Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Mamytes, gal kas turi "per daug" taukmedziu sviesto? Perpirkciau smile.gif Vel atsalus dukrytei zanda izbere sad.gif O atsargos baigiasi... Parasykit AZ, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 07, 11:10)
As irgi ta pati del tu skiepu galvoju, bet kad visi aplinkui puola mane kaip nezinau ka unsure.gif Neva tai jei neskiepysiu, tai busiu baisiai neatsakinga mama ir t.t. Sunku atlaikyti kitu spaudima...Tai ir esu pasimetusi.

Parasykit kaip tiksliai vadinasi ta klinika?

na cia jau issivystytu diskusija skiepu klausimais. Tam yra temos, todel nesiplesiu, bet pamastykim kas atsitiktu vaikui jei neskiepytume nuo raudoniukes, kiaulytes, vejaraupiu. Ogi nieko. Taip taip, komplikacijos galimos. Bet musu laikais dauguma vaiku sirgo ir nieko jiems nenutiko. Tiesiog labai gaila kad gydytojai neziuri i skiepus individualizuotai. Kazka viena ausim esu girdejus kad pvz alergiukai ar i egzema linke zmones geriau jau nesirgtu vejaraupiais, nes gali issivystyt ta komplikacija (pusleline ten kazkokia) tai gal juos ir verta paskiepyt. Velgi, reikia pasvert rizika vienu ir kitu atveju, bet gydytojai nekonsultuoja apie ta kita atveji - kas bus jei paskiepysi ir bus blogai. O juk kai pasirasineji tai rasai kad apie pasekmes zinai. Ar nors vienas gydytojas jums detaliai paaiskino apie salutinius vakcinos poveikius? Man asmeniskai ne.
Pasieskokit faktu ir argumentu atlaikyti ta aplinkiniu spaudima. Manau sprendima skiepyti ar ne reik priimti argimentuotai. Kaip tik elgsites kaip atsakinga mama, jei matydama kad jusu vaikui blogai, nedarysit aklai skiepu.
Atsakyti
Merginos, kurios gulejot alergologiniame su tokiais maziukais leliais kaip maniskis, kokius tyrimus jums dare? Seimos gyd. sako, kad jam nieko nerodys, nes dar per mazas. tiesa, bendras IEG nerodo alergijos.
Skambinausi i alergologini, tai dabar pas juos zarnyno infekcijos protrukis blink.gif Sake ryt visus isleidzia, tai gal treciadieni galetume vaziuoti. Siaip aisku geriausia kita sav., bet kadangi slapiuoja odyte, tai jau reiktu geriau sia sav. vaziuoti. Tik va gydytoja israse siuntima alergologo konsultacijai, o reikia stacionariam gydymui doh.gif Teks vaziuoti, kad perrasytu. rolleyes.gif
Atsakyti
šiaip skiepai neapsaugo nuo ligos tik garantuoja, kad nesusirgsite pačia sunkiausia forma...
nors kaip bebūtų juokinga ar graudu, bet ne iš vieno esu girdėjus, kad pasiskiepijo žmogus nuo gripo (nes gi baisiai kiša tuos skiepus) ir sirgo tiek, kiek anksčiau per 5 metus nesirgdavo...
išvadas pasidarykit pačios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2011 11 07, 17:04)
šiaip skiepai neapsaugo nuo ligos tik garantuoja, kad nesusirgsite pačia sunkiausia forma...
nors kaip bebūtų juokinga ar graudu, bet ne iš vieno esu girdėjus, kad pasiskiepijo žmogus nuo gripo (nes gi baisiai kiša tuos skiepus) ir sirgo tiek, kiek anksčiau per 5 metus nesirgdavo...
išvadas pasidarykit pačios  4u.gif

Isvada farmacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 07, 14:26)
Merginos, kurios gulejot alergologiniame su tokiais maziukais leliais kaip maniskis, kokius tyrimus jums dare? Seimos gyd. sako, kad jam nieko nerodys, nes dar per mazas. tiesa, bendras IEG nerodo alergijos.
Skambinausi i alergologini, tai dabar pas juos zarnyno infekcijos protrukis blink.gif Sake ryt visus isleidzia, tai gal treciadieni galetume vaziuoti. Siaip aisku geriausia kita sav., bet kadangi slapiuoja odyte, tai jau reiktu geriau sia sav. vaziuoti. Tik va gydytoja israse siuntima alergologo konsultacijai, o reikia stacionariam gydymui doh.gif Teks vaziuoti, kad perrasytu. rolleyes.gif

