QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 13:45)
o as sedziu ir galvoju, jei zmogus praso 2kg tortuko ir jei nori graziai papuosti,pvz kaip adrijos figurelem ir pan.,tai tortui belieka koks 1kg

visa kita papuosimai
tas, kas užsakinėja, turi šiek tiek suprasti, ką užsakinėja ir kuo tortai skiriasi. Tarkim, kuo skiriasi puoštas trupiniais ir mase. O jeigu dar užsimano visokių ore
kabančių grožybių, tai tas turi savo svorį ir kainą..
Tie visi party tortai su "saldainiukais" susuktais ir ant pagaliuko labai akį veria. Super atrodo. bet reikia įvertinti, kad jie valgomi tik akims.
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 14:26)
O Jūs man pasakykite kodėl nedaug tortų yra puošiama gyvomis gėlėmis? Todėl kad negražu, netinka maistas su ne maistu, neskoninga, nemadinga ir t.t. Gal tiesiog taip iš viso negalima daryti
man gyvos gėlės ant tortų asocijuojasi su šiukšlėmis, nors tu ką

taip ir stovi akyse nuvytusių apipuvusių vainikų krūva už kapinių tvoros.. Bet kaip būna

. Jau atrodo, žiedą apžiūrėjau, švarutis.. tik op ir išlenda iš pumpuro kokia milimetrinė juoda gyvastis

, ir nutapnoja savo mažomis kojytėmis...To niekada nebus su cukrine gėle. Jeigu nemoku daryt gėlių, tai galima padaryt kokį nors įdomesnį geometrinių, taškučiais ar dar kaip puoštą.. Galų gale, kiek čia moterys rodo savo tortus, tai tikrai reta kuri cukrinė gėlė ant torto prašosi pataisymo.
QUOTE(pasta222 @ 2011 10 26, 14:40)
jaunam ūkininkui, svajojantis apie tokį traktoriuką
visų galų ir temų meistrė
QUOTE(Olesta @ 2011 10 26, 16:31)
nu o paskritai dabar net sudomino, yra valgomų gyvų gėlių??? ir kelias cukrines gėles suvalgo žmonės

nebent vaikai, aš tikrai nepuolu per kiekvieną savo balių krimsti rožių

papuošimas papuošimu manau, ot pabandykit vazonėly orchidėją pritvirtinti ne ant vielučių, turbūt Nobelio premiją gautume, už valgomas vielutes

yra dalykų ir išmislų, kur net aukščiausios klasės konditeris neišsiverstų be nevalgomų dalykų, turi būti, ar neturi būti, kiekvienas pasirenka, ką jis nori matyti ir ką valgyti
man visos gėlės gražios, kol jos ne ant stalo.. chrizantemos, gvazdikai, dar visa aibė kitų man smirda. Suuodžiu per kilometrą.. gaučiau tortą, išmuštų piktumo alergija
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 17:10)
aptepiau su sviestiniu.atrode issiplakus gerai bet kai ispyniau krepsiuka,man susiliejo grioveliai nuo antagiuko

vos besimato.nesuprantu kas daros?padejau i saldytuva.
man atrodo, nedavirta ar nedaplakta beze.. jeigu čia tikroji beze, o ne šlapioji. Šlapiosios vis dar nesu dariusi, tai negaliu nieko pasakyt.
Na faktas tik vienas - jeigu tortas pardavimui, tai ta beze gerai nusivalo nuo torto ir visai neblogai ir gan pigiai verdama iš naujo..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...