tai va,kai grazu,paaikciojam,kazkuo pasidomim.kai nelabai grazu,tiesiog mandagiai nutylim,nes dauguma nemoka priimti kritikos. bet sia tema jau kalbeta N kartu,todel jos pletoti net neverta

rafaelo svajone, pastilazas, slapia beze
QUOTE(naitas @ 2011 10 28, 12:25)
panos..
va...jė...zau kaip man šitas postas patiko

QUOTE(naitas @ 2011 10 28, 13:25)
panos.. maži vaikai ar ką.. nu jei nekomentuoja, tai nėra ką pasakyt..
Tikriausiai todel taip ir reaguoja kai kurios merginos nes jei nieko nesako priima kaip nepatiko.. Bet juk ir neturi visi visoms patikti

QUOTE(nimfaeri @ 2011 10 28, 13:14)
Sveikos, atsiprasau uz
bet daugiau nezinau ko paklausti
sitas normalus daiktas?
http://www.ebay.co.u...=item43a90b9995
ar sitas
http://www.ebay.co.u...=item2a1176ed72
aciu kas nepatingesit paziureti ir atsakyti

sitas normalus daiktas?
http://www.ebay.co.u...=item43a90b9995
ar sitas

http://www.ebay.co.u...=item2a1176ed72
aciu kas nepatingesit paziureti ir atsakyti

gaila, nematau nei numeriukų, nei dydžių, nei antgalių raštelių, vargu ar labai pateisins Jūsų lūkesčius, realiai turiu didelį antgalių rinkinį, naudoju vos kelis, todėl gal verčiau būtų susirankioti populiariausius antgaliukus

dėkoju, už mano kaip tortų kepėjos įvertinimą, tačiau norėčiau pažymėti, kad ne aš viena čia tokia...ne kartą esu rašiusi, kad gražūs visų tortai, net jei neišvardinu asmeniškai...taip pat ne kartą esu minėjusi, kad auginu du mažus vaikus, dirbu sunkų darbą, turiu mažai laisvalaikio, todėl gana dažnai tik permetu akimis nuotraukas, neskaitydama kokių 7-10 puslapių turinio ir nekreipdama dėmesio į nikus, sąžiningai atsakau į visas az...ne kartą atsakiusi į klausimą, sulaukiu po kelių žinučių paryškinto klausimo, tai negi niekas neatsakys, tai ar aš esu tada vertinama, mano nuomonė čia skaitosi tada įdomi??? nu čia vartykim ir svarstykim kaip norim, bet yra kaip yra...
parodau va ką nuveikiau per paskutines dvi valandas, einu plauti virtuvės ir ruoštis naktinei pamainai, ir dovanokit, kas likot mano nepastebėtos

Tikakva, matau Jūsų darbelį bene pirmą kartą, bet turiu pripažinti, kad sužavėjo vaiduokliukai ir tik paskui įžiūrėjau, kad norėtųsi moliūgėliui įdubimų

simisimi84, , pamačius juodai geltoną tortą, iš karto prisiminiau daniškus anyžinius saldainius, gana įdomiai žiūrisi, o juodos rožės tiesiog veria akį, egzotika, gražu ir nematyta šiame forume

besižavėdama mūsų talentais, senai laukiau galimybės pabandyti pakartoti vieną torto papuošimą, tik nežinau ar man pavyko... turtingas kavos tortas su vyšniomis, pastilažas...

QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 28, 11:26)
ir snikersas, truputis pastilažo, truputis šlapios bezė
Sakykit, o neaptirpsta pastiliazines gelytes uždetos ant slaios beze

Olesta

OLESTA net seile nubego
bet gaila but valgyt

QUOTE(jumakavec @ 2011 10 28, 14:35)
ant bezė neaptirpsta, ant grietinėlės taip

ačiū Monikute

Ramune.V, negaila, negaila, kolegė eis rytoj į dukterėčios vestuves, nešasi kaip svečių tortą

QUOTE(jumakavec @ 2011 10 28, 14:35)
ne
QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 14:42)
Ramune.V, negaila, negaila, kolegė eis rytoj į dukterėčios vestuves, nešasi kaip svečių tortą 

na jei i vestuves tai smagu kad daugiau zmoniu pamatys

QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 14:32)
gaila, nematau nei numeriukų, nei dydžių, nei antgalių raštelių, vargu ar labai pateisins Jūsų lūkesčius, realiai turiu didelį antgalių rinkinį, naudoju vos kelis, todėl gal verčiau būtų susirankioti populiariausius antgaliukus
pirmoje foto toks jausmas, kad ten vien skylučių antgaliai ir kažkokie plokšti, o ką jie daro, apraše nerandu... realiai apžiūrėjus antras rinkinukuas vertesnis dėmesio, bet jame irgi įžiūriu skylutę, net 3 atviras žvaigždutes ir tas paskutinis sunku pasakyti kokią funkciją atlieka, o kaina tai nemaža, kaip už vienodus
o kitokių pasirinkimų nėra??? nes tie trys viduriniai dzibukus darys vienodus, tik tiek, kad diametras skiriasi

aciu labai

Naitai, čia toks klausimas - kokiai progai ar kokia tema, ar kokia mintis torte su driežais ir deimantais
ai, kad aš irgi užsivertusi "gyvenimu"
ne visad išeina laiko skirti tortukams
Va čia dariau prieš keletą savaičių vyro tėvų vestuvių 35 metinėms
Tortas snikersas. papuošimai MMG ir pastiliažas lipdymui. Torto spalva realiai tamsiai violetinė ir tokia labai solidi, graži, o nuotraukose kažkokia ne tokia
ai vistiek tas tortas nėra kažkoks wow, kad čia taip jau pult ir rodyt
na bet kad pasirodyčiau, kad bent kažką nuveikiu, tai va tada rodausi

QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 14:42)
ai, kad aš irgi užsivertusi "gyvenimu"

Va čia dariau prieš keletą savaičių vyro tėvų vestuvių 35 metinėms

Tortas snikersas. papuošimai MMG ir pastiliažas lipdymui. Torto spalva realiai tamsiai violetinė ir tokia labai solidi, graži, o nuotraukose kažkokia ne tokia