Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

Na va, dar karta perejau per visa tema ir keletas pastebejimu:

Angel1203 - labai dailus tortukas su kempiniuku ir jo draugeliu 4u.gif O dviaukstis su bijunu - tiesiog tobulas wub.gif

naitai, visi tavo tortai labai originalus ir isskirtiniai! Pelenine atrodo tobulai thumbup.gif Drieziukai nuostabus... ir kaip graziai tuos brangakmenius padarei - reiks kada kokia skrynia su jais padaryt smile.gif - labai patiko ideja ir ispildymas wub.gif

erikiuxxx - nuostabiai svelnus tortukas su pastelines spalvos rozemis ir ziedlapiais - labai patiko 4u.gif

Asseni - ypatinga pagarba uz Fausto torta wub.gif Manau, kad mergaitems sumastyti ka padaryti ir padaryti tai graziai paprasciau nei berniukams. Tad sis tortas nera niurus (kaip neretai buna darant berniuku tortus), labai graziai ispildytas thumbup.gif Smurfiu tortukas irgi gerai apgalvotas, daug smulkiu detaliu padaro torta isskirtiniu bigsmile.gif

MergickaN - puikus tortas su isvarvejusia akimi thumbup.gif

Olesta - oranzinis tortas - WOW wub.gif wub.gif wub.gif

monikute - tortas su gulbemis - wowwowwow wub.gif

Dzokada - nereali ideja su bernuzeliu!!! Saunuole! thumbup.gif

Vaidosee - nu merguzele cia ir pritrenkiai... smegenys issitaske, akiu sriubyte verda pietukams ir galiausiai tie kakuliai... nu siaubas kazkoks, bet uztat padaryta viskas SUPER kaip tikroviskai ir tobulai!!! thumbup.gif lotuliukas.gif

@adrij@ as jau bijau ir rasyti komplimentus, kad neisizeistu kitos, bet negaliu ir neparasyti. Kazkodel siandien, ziurint i tavo tortus, man is atminties iskilo kazkur seniai perskaitytos mintys, kad norint nurungti pranasesni konkurenta yra du budai: 1) nuzudyti ji. Tai labai greitas tikslo pasiekimas, bet... tu niekada nezinai kada atsiras kitas toks pat, pranasesnis uz tave ... ir 2 budas - tapti jo draugu ir mokytis is jo, kad taptum toks pats. Tai daug ilgesnis budas, bet labiau save pateisinantis, idant tu tapsi profesionalu ir taves negasdins ateityje atsirandantys kiti konkurentai... Tai va, labai aciu tau, kad esi ir daliniesi savo patirtimi su mumis visomis. Tavo deka mes tobulejame. Tavo didziausias pranasumas ir privalumas pries kitas tortu kepejas yra tas, kad tu ne tik atnesi ir parodai savo tobulus kurinius, bet ir neslepi, o priesingai, labai noriai daliniesi sava patirtimi, net jei ne visi tai ivertina. Aciu tau 4u.gif Ir nepasakysiu nieko naujo, kad VISI tavo tortai nusedo mano PC ir laukia progu buti atkartoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Aiste @ 2011 11 02, 14:07)
Merginos, gal kas bandet uzsisakinet is sio katalogo? Ar brangiai atsiuntimas iseina, cia tokiu graziu dalyku yra

http://netcat2.kolb-...010/katalog.php

Peziurejau visa kataloga, labai fainas, tiek daug visko cia bigsmile.gif
siais daiktais prekiauja Vilniuje SICILIS parduotuve, Kanarskio gatveje (jej del pavadinimo neklystu blush2.gif ) kai ka esu nupirkusi is ten ax.gif

QUOTE(smailyttte @ 2011 11 02, 14:32)
Esu skaiciusi kad merginos naudoja tokius tinklelius skirtus floristikai

turbut dauguma nauduoja jos, as irgi gavau toki, paprasiau kur geles parduoda, tai man uz ACIU atidave biggrin.gif
Bet man daug grazesnis iseitu rastas is stalo padekliuku, buvau nesenai Europoje, tai ten vienoj parduotuveje buvo didelis pasirinkimas, tik vienoje jie kainavo po 18lt. uz vnt., o kitoje net salia kainavo 8-9-10 lt., pinimas kaikuriu kaip krepseliu bigsmile.gif

QUOTE(eda.dita @ 2011 11 02, 14:56)

