Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

Tie, tie Naitai, kvaile-nepaklausiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 27, 15:44)
čia tas pats kas vašeliu kaldrą numegzti..  lotuliukas.gif

Ne kaldrą, o užuolaidas vitrininiams langams doh.gif
Aš tai būčiau jau durnyne uždaryta, galėtumėt su tortais aplankyt cool.gif
Atsakyti
Alfa.lt 2011.10.26 rašo: Karščiausia naujiena – pyragaičiai
Atsakymas į klausimą apie naujausias vestuvinių tortų tendencijas vienareikšmis: paskutiniu metu madingiausi vestuviniai tortai, sudaryti iš daugybės atskirų pyragėlių. Kodėl taip yra, niekas nežino, atsakymų galime paieškoti patys: atskirus pyragėlius patogiau valgyti vestuvėse, taip pat jie atrodo moderniau ir nėra taip pabodę, kaip didžiulis įprastas vestuvinis tortas, kurį reikia pjaustyti. Taip pat pagalvokite ir apie dizainą – kiekvieną keksiuką galima papuošti skirtingai, o itin prašmatnūs pyragėliai gali būti skirti jaunavedžiams, pamergėms ir pabroliams; šiek tiek subtilesni – vyresniajai kartai. Skonis taip pat varijuoja – jaunavedžiai mėgsta šokoladą, tačiau pamergių pulkas trokšta morenginio torto? Viskas įmanoma, tereikia vestuvėms pasirinkti tortą iš atskirų pyragaičių. Tokiu būdu Jūs parodysite išskirtinį dėmesį kiekvienam svečiui.
Raitokitės rankoves, mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 27, 17:01)
Ne kaldrą, o užuolaidas vitrininiams langams  doh.gif
Aš tai būčiau jau durnyne uždaryta, galėtumėt su tortais aplankyt  cool.gif

laugh.gif
čiūr, aš pirma Tave lankau. Atneščiau driežų, varlių, šiknosparnių laugh.gif galėtum megzti man užuolaidas, o tai dieną naktį tie langai dar pliki..

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 27, 17:10)
Alfa.lt  2011.10.26 rašo:
<>

jaučiu, afla čia mus seka laugh.gif
tai ateina ta mada, jaučiasi jau... aš va šiand kepiau beveik 100 keksiukų.. dar nepuošiau.. bet tema - Helloween'as, ruduo... o tyyyyyyyyyngiu blink.gif dėl to čia ir mirkstu.. blush2.gif
Atsakyti
Noooooreciau tu deimantu, bet driezu ir siksnosparniu bijau unsure.gif
Atsakyti
Naitai, GERULIAI driezai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2011 10 27, 16:14]
laugh.gif
visdelto prikasei deimaciuku mirksiukas.gif
as,su tiek,kad ir geriausiai draugei neprasideciau doh.gif (daug mazu tortuku schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 27, 16:10)
Alfa.lt  2011.10.26 rašo: Karščiausia naujiena – pyragaičiai
Atsakymas į klausimą apie naujausias vestuvinių tortų tendencijas vienareikšmis: paskutiniu metu madingiausi vestuviniai tortai, sudaryti iš daugybės atskirų pyragėlių. Kodėl taip yra, niekas nežino, atsakymų galime paieškoti patys: atskirus pyragėlius patogiau valgyti vestuvėse, taip pat jie atrodo moderniau ir nėra taip pabodę, kaip didžiulis įprastas vestuvinis tortas, kurį reikia pjaustyti. Taip pat pagalvokite ir apie dizainą – kiekvieną keksiuką galima papuošti skirtingai, o itin prašmatnūs pyragėliai gali būti skirti jaunavedžiams, pamergėms ir pabroliams; šiek tiek subtilesni – vyresniajai kartai. Skonis taip pat varijuoja – jaunavedžiai mėgsta šokoladą, tačiau pamergių pulkas trokšta morenginio torto? Viskas įmanoma, tereikia vestuvėms pasirinkti tortą iš atskirų pyragaičių. Tokiu būdu Jūs parodysite išskirtinį dėmesį kiekvienam svečiui.
Raitokitės rankoves, mergaitės  mirksiukas.gif

idomu ka dar sumastys, gal kad visi iki vieno pyrageliai butu skirtyngu skoniu g.gif oi lietuvele turtuoliu krastas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 27, 16:20)
idomu ka dar sumastys, gal kad visi iki vieno pyrageliai butu skirtyngu skoniu g.gif  oi lietuvele turtuoliu krastas doh.gif

Aga - du morenginiai, trys snikeriniai, keturi rafaeliniai, du turtingi kavos, trys napoleonai, keturi tailandietiški bananiniai, trys medaus, šeši maskarponiai, du be cukraus, du be kiaušinių, iš jų du žali, trys mėlyni su žaliais driežais, keturi balti su rožėm, penki raudoni su bijūnais, trys geltoni makvynų formos ir t.t., nepadėtų net užuolaidos doh.gif nei Naito apsilankymas, jau grabas tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 27, 16:41)
Aga - du morenginiai, trys snikeriniai, keturi rafaeliniai, du turtingi kavos, trys napoleonai, keturi tailandietiški bananiniai, trys medaus, šeši maskarponiai, du be cukraus, du be kiaušinių, iš jų du žali, trys mėlyni su žaliais driežais, keturi balti su rožėm, penki raudoni su bijūnais, trys geltoni makvynų formos ir t.t., nepadėtų net užuolaidos  doh.gif  nei Naito apsilankymas, jau grabas tada  cool.gif

hihihi.gif gerai,cia suskelei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 27, 17:41)
Aga - du morenginiai, trys snikeriniai,

Amen tada... laugh.gif
Atsakyti
g.gif .... skaitau ir .... gal 10 kartų atsakiusi , vis tik nusprenždiau tai mažų tortukų avantiūrai pasiduoti , tiesiog įdomu , kiek laiko prie jų kriuš.... tai laukiu kas užsakys , tiksliau kilpos sau po kaklu tongue.gif .

Mano šiandienis , dariau tai , kas man prie dūšios , truputi tapiau blush2.gif .

user posted image....user posted image

Atsakyti