Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

[quote=Bijuna,2011 10 26, 07:49] ...Labai grazi jusu tvorele thumbup.gif

[quote=pasta222,2011 10 26, 12:40] ...Nuostabus baltas tortukas su rozemis wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=gabijux,2011 10 26, 14:22] ...Nieko sau kuklutis bigsmile.gif spalva zolytes grazi, su kokiais dazais dazyta ?

[quote=sandrulyte1975,2011 10 26, 20:13] ...Patiko tik dantukas, toks linksmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2011 10 26, 23:14)
Sveikute  mirksiukas.gif  del gliukozes tai as nezinau, bet taigi buna pirkti dirbtinio medaus rimi mandarine, as ten pirkdavau smile.gif priepat darzoviu skyriaus mirksiukas.gif  na tiesa as seniai ten buvau, bet anksciau tai tikrai be problemu ten rasdavau g.gif

Žinok neradau rimi.
Atsakyti
palaukit,cia juk apie dirbtini medu eina kalba,ane? juk virsutineje temoje cipciukas(adrija) raso kaip ji namu salygom galima issivirti is cukraus.labai paprasta,esu virus smile.gif
sekmes darbuose visoms 4u.gif
Atsakyti
[quote=sandrulyte1975,2011 10 26, 21:13]
Labas vakaras mergaites. vis stebiu visu iskeptus torciukus ir visi iki vieno savaip grazus. parodysiu ir as kelis savo.

braskiu fantos
ta merga ant stulpo
laugh.gif viskas gerai,tik nelabai ziurisi,kad tas stulpas butu "pliuonesnis",galvoju,gal reikejo medinius iesmelius,koki pora apsukti kazkuo g.gif teipu,ar dar kazkuo rolleyes.gif
Atsakyti
Įkeliu paskutini tortuką, kaip įrodymą, kad ant grietinėlės (tos pačios kuria pertepamas tortas) puikiausiai laikosi šlapia bezė. Aš gal tik viena karta tepiau sviestiniu kremu, visus kitus kartus aptepu torta likusia ta pačia grienėle, žinoma jeigu joje nera jokių želė, ir puošiu. Kartais, jei noriu kad balta spalva neišlystų, plonai patepu ant grietinėlės padarytos tos pačios bezė.
user posted image
user posted image
Ir dar parodysiu savo pirmąjį ir vieninteli pastilažu dengtą tortą, bet manau, kad vis tiek dauguma mano tortu bus puošiami šlapia beze, man su ja viskas aiškiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
laba diena,
Ieskau kepejeles 2 kg graziam ir skaniam torciukui pagaminti Vilniuje. Lauksiu pasiulymu i AZ. Torto reikia lapkricio 11 d.
Is anksto dekoju
Atsakyti
[quote=keno,2011 10 27, 08:06]
[quote=sandrulyte1975,2011 10 26, 21:13]
Labas vakaras mergaites. vis stebiu visu iskeptus torciukus ir visi iki vieno savaip grazus. parodysiu ir as kelis savo.

braskiu fantos
ta merga ant stulpo
laugh.gif viskas gerai,tik nelabai ziurisi,kad tas stulpas butu "pliuonesnis",galvoju,gal reikejo medinius iesmelius,koki pora apsukti kazkuo g.gif teipu,ar dar kazkuo rolleyes.gif
[/quote]
sutinku.o ta mergina turejo stoveti,bet kadangi man pervelai uzsake ta torta,tai nespejo isdziuti man ji,tai sukausi is padeties. yra kaip yra,bet svarbiausiai,kad jubiliatas buvo patenkintas.
Atsakyti
Keletas mano darbeliu.
Vaikuciu dziaugsmui. Teletabiai.

user posted image

Aviukas Sonas ir draugai.

user posted image

Traukinukas.

user posted image

Boruzeliu pieva.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 27 spalio 2011 - 10:52
miskouoga tortai nuostabus Jums leidus traukinuka copy ax.gif teletabiai labai grazuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 10 27, 12:51)
Keletas mano darbeliu.
/315993_10150360383077173_624032172_8087365_909638126_n.jpg[/img]

dievuliau, kokie faini visi wub.gif
o iš tų paršiokų už tvoros tai net garsiai susižvengiau ant viso namo laugh.gif nu jau žvilgsniai padaryti thumbup.gif wub.gif blogiečiai tokie, išdykėliai wub.gif
Atsakyti
miskouoga, fantastika wub.gif
Atsakyti
Miskouoga, super tortukai 4u.gif ypac su teletabiais ir ramunelem thumbup.gif
Papildyta:
mano bokaliukas:) medutis-pastilazas, putos-beze
user posted image
ir tie nelemtieji pyrageliai, ju buvo 50! neturiu tik foto kur sudelioti ant stovo, daug trukumu del laiko stokos, nes darbo buvo-patikekit doh.gif
user posted image
Atsakyti