Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

tai va,kai grazu,paaikciojam,kazkuo pasidomim.kai nelabai grazu,tiesiog mandagiai nutylim,nes dauguma nemoka priimti kritikos. bet sia tema jau kalbeta N kartu,todel jos pletoti net neverta smile.gif
Atsakyti
user posted image

rafaelo svajone, pastilazas, slapia beze
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 28, 12:25)

va...jė...zau kaip man šitas postas patiko cool.gif .Dešim balų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 28, 13:25)
panos.. maži vaikai ar ką.. nu jei nekomentuoja, tai nėra ką pasakyt..

Tikriausiai todel taip ir reaguoja kai kurios merginos nes jei nieko nesako priima kaip nepatiko.. Bet juk ir neturi visi visoms patikti 4u.gif ir nors as isidrasinau ir parodau cia savo tortus, bet man svarbiausia nuomone tu kam darau ir mano vyrelio smile.gif nes jis uz bet ka negiria ir pakritikuoja blush2.gif O jei cia nepatiko tai vadinasi reikia dar labiau stengtis nes cia renkasi merginos kurios mato daug ir labai ideliu tortu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nimfaeri @ 2011 10 28, 13:14)
Sveikos, atsiprasau uz  poster_offtopic.gif bet daugiau nezinau ko paklausti  blush2.gif

sitas normalus daiktas?

http://www.ebay.co.u...=item43a90b9995

ar sitas  blush2.gif

http://www.ebay.co.u...=item2a1176ed72

aciu kas nepatingesit paziureti ir atsakyti  4u.gif

gaila, nematau nei numeriukų, nei dydžių, nei antgalių raštelių, vargu ar labai pateisins Jūsų lūkesčius, realiai turiu didelį antgalių rinkinį, naudoju vos kelis, todėl gal verčiau būtų susirankioti populiariausius antgaliukus g.gif pirmoje foto toks jausmas, kad ten vien skylučių antgaliai ir kažkokie plokšti, o ką jie daro, apraše nerandu... realiai apžiūrėjus antras rinkinukuas vertesnis dėmesio, bet jame irgi įžiūriu skylutę, net 3 atviras žvaigždutes ir tas paskutinis sunku pasakyti kokią funkciją atlieka, o kaina tai nemaža, kaip už vienodus unsure.gif g.gif o kitokių pasirinkimų nėra??? nes tie trys viduriniai dzibukus darys vienodus, tik tiek, kad diametras skiriasi 4u.gif

dėkoju, už mano kaip tortų kepėjos įvertinimą, tačiau norėčiau pažymėti, kad ne aš viena čia tokia...ne kartą esu rašiusi, kad gražūs visų tortai, net jei neišvardinu asmeniškai...taip pat ne kartą esu minėjusi, kad auginu du mažus vaikus, dirbu sunkų darbą, turiu mažai laisvalaikio, todėl gana dažnai tik permetu akimis nuotraukas, neskaitydama kokių 7-10 puslapių turinio ir nekreipdama dėmesio į nikus, sąžiningai atsakau į visas az...ne kartą atsakiusi į klausimą, sulaukiu po kelių žinučių paryškinto klausimo, tai negi niekas neatsakys, tai ar aš esu tada vertinama, mano nuomonė čia skaitosi tada įdomi??? nu čia vartykim ir svarstykim kaip norim, bet yra kaip yra...

