Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Lince1 @ 2011 11 03, 08:15)
Nebuvom, irgi galvoju. smile.gif Bet esam buvę ir pas Galvydytę ir pas Variakojienę. Variakojienė dermatologė ir gydo hormonais, jei jau kritinė būklė tai galima važiuot, nes padeda, bet duoda milžiniškus kiekius hormonų.

o pas Galvydyte buvote del AD ? kaip ji - ar kazka gero ''padare''?
jeigu vaziuosite pas ta Rokiskiete homeopate - prasau papasakokite mums - kaip sekesi ir kiek mokejote? nes mano seni turbut duomenis - kad mokejo apie 160 -180 lt uz viska. ..
Mes turbut vaziuosime iskart po nauju:) po to kai alergologiniame pagulesime.. kolkas taip planuoju
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 11 03, 08:49)
jeigu vaziuosite pas ta Rokiskiete homeopate - prasau papasakokite mums - kaip sekesi ir kiek mokejote? nes mano seni turbut duomenis - kad mokejo apie 160 -180 lt uz viska. ..
Mes turbut vaziuosime iskart po nauju:) po to kai alergologiniame pagulesime.. kolkas taip planuoju

Beata, homeopatai sako taip, kiek laiko sirgai, tiek pat laiko ir gydisies. Tad pagalvok.
Siaip tikrai nebijok. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , mamytes 4u.gif

Turime ir mes sia beda . Gyd. vakar priskyre kruva vaistu doh.gif Bet ranka nekyla taip nuodyti vaikucio g.gif Mano suneliui trys menesiukai, maitinamas tik mano pienuku. Paskyre zirteka puse tab, tavegilio -po ketvirti du kartus dienoje ir prednizolono po pusantros tabletes doh.gif Gal kuri susiduret su tokiom dozem , kaip toleravo jusu vaikuciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 11 03, 09:59)
Sveikos , mamytes  4u.gif

Turime ir mes sia beda . Gyd. vakar priskyre kruva vaistu  doh.gif  Bet ranka nekyla taip nuodyti vaikucio  g.gif Mano suneliui trys menesiukai, maitinamas tik mano pienuku. Paskyre zirteka puse tab, tavegilio -po ketvirti du kartus dienoje ir prednizolono po pusantros tabletes  doh.gif  Gal kuri susiduret su tokiom dozem , kaip toleravo jusu vaikuciai g.gif

ohoo blink.gif bent jau man atrodo arkliskos dozes. mes budami ligonineje ir po to namuose gereme zyrteka arba fenkaroli po 1/4 tabletes du kartus dienoje. kazkuri viena gereme , o jums visus kartu blink.gif

Papildyta:
ir cia jums gi dar tik 3 menesiai - tokiam mazam kudikui ir tokios dozes
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 11 03, 10:06)
ohoo blink.gif  bent jau man atrodo arkliskos dozes. mes budami ligonineje ir po to namuose gereme zyrteka arba fenkaroli po 1/4 tabletes du kartus dienoje. kazkuri viena gereme , o jums visus kartu blink.gif

Papildyta:
ir cia jums gi dar tik 3 menesiai - tokiam mazam kudikui ir tokios dozes

Vat ir pasisiause man plaukai blink.gif Dar zirteka su tavegiliu suprantu , bet prednizolonas - juk as sveikata jam sugadinsiu ,ten tiek pasaliniu poveikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 11 03, 10:14)
Vat  ir pasisiause man plaukai  blink.gif Dar zirteka su tavegiliu suprantu , bet prednizolonas - juk as sveikata jam sugadinsiu ,ten tiek pasaliniu poveikiu  doh.gif

mums nuo zyrteko jokio poveikio nebuvo, tavygilio - nesame naudoje, bet musu alergologe sake kad jis gan stiprus is sios grupes vaistu. mums geriausiai buvo fenkarolis - bet ji galima tik max 3 sav gerti . dabar naudojame Fenistil lasiukus - mums kuo puikiausiai tinka, o ir is silpnesniu jie. Bet po truputi bendysime pereiti prie Ketotifeno - kuri galima naudoti net iki metu be perstojo.
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 11 03, 08:59)