Fainutis moliugas net labai labai thumbup.gif ne toks kai visi kiti wub.gif

ir ACIU tau uz mano tortuka aciuks.gif

Moki graziai mintis reiksti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 lapkričio 2011 - 16:20
Is dar keletas tortuku paminesiu, kurie i praejusia zinute netilpo smile.gif

Sarah_ - puikus Helloween tortukas 4u.gif
Rasa_zyk - nuostabus rudeniskas tortukas ir man padeklas visai neuzkliuvo, jei nebutumet pati paminejusi to 4u.gif
Dianaaa1215 - dailutis pinigu maiselis mirksiukas.gif Galvoju o tie 200 litu valgomi, ar tikri? g.gif
Frotuncike - as irgi megstu kaip Karlsonas - geriau 5 tortai ir 1 zvalute, nei atvirksciai lotuliukas.gif Grazus tortukas wub.gif
VitMetil - grazus bokaliukas drinks_cheers.gif ir dar mergytes su zaisliukais tortukas laaabai patiko wub.gif
ram-une - visos trys barbytes tiesiog nuostabios thumbup.gif
neli-labai mielas, toks vakarinis meskuciu tortukas wub.gif Su pirtele - gerulis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Dina - dailus baciukai 4u.gif
tinulia84 - tortukas puostas beze kremu - nu kaip primene senus gerus laikus, kai nei viena vesele be tokiu tortuku nepraeidavo... aisku tik labai jau jusu tortas pazenges nuo tu laiku - daug brazesnes geles 4u.gif
tikava - va cia tai moliugelis thumbup.gif vaiduokliukai verti pagyrimo 4u.gif
pasta222 - manyciau man asmeniskai butu sunkiausia gaminti tuos 3D tortus, tai kai pamatau tokius tortus, kaip sis - su traktoriumi, tai lenkiu galva pries kepeju kantrybe. Puikus darbas 4u.gif
gabijux - saunus tavo tortas zvejuj mirksiukas.gif
ir galiausiai miskouoga - boruzeliu pieva nenusileidzia @adrij@ pievutems wub.gif
Atsakyti
ačiū eda.dita labai smagu, kad ir mane paminėjai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 11 02, 13:56)
As kaip visad, su nediduku, kukluciu tortuku.  Nedaug pastaruoju metu kepineju  ax.gif
Tiesiog tortas 2,5kg. Puostas sviestiniu morenginiu kremu.

wau koks moliugelis,labai patiko ideja kad kremu,nu net nebuciau taip sugalvojus,o atrodo tikrai labai efektingai ir tikroviskai! thumbup.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 11 02, 14:41)
Kažkaip bijau su spalvomis padaugint, perpuošti bijau  doh.gif

Baime kisam i koncervus ir davai prie darbo,as jeigu taip buna,pasidarau arbatos pasedziu ramiai,nusiraminu,susidelioju galvoje viska kas po ko eis,na ir pirmyn! 4u.gif

QUOTE(eda.dita @ 2011 11 02, 15:06)
Na va, dar karta perejau per visa tema ir keletas pastebejimu:

Na bet pas tave ir kantrybes tiek apkomentuoti. aciu 4u.gif

Naitas sakei lyg neradai kaip maziukus deimantukus padaryti....man netycia po akim pasimaise (ten labiau palei apacia mouldai) http://www.thecakede...p?cPath=120_192
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 02, 13:19)
bet brangiai kainoja po 30lt. doh.gif

Na nenebrangu visai , aš ką tik pirkau už 83 litus bigsmile.gif

Šiaip radau , visko , tam gaminti , kai turėsiu rezultatus , įdėsiu į viršutinę temą , būtinai , su pilnais paaiškinimais ir foto smile.gif .