parodau va ką nuveikiau per paskutines dvi valandas, einu plauti virtuvės ir ruoštis naktinei pamainai, ir dovanokit, kas likot mano nepastebėtos 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš ne tik tortų kepėja, pabrėšiu mėgėja, o ne profesionalė, pradėjusi čia nuo nulio domėtis, viskuo, kas susiję su tortais. Aš dar mama, žmona, indaplovė bei dirbančioji 4u.gif ir nesipykime, tai grožio nesuteikia nei mums, nei temai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikakva, matau Jūsų darbelį bene pirmą kartą, bet turiu pripažinti, kad sužavėjo vaiduokliukai ir tik paskui įžiūrėjau, kad norėtųsi moliūgėliui įdubimų wub.gif , bet tortas labai šaunus ir tematiškas 4u.gif

simisimi84, , pamačius juodai geltoną tortą, iš karto prisiminiau daniškus anyžinius saldainius, gana įdomiai žiūrisi, o juodos rožės tiesiog veria akį, egzotika, gražu ir nematyta šiame forume thumbup.gif antram tortukui norėtųsi ryškesnės žolytės, bet idėja ir meškiukas gražūs 4u.gif

besižavėdama mūsų talentais, senai laukiau galimybės pabandyti pakartoti vieną torto papuošimą, tik nežinau ar man pavyko... turtingas kavos tortas su vyšniomis, pastilažas...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 28 spalio 2011 - 13:34
QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 28, 11:26)
ir snikersas, truputis pastilažo, truputis šlapios bezė

Sakykit, o neaptirpsta pastiliazines gelytes uždetos ant slaios beze g.gif
Atsakyti
Olesta wub.gif
Atsakyti
OLESTA net seile nubego wub.gif bet gaila but valgyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2011 10 28, 14:35)

ant bezė neaptirpsta, ant grietinėlės taip 4u.gif

ačiū Monikute 4u.gif senaokai tavo tortų nemačiau ax.gif

Ramune.V, negaila, negaila, kolegė eis rytoj į dukterėčios vestuves, nešasi kaip svečių tortą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 28 spalio 2011 - 13:43
QUOTE(jumakavec @ 2011 10 28, 14:35)

ne
QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 14:42)
Ramune.V, negaila, negaila, kolegė eis rytoj į dukterėčios vestuves, nešasi kaip svečių tortą smile.gif

na jei i vestuves tai smagu kad daugiau zmoniu pamatys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 28 spalio 2011 - 13:47
QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 14:32)
gaila, nematau nei numeriukų, nei dydžių, nei antgalių raštelių, vargu ar labai pateisins Jūsų lūkesčius, realiai turiu didelį antgalių rinkinį, naudoju vos kelis, todėl gal verčiau būtų susirankioti populiariausius antgaliukus g.gif  pirmoje foto toks jausmas, kad ten vien skylučių antgaliai ir kažkokie plokšti, o ką jie daro, apraše nerandu... realiai apžiūrėjus antras rinkinukuas vertesnis dėmesio, bet jame irgi įžiūriu skylutę, net 3 atviras žvaigždutes ir tas paskutinis sunku pasakyti kokią funkciją atlieka, o kaina tai nemaža, kaip už vienodus unsure.gif  g.gif  o kitokių pasirinkimų nėra??? nes tie trys viduriniai dzibukus darys vienodus, tik tiek, kad diametras skiriasi 4u.gif

aciu labai aciuks.gif pastudijuosiu ir dabar jau zinosiu i ka atkreipti demesi 4u.gif
Atsakyti
Naitai, čia toks klausimas - kokiai progai ar kokia tema, ar kokia mintis torte su driežais ir deimantais blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 14:42)
ačiū Monikute 4u.gif  senaokai tavo tortų nemačiau ax.gif

ai, kad aš irgi užsivertusi "gyvenimu" hihihi.gif ne visad išeina laiko skirti tortukams blush2.gif
Va čia dariau prieš keletą savaičių vyro tėvų vestuvių 35 metinėms wub.gif
Tortas snikersas. papuošimai MMG ir pastiliažas lipdymui. Torto spalva realiai tamsiai violetinė ir tokia labai solidi, graži, o nuotraukose kažkokia ne tokia mastau.gif ai vistiek tas tortas nėra kažkoks wow, kad čia taip jau pult ir rodyt blush2.gif na bet kad pasirodyčiau, kad bent kažką nuveikiu, tai va tada rodausi blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 28 spalio 2011 - 13:53