Turime ir mes sia beda . Gyd. vakar priskyre kruva vaistu  doh.gif  Bet ranka nekyla taip nuodyti vaikucio  g.gif Mano suneliui trys menesiukai, maitinamas tik mano pienuku. Paskyre zirteka puse tab, tavegilio -po ketvirti du kartus dienoje ir prednizolono po pusantros tabletes  doh.gif  Gal kuri susiduret su tokiom dozem , kaip toleravo jusu vaikuciai g.gif

Mums alergologiniame centre doc. E.Razgauskas sake vaikams tavegilio neduoti, geriau claritina. Cia toks mazas lelius, o jau tokius vaistus skiria... As neduociau.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 11 03, 09:49)

Galvydytė mums nieko nepadarė, davė žirniukus, gėrėm gėrėm, pradėjo paskui po kelių mėn blogėt, aš jai niekaip nebegalėjau prisikambint, tai tada nutraukiau viską ir vaikui pagerėjo stipriai.
O rokiškyje draugės visa giminė važiuoja su visokiom ligom, tai jie patenkinti, bet sakaiu, ga reikės pabandyt paskambint, taimatysiu pakalbėjus ar verta važiuot, ką kalba. Mums dar adenoidai labai stipriai padidėję, tai gydytoja liepia operuot, bet dar bijau.
KAi draugė mam buvo nuvežus pas tą rokiškietę, tai apie mano vaiką klausinėjo, tai labai jau ir AD ir adenoidus beveik žadėjo išgydyt, tipo tie net sumažėja ir operacijos nebereikia, bet man kai daug žada kažkaip nebepasitikiu, nes jau tiek pažadų esu girdėjus, kad baisu. Šiaip homeopatiniais vaistais gydomės, ir peršalimus ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 03 lapkričio 2011 - 09:45
QUOTE(Tensei @ 2011 11 03, 10:14)
Vat  ir pasisiause man plaukai  blink.gif Dar zirteka su tavegiliu suprantu , bet prednizolonas - juk as sveikata jam sugadinsiu ,ten tiek pasaliniu poveikiu  doh.gif

O ką? Gydytojai ramu - tokiom dozėm tikrai nusimuš alergijos požymiai.
O kad tokiam leliukui per kepenis kals, ar per hormonų pusiausvyrą... Kodėl jai turėtų rūpėti? Tfu...
Visą laiką galvoju apie tokius "gydytojus" ir mąstau, negi jie savų vaikų ir anūkų neturi?
Atsakyti
Aciukas uz pasisakymus 4u.gif

Velniop tuos hormonus , vistiek priezasties nepasalins tik zalos pridarys . Bandysim kitu gydymo budu ir daktaru ieskotis.
Atsakyti
Sveikos

Ar lanketes,kuri nors is jusu pas dermatologa medicinos diagnostikos ir gydymo centre Vilniuje? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 11 03, 08:59)

Turime ir mes sia beda . Gyd. vakar priskyre kruva vaistu  doh.gif  Bet ranka nekyla taip nuodyti vaikucio  g.gif Mano suneliui trys menesiukai, maitinamas tik mano pienuku. Paskyre zirteka puse tab, tavegilio -po ketvirti du kartus dienoje ir prednizolono po pusantros tabletes  doh.gif   Gal kuri susiduret su tokiom dozem , kaip toleravo jusu vaikuciai g.gif

O kaip būklė vaiko? Kaip atrodo oda?
Buvo ir mums priskirtos tokios vaistų kombinacijos ir tokio paties amžiaus, bet prednizolono ir tavegilio nedaviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 03 lapkričio 2011 - 12:49