenybes ką tik ir kalbėjau, be galo gražu, deja brangu
man tai labai gražu, cukrinių vis tiek taip nepadarysi kaip gamta
QUOTE(Olesta @ 2011 10 26, 14:00)
va va, apie šias brangenybes ką tik ir kalbėjau, be galo gražu, deja brangu
man tai labai gražu, cukrinių vis tiek taip nepadarysi kaip gamta 
bet jusiskes nelabai nusileidzia
Kas čia klausė , koks tortas lieka po visų uždėtų fygūrėlių ? ....kokio svorio prašo , tokio ir gauna , gerai jei žmogus supratingas ir einasi jam išaiškinti , kad " gyvo svorio " liks tiek ir tiek , jei ne , yra IKI , MAXIMOS ....dasipirks , bet mano tikrai supratingi .
Iš 2 kg. torto ( norimo ) , su vidutiniu papuošimu , tikrai neliks 1 kg.
... min. 1.6 kg.
Iš 2 kg. torto ( norimo ) , su vidutiniu papuošimu , tikrai neliks 1 kg.
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 10 26, 12:51)
Laiko dar paskirčiau, bet ne tik laiko reikia, reikia ir mokslo, o mokintis tada kai jau reikia mokėti, nėra gerai
QUOTE(Olesta @ 2011 10 26, 13:00)
va va, apie šias brangenybes ką tik ir kalbėjau, be galo gražu, deja brangu
man tai labai gražu, cukrinių vis tiek taip nepadarysi kaip gamta 
Kai kurios mergaitės tokias gražias nulipdo, kad
Ačiū
Bet kitais klausimais tai trukdysiu, nes reikia padaryti labai gera torta (visom prasmėm).
Aš dar apie tas gėles
, iš kažkurio žymaus kulinaro esu girdėjusi posakį "kas lėkštėje, viskas turi būti valgoma, jei patiekalas puoštas gyvomis gėlėmis, tos gėlės turi būti valgomos" , manu tas pats liečia ir tortus
. Visokios gyvos rožės, vielutės, pagaliukai ir dar ten visa kita kas nevalgoma kotais
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 10 26, 13:53)
Aš dar apie tas gėles
, iš kažkurio žymaus kulinaro esu girdėjusi posakį "kas lėkštėje, viskas turi būti valgoma, jei patiekalas puoštas gyvomis gėlėmis, tos gėlės turi būti valgomos" , manu tas pats liečia ir tortus
. Visokios gyvos rožės, vielutės, pagaliukai ir dar ten visa kita kas nevalgoma kotais 
Tai galima nedėti į lėkštę tos gėlės
Mergaites, dideliam baliui kvadratinis ar stačiakampis didelis tortas, yra praktiškiau pjaustymo atžvilgiu
gabijux - joo...kuklutis...
pasta - tas su traktorium
man asmeniskai turi buti viskas valgoma-taip priimtiniausia, bet jei jau ne tada turi buti visiskai aisku kas nevalgoma ir tai lengvai isimama ir kad ieskot ir mastyt nereiktu, cia liecia vielutes, pagaliukus ir kitus pasleptus reikalus (sutvirtinimui ir kitam "pagrazinimui"), o va tikra gele (ypac orchideja) matosi kad nebus valgoma ir paprastai ikista i tortuka lengvai isimama-nieko blogo nematau, net galima padeti salia tortuko lekstej, kaip stalo puosmena bus
pasta - tas su traktorium
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 10 26, 14:53)
Aš dar apie tas gėles
, iš kažkurio žymaus kulinaro esu girdėjusi posakį "kas lėkštėje, viskas turi būti valgoma, jei patiekalas puoštas gyvomis gėlėmis, tos gėlės turi būti valgomos" , manu tas pats liečia ir tortus
. Visokios gyvos rožės, vielutės, pagaliukai ir dar ten visa kita kas nevalgoma kotais 
nu o paskritai dabar net sudomino, yra valgomų gyvų gėlių??? ir kelias cukrines gėles suvalgo žmonės
nebent vaikai, aš tikrai nepuolu per kiekvieną savo balių krimsti rožių
papuošimas papuošimu manau, ot pabandykit vazonėly orchidėją pritvirtinti ne ant vielučių, turbūt Nobelio premiją gautume, už valgomas vielutes
yra dalykų ir išmislų, kur net aukščiausios klasės konditeris neišsiverstų be nevalgomų dalykų, turi būti, ar neturi būti, kiekvienas pasirenka, ką jis nori matyti ir ką valgyti
Akvilyte, jusu az pilna, laukiu atsakymo !!!!!!
Žinoma yra valgomų gėlių pvz. chrizantemos, nasturtos ( pati i salotas dėjau ir valgiau)
Dar kelios ištraukos:
Fuksijos (Fuchsia X hybrida) žiedai turi šiek tiek rūgštoką skonį. Dėl savo spalvų ir formos tai idealus papuošimas. Uogos taip pat valgomos.
Kardelis (Gladiolus spp). Žiedai (pašalinus dulkines) turi nenusakomą skonį (šiek tiek primenantį salotas), bet puikiai tinka saldiems ar pikantiškiems užtepams ar putėsiams. Žiedlapiais galite pabarstyti salotas. Taip pat galima gaminti kaip viendienes.
Mėgstantiems saldumą, rekomenduojama patiekalus gardinti rožėmis, kurių skonis primena vaisius. Iš jų tai pat gali būti verdamos labai gardžios uogienės.
Smaližių poreikius patenkins ir našlaitės, žibuoklės, gvazdikai ir dobilai.
Taip kad drąsiai puošiam
Dabar chrizantemų sezonas, bus pigu ir greitai
Tiesa, kažkada RIMI šaldytuvuose, dėžutėse permatomose buvo violetinės spalvos kažkokios gyvos gelės pavadintos kaip "Valgomos gėlės".
Fuksijos (Fuchsia X hybrida) žiedai turi šiek tiek rūgštoką skonį. Dėl savo spalvų ir formos tai idealus papuošimas. Uogos taip pat valgomos.
Kardelis (Gladiolus spp). Žiedai (pašalinus dulkines) turi nenusakomą skonį (šiek tiek primenantį salotas), bet puikiai tinka saldiems ar pikantiškiems užtepams ar putėsiams. Žiedlapiais galite pabarstyti salotas. Taip pat galima gaminti kaip viendienes.
Mėgstantiems saldumą, rekomenduojama patiekalus gardinti rožėmis, kurių skonis primena vaisius. Iš jų tai pat gali būti verdamos labai gardžios uogienės.
Smaližių poreikius patenkins ir našlaitės, žibuoklės, gvazdikai ir dobilai.
Taip kad drąsiai puošiam
Tiesa, kažkada RIMI šaldytuvuose, dėžutėse permatomose buvo violetinės spalvos kažkokios gyvos gelės pavadintos kaip "Valgomos gėlės".






