Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

[quote=@adrij@,2011 10 27, 18:30]

Mano šiandienis , dariau tai , kas man prie dūšios , truputi tapiau blush2.gif .


pripratusi jau prie jusu grozio(hm,ne jusu,jusu tortu laugh.gif )ale sis jau viskas-fantastika wub.gif uzuolaidos irgi irnesakyk.gif
Atsakyti
@adrij@ user posted image

user posted image
tikrai visi nuostabūs bet šis ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 27 spalio 2011 - 18:02
groziu grozis, adrijos tortas... 4u.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif @Adrij@, tortas fantastiškai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Galim pasirodyti kaip mums gavosi pinigų maišas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2011 10 27, 20:55)
labai fainas, as ryt irgi puosiu savo pirma maisa, tai trbt nemiegosiu snd, o jums pasiseke puikiai:)


Ačiū blush2.gif

Pastebėjau kad bent jau man lengviau tortą lengviau iš MMG masės, nors mielesnė Pastiliažo masė, tik ji man labai lengvai plyšo.

Bet dar toli mano gabumams iki jūsų torto. Jie tiesiog pasakiški.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 27, 16:10)
Alfa.lt  2011.10.26 rašo: Karščiausia naujiena – pyragaičiai
Atsakymas į klausimą apie naujausias vestuvinių tortų tendencijas vienareikšmis: paskutiniu metu madingiausi vestuviniai tortai, sudaryti iš daugybės atskirų pyragėlių. Kodėl taip yra, niekas nežino, atsakymų galime paieškoti patys: atskirus pyragėlius patogiau valgyti vestuvėse, taip pat jie atrodo moderniau ir nėra taip pabodę, kaip didžiulis įprastas vestuvinis tortas, kurį reikia pjaustyti. Taip pat pagalvokite ir apie dizainą – kiekvieną keksiuką galima papuošti skirtingai, o itin prašmatnūs pyragėliai gali būti skirti jaunavedžiams, pamergėms ir pabroliams; šiek tiek subtilesni – vyresniajai kartai. Skonis taip pat varijuoja – jaunavedžiai mėgsta šokoladą, tačiau pamergių pulkas trokšta morenginio torto? Viskas įmanoma, tereikia vestuvėms pasirinkti tortą iš atskirų pyragaičių. Tokiu būdu Jūs parodysite išskirtinį dėmesį kiekvienam svečiui.
Raitokitės rankoves, mergaitės  mirksiukas.gif


na valgyti patoriau ir estetiskiau tai atpjauta torto gabaliuka is lekstutes ir su irankiu, o ne maza pyragaiti laikant rankoj.. o jeigu dar is keksiuko popieriuko, tai doh.gif .. lotuliukas.gif
Atsakyti
na, ats negavau ,o vaikai jau sumigo, begu improvizuoti:), sekmes visoms:)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 27, 08:10)

Labai grazutis ir mielas tortukas su beze wub.gif , noreciau tokio bigsmile.gif


Astatortas, bigsmile.gif wub.gif medali tau 4u.gif

@Adrij@, tortas fantastiškai grazus wub.gif wub.gif wub.gif truksta zodziu, liko tik seiles bigsmile.gif
naitas briliantukai jau permatomi thumbup.gif wub.gif

dar kaskieno ramuniu pieva superine wub.gif


Papildyta:
QUOTE(ryto_rasa @ 2011 10 27, 19:55)
merginos, as puikiai zinau,kad klausiu ne vietoj, bet prasau atsakykit , jei kuri zinote, nes tuoj vaikus sumigdysiu eisiu torta snikers tepti . toki tortuka kepiau pirma karta ir nzn kokio kietumo turi buti biskvito lakstai,... jau  pati tesla man pasirode per tirsta, bet kadangi mano patirtis lygi nuliui, tai nzn kaip ten is tikro turi buti. vien zodziu klausimas toks, laukia virtuvej biskvitas snikersinis jis kietokas, noriu paklausti ar reikia ji sulaistyt, ar taip turi buti ir nel;aistyti..aciu labai lauksiu ats

As sulaistau, virintu vandenuku su cukrumi
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 10 27, 22:24)
na valgyti patoriau ir estetiskiau tai atpjauta torto gabaliuka is lekstutes ir su irankiu, o ne maza pyragaiti laikant rankoj.. o jeigu dar is keksiuko popieriuko, tai  doh.gif ..  lotuliukas.gif

aš tai susiradau visą straipsnį.. rašo ta, kuri nekepa irnesakyk.gif ir nėra valgius keksiukų bigsmile.gif . Taigi tas keksiukas skęsta kreme, arba užklijuotas mase. Dar popierėlis prikepęs.. Pats tiesiausias būdas pasigauti kokią bakteriją, nes tokie užkandžiai tipo laikomi saugūs ir juos valgo dažnai nepasiruošę - neplovę rankų, bet plikomis rankomis biggrin.gif
Atsakyti
Astatortas, na dabar jau po 50 apdengtu torciuku,turetum but PROFIU PRO dengime tortu biggrin.gif jauciu apsiemei toki daryt kad igustu rankos hihihi.gif

As dabar noreciau PATARIMO

labai mazai ka turiu is irankiu, noreciau biski apsiprekinti tai noriu parodyti ka nusiziurejau ir noreciau sulaukti atsiliepimu ax.gif

Kuri imtumet? (pazaidziau zaidima surask 10 skirtumu lotuliukas.gif )

1. https://www.amazon.c...T...3179&sr=1-2

ar

2. https://www.amazon.c...E...695&sr=1-43

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif


ir dar reikia raidziu su skaiciais, bet po situo komentaras pirkejos kad buvo lb sunku isimti ir nieko nesigavo....tai dabar ir nezinau g.gif
https://www.amazon.c...c...1985&sr=1-4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 27 spalio 2011 - 23:59
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 10:26)
Kaip maloniai atsakėte flirt.gif Ačiū aciuks.gif  Pas floriste aš ir taip eisiu, bet prieš einant reikia pačiai kažką  žinoti  ax.gif Skaitau ir mokausi iš Jūsų visų senai, bet kai tortai tik hobis, tai ne į viska tuo metu kreipi dėmesį  blush2.gif
O Jūs man pasakykite kodėl nedaug tortų yra puošiama gyvomis gėlėmis? Todėl kad negražu, netinka maistas su ne maistu, neskoninga, nemadinga ir t.t. Gal tiesiog taip iš viso negalima  daryti unsure.gif

Na pas mus tai tikrai madinga gyvom gelem puosti.Visada sakydavausi ir padarydavo ir dar tebepriima uzsakymus (firmineje kepykloje)man tai grazu ir daug kas sakosi,Dabar ir pati puosiu nes kazkaip patinka zmonems ir patys praso kad butu papuosta gyvom gelem.As tai dedu i maistine plevele isuku kotelius i suvilgyta vatele vandeniu,sutvirtinu geles juostele kad kai trauks is torti neisirtu.Po to viska suvinioju dar i folija tvirtai gaunasi tokia tutele ir istatau i torta ir liuks.Kiek dariau tikrai visi buvo patenkinti cia tikrai skonio reikalas visi gi esame skirtingi.
user posted image
vienas is paskutiniuju mano darytas
Atsakyti