QUOTE(Dezdemona* @ 2011 11 01, 21:10)
aptamil, hipp, milupa, nan, tutteli
Jums reiktų pabandyti mišinį su smarkiai hidrolizuotu pieno baltymu - Aptamil Alergy Care arba bent su iš dalies hidrolizuotu - Hipp HA, Nan HA ar kitą su HA raidėm. Nes jūsų gerti alergiškiems vaikučiams netinka.
QUOTE(Neringiux @ 2011 11 02, 05:59)
Beje, as irgi pirma nestuma geriau vitaminus. Mergaite labai alergiska. Antra nestuma geriau tik foline rugsti iki 3 men. Berniukas irgi alergiskas.Man atrodo tai paveldima.As pati alergiska.
Beje neseniai per rusiska kanala sveikatos laida gydytoja paguode alergiskus zmones. Kadangi ju organizmas pasiruoses nuolat kautis(su alergenais), alergiski zmones neserga veziu. Organizme negali isitvirtinti vezines lasteles.
Man taip pat. Su pirmu vaiku gėriau - alergiška. Su kitais negėriau - alergiški dar smarkiau.
Norėčiau ir aš tuo guostis, bet, deja, serga. Atsimenu iš alergiukų temos vieną kūdikėlį, kuris turėjo piktybinį naviką. Bet gal santykinai rečiau, jei jau gydytojai taip skelbia.
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 02, 08:42)
taip taip, mantu darem profilaktiskai, norejau i darzeli papult ten toki, paskui tik pasiskaiciau kad ner nekaltas dalykas, gali suveikti taip kaip skiepas koks. Ai zodziu, pati vista. Bet
gal jam vaikui ir nuo streso, nes turejom ten toki incidenta.
Kai mano dičkę paguldė į ligoninę, tai pamačiau, kad jai lūpos ištinusios. Spėju, kad tai buvo nuo streso (pirmas kartas ligoninėj, kraujo ėmimas ir pan.), nes tą dieną išvis nieko nebuvo valgius, tik gėrė vandenį.