eda.dita................................ man be galo liūdna , kad tu toli nuo LT wub.gif .... tavo moliūgas prašosi būti suryjamas ... taip taip , s u r y j a m a s essen.gif .
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 11 02, 18:06)
@adrij@ as jau bijau ir rasyti komplimentus, kad neisizeistu kitos, bet negaliu ir neparasyti. Kazkodel siandien, ziurint i tavo tortus, man is atminties iskilo kazkur seniai perskaitytos mintys, kad norint nurungti pranasesni konkurenta yra du budai: 1) nuzudyti ji. Tai labai greitas tikslo pasiekimas, bet... tu niekada nezinai kada atsiras kitas toks pat, pranasesnis uz tave ... ir 2 budas - tapti jo draugu ir mokytis is jo, kad taptum toks pats. Tai daug ilgesnis budas, bet labiau save pateisinantis, idant tu tapsi profesionalu ir taves negasdins ateityje atsirandantys kiti konkurentai... Tai va, labai aciu tau, kad esi ir daliniesi savo patirtimi su mumis visomis. Tavo deka mes tobulejame. Tavo didziausias pranasumas ir privalumas pries kitas tortu kepejas yra tas, kad tu ne tik atnesi ir parodai savo tobulus kurinius, bet ir neslepi, o priesingai, labai noriai daliniesi sava patirtimi, net jei ne visi tai ivertina. Aciu tau  4u.gif    Ir nepasakysiu nieko naujo, kad VISI tavo tortai nusedo mano PC ir laukia progu buti atkartoti  wub.gif

žinai.. išsikalti ant granitinės lentos ir pasikabinti virtuvėj palubėj reiktų šitą pastraipą.. biggrin.gif

QUOTE(dzokada @ 2011 11 02, 19:02)

Naitas sakei lyg neradai kaip maziukus deimantukus padaryti....man netycia po akim pasimaise (ten labiau palei apacia mouldai) http://www.thecakede...p?cPath=120_192

ačiū.. bet jie visi čia plokšti, ne 3D verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 02, 15:36)
na gal kas turi minčių, nes kolkas neturiu tokių dalykų  ax.gif

klausymas kokius naudojat volelius  ax.gif  kokio ilgio?

Aš kočioju ant silikoninio kilimėlio kurio paviršius nelgus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 02, 17:21)
Na nenebrangu visai , aš ką tik pirkau už 83 litus  bigsmile.gif

Šiaip radau , visko , tam gaminti , kai turėsiu rezultatus , įdėsiu į viršutinę temą , būtinai , su pilnais paaiškinimais ir foto  smile.gif .

WOW, labai lauksim rezultatu bigsmile.gif manau kad kokybiska isigijote uz tokia kaina ax.gif

nes ten kur sakiau kad brangu, tai ju savikaina turetu buti labai maza, nes cia jos urmu prekiauja ir kainoja 4vnt. tik po 13,9 lt., o uz 1vnt. 30lt. tai jau per brangu manau uz ta pati ax.gif
http://www.dolovija....3...=689&f2=622
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 02, 15:41)
Atsimenu, tik man tas aisingas toks grynai kalėdiniams meduoliukams skirtas  ax.gif , tai gal sakau šlapia beze pabandyti. Ačiū labai už patarimus, drąsiau dabar, nors vis tiek labai bijau ji daryti, pirma karta man toks didelis pasitaike tortas  biggrin.gif  Kažkaip bijau su spalvomis padaugint, perpuošti bijau  doh.gif

nebijok, viskas bus OK smile.gif
Linkiu tau SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 lapkričio 2011 - 17:57
Kai zmogui ko nors reikia, kai truksta ziniu ir patirties, isijungia PC ir iesko informacijos (Dievulkiau, kaip mes gyvenome be interneto tiek daug metu? doh.gif ). Informacija siais laikais - visu vertingiausias turtas. Todel siandiena, eilini karta atrioglinau i virsutine papuosimu tema (ta, kur nekomentuojama) ir velgi perziurejau visa, ieskodama tam tikru patarimu, nes turiu pora tortuku pagaminti siam savaitgaliui.
Tai va, visu forumieciu - kepejeliu vardu noriu padekoti visoms merginoms ir vaikinams, kurie dalinasi su mumis savo ziniomis ir tortu puosimo subtilybemis ne tik sioje temeleje, bet ir virsutineje papuosimu temoje (kurioje negalima rasyti padeku).

Ypatingas DEKUI: Meain, Olestai, rugiageliai26, kirbei, Darvidijai, Cipciukui (@adrij@) ir kitoms.... bet labiausiai sioje vietoje noriu padekoti ir atkreipti visu demesi i Asseni triusa ne tik dalintis sava patirtimi, bet ir kantriai surankioti is visur ir sukelti i viena vieta visa svarbia informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, is UK, kokia naudojat zelatina???
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 11 02, 18:16)
Merginos, is UK, kokia  naudojat zelatina???

Naudoju sita, kai kremus darau
Gerai laiko sunkesnius, grietines, grietineles kremus arba tokia pat, bet skaidria. Perku Sainsburyje arba Morrisone, bet manau, kad visur ju yra.
Atsakyti