QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 28, 14:26)
esu čia kas dieną, bet tortukus rodau labai retai, nes nelabai kokie jie, lyginant su daugelio, čia..

Bet man ir mano aplinkos žmonėms jie tinka ir patinka
o kas jiems blogai? Jie labai gražiai žiūrisi, estetiški, dailučiai.
QUOTE(tikakva @ 2011 10 28, 14:39)
rafaelo svajone, pastilazas, slapia beze
aš po šiandienos
Moliūginės šventės mokykloje tai negaliu atsigauti. Ir šitas tortas tooooooooooooks fainuolis

O vaiduokliai taip vietoj ir tooookie vaiduokliški
QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 15:32)
besižavėdama mūsų talentais, senai laukiau galimybės pabandyti pakartoti vieną torto papuošimą, tik nežinau ar man pavyko... turtingas kavos tortas su vyšniomis, pastilažas...
pavyko

spalvų dermė ir su tuo padėkliuku tortas
susigroja.
QUOTE(*monikute* @ 2011 10 28, 15:51)
čia toks klausimas - kokiai progai ar kokia tema, ar kokia mintis torte su driežais ir deimantais
iš tikro tai negaliu net tiksliai pasakyt. Aš nesuprantu. Čia buvo paauglės gimtadieniui. Ji pas mane matė atskirus tortus, driežus, cukrinius deimančiukus, o kai pati sau užsakinėjo, tai tiksliai nurodė ką kur dėti. Jos torte jau nebuvo šikšnosparnių, o nuėjo per tortą juodos pėdutės.
QUOTE(*monikute* @ 2011 10 28, 15:51)
Va čia dariau prieš keletą savaičių vyro tėvų vestuvių 35 metinėms
kas nors, kas kursit naują temą, įdėkit į pačią pirmą žinutę

Nuostabus tortas, ir nuostabiai nufotografuotas.
QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 28, 16:26)
ir pati pastebiu kaip pamaciusi - nieko gero, nieko nekomentuoju, taip ir cia, profem musu paprastuciai atrodo - nieko gero

bet siaip dedu cia viska ir su nekantrumu laukiu, kad ir pacios baisiausios kritikos, nes man jusu nuomone pati svarbiausia, nes namiskiams ar draugams tie tortai visada geri..o man idomesne jusu mamytes nuomone

visoms po balioniuka ir nesipykim
na bet nebūtinai "nieko gero". Būna, kad nubėga akys per puslapius, tiesiog ieškai kažko kažko, o būna kad pasiknisinėji daugiau. Daugmaž kiekvienas tortas turi kažkokią razinką, yra gražus ir nepakartojamas.
Aš pvz žinau, kad teletabinio torto niekada nedarysiu.. tai net nesigilinu. Dar yra keletas temų, kurios man neįdomios.. tai ko gero ir kitoms kažkas panašaus.
QUOTE(akvilyte @ 2011 10 28, 17:36)
taigi dar prieš kelis psl buvo rašyta kad viskas ant torto turi būt valgoma

o čia pirmetė plastmasiukų ir maivosi
gerai, kad toli gyveni.. o tai būtų už "plastmasiukus"
QUOTE(keno @ 2011 10 28, 20:11)
kai susinervinau

isejau keliom minutem....mazoji nuo torto saldytuve visa mase nuvozusi
gal,kazka pralinksminau
ne, nu gal.. biškį juokinga.. aš tada nesuprantu, kada ir kaip išgąsdinau savo vaikus, kad jie prie ne savo tortų net kvėpuot nedrįsta. Tai uždrausta zona.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...