QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 07, 11:10)
As irgi ta pati del tu skiepu galvoju, bet kad visi aplinkui puola mane kaip nezinau ka

Neva tai jei neskiepysiu, tai busiu baisiai neatsakinga mama ir t.t. Sunku atlaikyti kitu spaudima...Tai ir esu pasimetusi.
Parasykit kaip tiksliai vadinasi ta klinika?
na cia jau issivystytu diskusija skiepu klausimais. Tam yra temos, todel nesiplesiu, bet pamastykim kas atsitiktu vaikui jei neskiepytume nuo raudoniukes, kiaulytes, vejaraupiu. Ogi nieko. Taip taip, komplikacijos galimos. Bet musu laikais dauguma vaiku sirgo ir nieko jiems nenutiko. Tiesiog labai gaila kad gydytojai neziuri i skiepus individualizuotai. Kazka viena ausim esu girdejus kad pvz alergiukai ar i egzema linke zmones geriau jau nesirgtu vejaraupiais, nes gali issivystyt ta komplikacija (pusleline ten kazkokia) tai gal juos ir verta paskiepyt. Velgi, reikia pasvert rizika vienu ir kitu atveju, bet gydytojai nekonsultuoja apie ta kita atveji - kas bus jei paskiepysi ir bus blogai. O juk kai pasirasineji tai rasai kad apie pasekmes zinai. Ar nors vienas gydytojas jums detaliai paaiskino apie salutinius vakcinos poveikius? Man asmeniskai ne.
Pasieskokit faktu ir argumentu atlaikyti ta aplinkiniu spaudima. Manau sprendima skiepyti ar ne reik priimti argimentuotai. Kaip tik elgsites kaip atsakinga mama, jei matydama kad jusu vaikui blogai, nedarysit aklai skiepu.