Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

mergytes,reikia pagalbos!
kai puosiat beze tortukus,po kiek laiko beze nuciuozia jei kas negerai?darau tortuka. pasiima sivakar ir baisiai bijau unsure.gif ar ji iskart nuciuozia ar tik po nakties? prasau padekit blush2.gif
Atsakyti
Nučiuožia g.gif Man taip nebuvo, bet jei blogai išplaku tai matosi jau dzibuojant ir tai ne būtinai turi NUČIUOŽTI g.gif . O tai kodel ji turi nučiuožti? Kas po beze?
Atsakyti
[quote=Bijuna,2011 10 26, 12:06]
aptepiau su sviestiniu.atrode issiplakus gerai bet kai ispyniau krepsiuka,man susiliejo grioveliai nuo antagiuko unsure.gif vos besimato.nesuprantu kas daros?padejau i saldytuva.
Atsakyti
labas merginos,

na as nieko neparodysiu nes nieko nemoku puošti todėl kreipiuosi į jus. lapkricio gale dukrytes gimtadienis kepsiu medaus torta aplieju šokoladu, bet man reikia papuošti bitėmis. gal man kas galite jų padaryti?
Atsakyti
sweetsosweet, kokia beze darei? Aš darau tik taip vadinama šlapia beze, tai ir žinau tik apie ją. Jei čia paprastoji tai nieko negaliu atsakyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 13:45)
o as sedziu ir galvoju, jei zmogus praso 2kg tortuko ir jei nori graziai papuosti,pvz kaip adrijos figurelem ir pan.,tai tortui belieka koks 1kg g.gif visa kita papuosimai g.gif

tas, kas užsakinėja, turi šiek tiek suprasti, ką užsakinėja ir kuo tortai skiriasi. Tarkim, kuo skiriasi puoštas trupiniais ir mase. O jeigu dar užsimano visokių ore kabančių grožybių, tai tas turi savo svorį ir kainą..
Tie visi party tortai su "saldainiukais" susuktais ir ant pagaliuko labai akį veria. Super atrodo. bet reikia įvertinti, kad jie valgomi tik akims.

QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 14:26)
O Jūs man pasakykite kodėl nedaug tortų yra puošiama gyvomis gėlėmis? Todėl kad negražu, netinka maistas su ne maistu, neskoninga, nemadinga ir t.t. Gal tiesiog taip iš viso negalima  daryti unsure.gif

man gyvos gėlės ant tortų asocijuojasi su šiukšlėmis, nors tu ką doh.gif taip ir stovi akyse nuvytusių apipuvusių vainikų krūva už kapinių tvoros.. Bet kaip būna doh.gif . Jau atrodo, žiedą apžiūrėjau, švarutis.. tik op ir išlenda iš pumpuro kokia milimetrinė juoda gyvastis biggrin.gif , ir nutapnoja savo mažomis kojytėmis...To niekada nebus su cukrine gėle. Jeigu nemoku daryt gėlių, tai galima padaryt kokį nors įdomesnį geometrinių, taškučiais ar dar kaip puoštą.. Galų gale, kiek čia moterys rodo savo tortus, tai tikrai reta kuri cukrinė gėlė ant torto prašosi pataisymo.

QUOTE(pasta222 @ 2011 10 26, 14:40)

jaunam ūkininkui, svajojantis apie tokį traktoriuką

visų galų ir temų meistrė wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 10 26, 16:31)
nu o paskritai dabar net sudomino, yra valgomų gyvų gėlių??? ir kelias cukrines gėles suvalgo žmonės g.gif  nebent vaikai, aš tikrai nepuolu per kiekvieną savo balių krimsti rožių lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif papuošimas papuošimu manau, ot pabandykit vazonėly orchidėją pritvirtinti ne ant vielučių, turbūt Nobelio premiją gautume, už valgomas vielutes doh.gif  yra dalykų ir išmislų, kur net aukščiausios klasės konditeris neišsiverstų be nevalgomų dalykų, turi būti, ar neturi būti, kiekvienas pasirenka, ką jis nori matyti ir ką valgyti 4u.gif

man visos gėlės gražios, kol jos ne ant stalo.. chrizantemos, gvazdikai, dar visa aibė kitų man smirda. Suuodžiu per kilometrą.. gaučiau tortą, išmuštų piktumo alergija cool.gif

QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 17:10)
aptepiau su sviestiniu.atrode issiplakus gerai bet kai ispyniau krepsiuka,man susiliejo grioveliai nuo antagiuko unsure.gif vos besimato.nesuprantu kas daros?padejau i saldytuva.

man atrodo, nedavirta ar nedaplakta beze.. jeigu čia tikroji beze, o ne šlapioji. Šlapiosios vis dar nesu dariusi, tai negaliu nieko pasakyt.
Na faktas tik vienas - jeigu tortas pardavimui, tai ta beze gerai nusivalo nuo torto ir visai neblogai ir gan pigiai verdama iš naujo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 15:45)
mergytes,reikia pagalbos!
kai puosiat beze tortukus,po kiek laiko beze nuciuozia jei kas negerai?darau tortuka. pasiima sivakar ir baisiai bijau unsure.gif ar ji iskart nuciuozia ar tik po nakties? prasau padekit blush2.gif

jei tortas apteptas svietiniu kremu,tai joka beze nesilaikys.Beze kremas bijo riebaus ir slapio pavirsiaus.
Atsakyti
[quote=Bijuna,2011 10 26, 12:19]
tai as irgi tik slapia darau smile.gif visad iseidavo o dabar man kazko dreba sirdele unsure.gif nemoku foto kad parodyti verysad.gif nu ka,tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 10 26, 16:33)
jei tortas apteptas svietiniu kremu,tai joka beze nesilaikys.

kaip kaip??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 10 26, 16:33)
jei tortas apteptas svietiniu kremu,tai joka beze nesilaikys.Beze kremas bijo riebaus ir slapio pavirsiaus.

Nelabai sutinku...
Atsakyti
Man šlapia beze, kuo puikiausiai laikosi ir ant sviestinio pagrindo ir ant grietinėlės. Blogai, ir tikrai nučiuož, jei ant želė ( nors ir idealiai paruošta beze). O jei šlapia beze neišlaiko formos tai ji tikrai nedaplakta.
Atsakyti
mergytes labai aciu uz patarimus ir pagalba 4u.gif jus tikros saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nors ir normaliai atrodo kol kas,bijau rizikuoti,einu nugramdysiu ir perpinsiu su sviestiniu,jis manes nera pavedes smile.gif kaip zinodama turejau sviesto issiemus kad atsiltu biggrin.gif
dar karta didelis dekui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti