Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

Labas vakaras.Prisėdau Jus paskaitineti ir parodyti ka tik "sukonstruota" "Varškinį gaivumėlį" ( apie 3,5 kg) bet aš želes nededu ax.gif Žinau, nieko nuostabaus, gelytes iš formelių (čia ne lygis) bet man ir tai nemažai laiko atima nes šima malonumui turiu tik vakarus blush2.gif
user posted image
Galit nepastebėti irnesakyk.gif , galit pakritikuoti irnesakyk.gif Iš Jūsų gi mokausi hihihi.gif
Ačiū už padrasinimus. Čia ne šitas tortas dėl kurio baigiu Jums išūžti galvas, tas 3 aukštų bus puošiamas rytoj karsta.gif Ir žinoma parodysiu Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 02 lapkričio 2011 - 23:18
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 11 02, 16:10)
Gausis oranžinė spalva  smile.gif , bet jei reikia persikinės tai nepersisteng su dažais  mirksiukas.gif

Na, priklauso nuo to, kurios spalvos daugiau įdėsi
Atsakyti
Bijūna, o kam taip savikritiškai g.gif žinai kiek mano tortų papuošimų pagamintų su formelėmis??? tongue.gif kad su formelėmis pagaminta tai joks žemas lygis, tai tiesiog, Tavo laiko taupymas ir darbo palengvinimas... turbūt vienintelės gėlės, kurioms nenaudoju jokio įrankio, tai rožės rolleyes.gif bezė pavykusi tobulai, dzibukai labai gražūs, vienodi ir labai lygiai pagal pakraštį išrikiuoti 4u.gif gėlytėms kitą kartą į viduriuką klijuok iškilius viduriukus, gėlytės atrodys puresnės, dar galima teptuko galiuku paridenti per žiedlapius, bus kaip gyvos 4u.gif įdėtum giliau į kruopas džiovinti, įgautų dar tikroviškesnę formą 4u.gif bandyk ir atrasi save ir išmoksi tikrai, juolab, kad ne pirmą dieną čia skaitinėji 4u.gif

Kadangi Eda.dita, turi neapsakomą talentą pakomentuoti labai gražiai tortus, tai noriu tik jai paantrinti ir Jus taip pat visas alei vienos pagirti ir paskatinti, Jūsų tortai išties vienetiniai ir labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif

ir ačiū Eda.ditai, bei kitoms mergytėms už įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o dabar, kadangi išeiginė, eisiu orchidėjų daryti...su formelėmis lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta, ačiū mirksiukas.gif
Merginos, HELP, paprašė padaryti torta kaktusą. Gal kas darėte? mega_shok.gif
Planuoju: "Juodas miškas" (tokio nori), paapvalintas viršus, ir dzibuoti žalsva šl. bezė. Pabaigoje, pačiame viršuje keli raudoni žiedeliai (tipo žydi ). g.gif Nenusišnelėjau? aciuks.gif
Patarusioms aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 03, 10:39)
Olesta, ačiū  mirksiukas.gif
Merginos, HELP, paprašė padaryti torta kaktusą. Gal kas darėte? mega_shok.gif
Planuoju: "Juodas miškas" (tokio nori), paapvalintas viršus, ir dzibuoti žalsva šl. bezė. Pabaigoje, pačiame viršuje keli raudoni žiedeliai (tipo žydi ).  g.gif Nenusišnelėjau? aciuks.gif
Patarusioms aciuks.gif

bent jau as daryciau tipo vazona,paskui kaktusa ant jo ir aisku zydinti g.gif
niekaip neina su beze islyginti torto pavirsiu schmoll.gif galiu ir virs dujines kaitinti,ir verdanciu vandeniu nupilti(peili turiu omeny) ir prie [COLOR=yellow]siknos laaikyti-niekas nepadeda irnesakyk.gif
Papildyta:
ta kaktusa is bulvytes mases padaryti,arba dar tvirciau-is tinginio smile.gif
p.s kodel man neina spalvotai rasyti? vel kazko neikertu g.gif
Atsakyti
keno, ir man neišsilygina beze, niekaip doh.gif Gal kas ka sukurs hihihi.gif
Va, radau toki kaktusa user posted image, man tiks liuks, kaip pvz. labai tiks, bet iškilo tokie klausimai:
1. Iš ko galiu padaryti spygliukus?
2. Ar yra galimybė išgauti panašią spalvą su Americolor dažais dažant šlapią bezė žinant, kad ji sunkiai paima spalvą g.gif Ar net nebandyti?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 03, 11:06)

susipjaustyk masę ir padziovink biggrin.gif na man tokia pirma mintis šovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 03, 11:06)

Iš aisingo, jeigu yra laiko džiovinti, iš šlapios beze, padaryti mažu antgaliuku plonas trumpas juosteles ir šiek tiek padžiovinti orkaitėje apie 100-120 laipsnių temperatūroje. Tik spygliukus dėlioti reikės pincetu, labai trapūs.
Dailus tortukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 03 lapkričio 2011 - 10:28
Aš norėčiau paklaust, ar netirpsta šokoladiniai papuošimai ant šlapios bezė? g.gif
Atsakyti
Netirpsta
Atsakyti
Aš turiu vieną pavyzdį ,labai dailų , kuriame susmaigstyti laužyti kinietiški balti ( susukti į juosta ) ryžių vermišeliai , atpažinau tik gerai išdidinusi foto , jie balti be galo gražiai atmuša žalią spalvą ( tamsią ) , jų yra tikrai IKI parduotuvėse ( nes ten perku ) kur kiniečių visas maistas sudėtas .

Galų gale , yra ir lietuviškų plonų smulkių vermišelių , tik teks pasiknisti , jei nori tiesių rasti . biggrin.gif .

Labas rytas visoms .

naitai neverk dėl moldų (deimantų ) , kam tau jie - deimantai , tu pati nešlifuotas deimantas wub.gif .

------------------------------------------------------------
Žiūrėk , čia paprasti spageti .... http://s017.radikal....3759acfe08e.jpg

ir čia ... http://s57.radikal.r...38f9ac29ec4.jpg

ir šia tikrai ne masė ... http://s59.radikal.r...5392f26e81e.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 03 lapkričio 2011 - 10:42
Bijuna, kaip graziai islygintas tortas, ta prasme beze, man niekaip nepavyksta...
Atsakyti