Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

kai susinervinau schmoll.gif isejau keliom minutem....mazoji nuo torto saldytuve visa mase nuvozusi doh.gif
gal,kazka pralinksminau irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Du metus kuiciuosi po jusu temuke, kol pagaliau ne tik skaityt bet ir daryt pradejau. Labai dekui visoms uz jusu pamokymus ir patarimus smile.gif Ikelsiu ir as kada savo pirmus bandymus.
Atsakyti
[quote=keno,2011 10 28, 15:11]
saunuole mergyte biggrin.gif mano pusantru metuku lelyte tai visda prie kojos prilimpa kai tik pamato kad torta puosiu biggrin.gif net krakmola nuo stalo laizydama sako niam niam, o kai gauna mases gabaliuka ar sviestinio kremo tai isvis pasaka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik tikiuosi nepridirbs ko nors kada nors rolleyes.gif mano kriksto sunelis tai meskiukui ausis nurinko,gerai kad pamaciau pries isvezdama torta biggrin.gif o patenkintas vaikas,vaiksto,niamnioja kazka... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sorry uz poster_offtopic.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetsosweet: 28 spalio 2011 - 18:43
QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 28, 14:26)
esu čia kas dieną, bet tortukus rodau labai retai, nes nelabai kokie jie, lyginant su daugelio, čia.. smile.gif Bet man ir mano aplinkos žmonėms jie tinka ir patinka smile.gif

o kas jiems blogai? Jie labai gražiai žiūrisi, estetiški, dailučiai.

QUOTE(tikakva @ 2011 10 28, 14:39)
rafaelo svajone, pastilazas, slapia beze

aš po šiandienos Moliūginės šventės mokykloje tai negaliu atsigauti. Ir šitas tortas tooooooooooooks fainuolis wub.gif O vaiduokliai taip vietoj ir tooookie vaiduokliški wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 15:32)
besižavėdama mūsų talentais, senai laukiau galimybės pabandyti pakartoti vieną torto papuošimą, tik nežinau ar man pavyko... turtingas kavos tortas su vyšniomis, pastilažas...

pavyko wub.gif spalvų dermė ir su tuo padėkliuku tortas susigroja.

QUOTE(*monikute* @ 2011 10 28, 15:51)
čia toks klausimas - kokiai progai ar kokia tema, ar kokia mintis torte su driežais ir deimantais

iš tikro tai negaliu net tiksliai pasakyt. Aš nesuprantu. Čia buvo paauglės gimtadieniui. Ji pas mane matė atskirus tortus, driežus, cukrinius deimančiukus, o kai pati sau užsakinėjo, tai tiksliai nurodė ką kur dėti. Jos torte jau nebuvo šikšnosparnių, o nuėjo per tortą juodos pėdutės.

QUOTE(*monikute* @ 2011 10 28, 15:51)
Va čia dariau prieš keletą savaičių vyro tėvų vestuvių 35 metinėms  wub.gif

kas nors, kas kursit naują temą, įdėkit į pačią pirmą žinutę wub.gif Nuostabus tortas, ir nuostabiai nufotografuotas.

QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 28, 16:26)
ir pati pastebiu kaip pamaciusi - nieko gero, nieko nekomentuoju, taip ir cia, profem musu paprastuciai atrodo - nieko gero smile.gif bet siaip dedu cia viska ir su nekantrumu laukiu, kad ir pacios baisiausios kritikos, nes man jusu nuomone pati svarbiausia, nes namiskiams ar draugams tie tortai visada geri..o man idomesne jusu mamytes nuomone  4u.gif  visoms po balioniuka ir nesipykim wink.gif

na bet nebūtinai "nieko gero". Būna, kad nubėga akys per puslapius, tiesiog ieškai kažko kažko, o būna kad pasiknisinėji daugiau. Daugmaž kiekvienas tortas turi kažkokią razinką, yra gražus ir nepakartojamas.
Aš pvz žinau, kad teletabinio torto niekada nedarysiu.. tai net nesigilinu. Dar yra keletas temų, kurios man neįdomios.. tai ko gero ir kitoms kažkas panašaus.

