kai puosiat beze tortukus,po kiek laiko beze nuciuozia jei kas negerai?darau tortuka. pasiima sivakar ir baisiai bijau
Nučiuožia
Man taip nebuvo, bet jei blogai išplaku tai matosi jau dzibuojant ir tai ne būtinai turi NUČIUOŽTI
. O tai kodel ji turi nučiuožti? Kas po beze?
labas merginos,
na as nieko neparodysiu nes nieko nemoku puošti todėl kreipiuosi į jus. lapkricio gale dukrytes gimtadienis kepsiu medaus torta aplieju šokoladu, bet man reikia papuošti bitėmis. gal man kas galite jų padaryti?
na as nieko neparodysiu nes nieko nemoku puošti todėl kreipiuosi į jus. lapkricio gale dukrytes gimtadienis kepsiu medaus torta aplieju šokoladu, bet man reikia papuošti bitėmis. gal man kas galite jų padaryti?
sweetsosweet, kokia beze darei? Aš darau tik taip vadinama šlapia beze, tai ir žinau tik apie ją. Jei čia paprastoji tai nieko negaliu atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 13:45)
o as sedziu ir galvoju, jei zmogus praso 2kg tortuko ir jei nori graziai papuosti,pvz kaip adrijos figurelem ir pan.,tai tortui belieka koks 1kg
visa kita papuosimai
tas, kas užsakinėja, turi šiek tiek suprasti, ką užsakinėja ir kuo tortai skiriasi. Tarkim, kuo skiriasi puoštas trupiniais ir mase. O jeigu dar užsimano visokių ore kabančių grožybių, tai tas turi savo svorį ir kainą..
Tie visi party tortai su "saldainiukais" susuktais ir ant pagaliuko labai akį veria. Super atrodo. bet reikia įvertinti, kad jie valgomi tik akims.
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 14:26)
O Jūs man pasakykite kodėl nedaug tortų yra puošiama gyvomis gėlėmis? Todėl kad negražu, netinka maistas su ne maistu, neskoninga, nemadinga ir t.t. Gal tiesiog taip iš viso negalima daryti 
man gyvos gėlės ant tortų asocijuojasi su šiukšlėmis, nors tu ką
QUOTE(pasta222 @ 2011 10 26, 14:40)
visų galų ir temų meistrė
QUOTE(Olesta @ 2011 10 26, 16:31)
nu o paskritai dabar net sudomino, yra valgomų gyvų gėlių??? ir kelias cukrines gėles suvalgo žmonės
nebent vaikai, aš tikrai nepuolu per kiekvieną savo balių krimsti rožių
papuošimas papuošimu manau, ot pabandykit vazonėly orchidėją pritvirtinti ne ant vielučių, turbūt Nobelio premiją gautume, už valgomas vielutes
yra dalykų ir išmislų, kur net aukščiausios klasės konditeris neišsiverstų be nevalgomų dalykų, turi būti, ar neturi būti, kiekvienas pasirenka, ką jis nori matyti ir ką valgyti 
man visos gėlės gražios, kol jos ne ant stalo.. chrizantemos, gvazdikai, dar visa aibė kitų man smirda. Suuodžiu per kilometrą.. gaučiau tortą, išmuštų piktumo alergija
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 17:10)
aptepiau su sviestiniu.atrode issiplakus gerai bet kai ispyniau krepsiuka,man susiliejo grioveliai nuo antagiuko
vos besimato.nesuprantu kas daros?padejau i saldytuva.
man atrodo, nedavirta ar nedaplakta beze.. jeigu čia tikroji beze, o ne šlapioji. Šlapiosios vis dar nesu dariusi, tai negaliu nieko pasakyt.
Na faktas tik vienas - jeigu tortas pardavimui, tai ta beze gerai nusivalo nuo torto ir visai neblogai ir gan pigiai verdama iš naujo..
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 15:45)
mergytes,reikia pagalbos!
kai puosiat beze tortukus,po kiek laiko beze nuciuozia jei kas negerai?darau tortuka. pasiima sivakar ir baisiai bijau
ar ji iskart nuciuozia ar tik po nakties? prasau padekit 
jei tortas apteptas svietiniu kremu,tai joka beze nesilaikys.Beze kremas bijo riebaus ir slapio pavirsiaus.
QUOTE(agu0na @ 2011 10 26, 16:33)
jei tortas apteptas svietiniu kremu,tai joka beze nesilaikys.
kaip kaip???
QUOTE(agu0na @ 2011 10 26, 16:33)
jei tortas apteptas svietiniu kremu,tai joka beze nesilaikys.Beze kremas bijo riebaus ir slapio pavirsiaus.
Nelabai sutinku...
Man šlapia beze, kuo puikiausiai laikosi ir ant sviestinio pagrindo ir ant grietinėlės. Blogai, ir tikrai nučiuož, jei ant želė ( nors ir idealiai paruošta beze). O jei šlapia beze neišlaiko formos tai ji tikrai nedaplakta.