QUOTE(akvilyte @ 2011 10 28, 17:36)
taigi dar prieš kelis psl buvo rašyta kad viskas ant torto turi būt valgoma  doh.gif  o čia pirmetė plastmasiukų ir maivosi  doh.gif

gerai, kad toli gyveni.. o tai būtų už "plastmasiukus" cool.gif

QUOTE(keno @ 2011 10 28, 20:11)
kai susinervinau schmoll.gif isejau keliom minutem....mazoji nuo torto saldytuve visa mase nuvozusi doh.gif
gal,kazka pralinksminau irnesakyk.gif

ne, nu gal.. biškį juokinga.. aš tada nesuprantu, kada ir kaip išgąsdinau savo vaikus, kad jie prie ne savo tortų net kvėpuot nedrįsta. Tai uždrausta zona.
Atsakyti
Labai aciu visoms uz komentarus, man tai labai malonu girdeti is tokiu profesionaliu kaip jus ir kritika ir pagyrimus.as manau kai gauni kritikos, visada dar labiau nori pasistengti. Labai labai visoms aciu us pastebejimus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Jei torta darote pardavimui,ir kaina eina uz kg,ar sveriat su padeklu ar atimate padeklo svori? Na pvz jeigu padarai ant to vienkartinio sidabrinio,nu pasveriau as ji,bet kad jis 500g vienas sveria blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 28, 21:57)
ant to vienkartinio sidabrinio,nu pasveriau as ji,bet kad jis 500g vienas sveria  blink.gif

vienkartinis tiek sveria? blink.gif mano veidrodinis apie 700gr,tai kad ir kam tas tortas skirtas,visada numinusuoju,nes ir paciai idomus realus torto svoris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 28, 20:19)
vienkartinis tiek sveria?  blink.gif  mano veidrodinis apie 700gr,tai kad ir kam tas tortas skirtas,visada numinusuoju,nes ir paciai idomus realus torto svoris smile.gif

Na cia is didesniu jis,daug didesnis uz A4 lapa,ir ne plonytis o tas storasis. Tai man db iskilo klausymas kaip svert reiketu? Tiksliau kaina nustatyti su juo ar be g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 28, 22:32)
Na cia is didesniu jis,daug didesnis uz A4 lapa,ir ne plonytis o tas storasis. Tai man db iskilo klausymas kaip svert reiketu?  Tiksliau kaina nustatyti su juo ar be g.gif

jei svertumėt su padėklu,tai sakyčiau man duokit be jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 10 28, 20:34)
jei svertumėt su padėklu,tai sakyčiau man duokit be jo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 28, 23:32)
Na cia is didesniu jis,daug didesnis uz A4 lapa,ir ne plonytis o tas storasis. Tai man db iskilo klausymas kaip svert reiketu?  Tiksliau kaina nustatyti su juo ar be g.gif

kaip man gaila šitų padėklų.. juos supjausto.. kartais tikrai norisi pasverti padėklą kaip tortą.. jie gan brangūs, tai nei nuomos mokestį kažkokį imti, nei su tortu parduoti.. ypač lietuviškomis kainomis.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 28, 20:04)
ne, nu gal.. biškį juokinga.. aš tada nesuprantu, kada ir  kaip išgąsdinau savo vaikus, kad jie prie ne savo tortų net kvėpuot nedrįsta. Tai uždrausta zona.

ai
irnesakyk.gif jau beveik praejo..... pyktis rolleyes.gif tikriausiai,dar per maza,kad nekvepuotu....dar 3m nera....
puosiau su beze,nes MMG,jau nebenorejau daryti g.gif MB sako,gal noras praejo,kzk su tortais bedaryti g.gif sakau,kad ne lotuliukas.gif
labos nakties 4u.gif
Atsakyti