Bendra IgE, Immulite arba Hitachi palete. Pradzioj dazniausiai daro misria, kad matytusi i ka daugiau reaguoja r i maista ar i aplinka. Paseli nuo odos, koprologini tyrima, kiekybini ismatu paseli, galima dar bendra baltyma padaryt. Man atrodo pagrinde tuos daro.
Papildyta:
Del skiepu pritariu jums mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=wytaute69,2011 11 07, 14:59]
Radau alergijos temutei , kad bandei oedele aliejumi tepti ax.gif Ar padeda ? Man rodos kuo daugiau tu kremu tepu ,tuo situacija blogeja g.gif Net mano pacios rankos sauseti pradejo ko anksciau nebuvo g.gif
Atsakyti
[quote=Tensei,2011 11 07, 23:12]
[quote=wytaute69,2011 11 07, 14:59]
Radau alergijos temutei , kad bandei oedele aliejumi tepti ax.gif Ar padeda ? Man rodos kuo daugiau tu kremu tepu ,tuo situacija blogeja g.gif Net mano pacios rankos sauseti pradejo ko anksciau nebuvo g.gif
[/quote]
Tuo momentu padejo bet po keliu dienu nebe sad.gif as tai pasidariau isvada kad kremu geriau neprimakaluot. Viena koki naudot. Kol kas mus tas physiogel tinka na ir voneles vistik kasdien.
Man atrodo vistik maniske dulkem jautri. Pora dienu aptingus buvau. Nudilgino vel veideli. Kagi, busim pareigingos smile.gif
Atsakyti
o mums padare rengena ir nustate lengva plauciu uzdegima... israse pulmonologe antibus- klacida ... kai paskaiciau sudeti tai plaukai piestu atsistojo... ypac suzavejo vaisiu punco skonio kazkas ten... siaubas... uzdejau vaistuku ant rankytes tai neparaudonavo... bet laukiu rytdienos ir drebu verysad.gif gal kas is alergiuku geret klacida? ar padejo ir kokios pasekmes AD?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 07, 23:59)
Tuo momentu padejo bet po keliu dienu nebe sad.gif as tai pasidariau isvada kad kremu geriau neprimakaluot. Viena koki naudot. Kol kas mus tas physiogel tinka na ir voneles vistik kasdien.
Man atrodo vistik maniske dulkem jautri. Pora dienu aptingus buvau. Nudilgino vel veideli. Kagi, busim pareigingos smile.gif

Makaluoju as tuos kremus unsure.gif vadinasi dar viena klaida darau doh.gif
Kai pagalvoju apie maudyma kasdien man plaukai siausiasi - taip vaiko gaila kai spiegia jis verysad.gif Bet jauciu teks ryztis.
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 11 08, 00:09)
o mums padare rengena ir nustate lengva plauciu uzdegima... israse pulmonologe antibus- klacida ... kai paskaiciau sudeti tai plaukai piestu atsistojo... ypac suzavejo vaisiu punco skonio kazkas ten... siaubas... uzdejau vaistuku ant rankytes tai neparaudonavo... bet laukiu rytdienos ir drebu  verysad.gif  gal kas is alergiuku geret klacida? ar padejo ir kokios pasekmes AD?

gerem ir mes ta klaccida 2kartus jis is stripresniu manyciau sirgom pirma kart plauciu uzdegimu o antra neaiski diagnoze bet gerem,pas mane jis nevalgus ir saldumo vaikas nemegsta tai sugirdyti ajajai kaip sunku,nevalge nuo antibu is vis apetito nebuvo na ir isbere baisiai....bet po 5 dienu plauciu uuzdrgimo nebuvo.ta prasme mazejo karkalai akyse 4u.gif
ketvirtadieny paskiepinom vaika tuo skiepu kur 1,3 metuku mum bus 2 du metukai.visus skiepus atitolinom,tikrai skiepyti nenorejau bet spaudimas aplinkiniu doh.gif
na ir ka zandai slapiuoja ir toliau plinta doh.gif jetus kokiq kvaila as schmoll.gif tas skiepas kiek mazdaug laiko daro zala ar jis cia jau metam mus puos?musu piadetre neturi jokio suvokimone tai kad sakytu gal geriau neskiepykit o dar sako pries darzely dabar pasisskiepykit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 11 08, 08:50)
gerem ir mes ta klaccida 2kartus jis is stripresniu manyciau sirgom pirma kart plauciu uzdegimu o antra neaiski diagnoze bet gerem,pas mane jis nevalgus ir saldumo vaikas nemegsta tai sugirdyti ajajai kaip sunku,nevalge nuo antibu is vis apetito nebuvo na ir isbere baisiai....bet po 5 dienu plauciu uuzdrgimo nebuvo.ta prasme mazejo karkalai akyse 4u.gif
ketvirtadieny paskiepinom vaika tuo skiepu kur 1,3 metuku mum bus 2 du metukai.visus skiepus atitolinom,tikrai skiepyti nenorejau bet spaudimas aplinkiniu doh.gif
na ir ka zandai slapiuoja ir toliau plinta doh.gif jetus kokiq kvaila as schmoll.gif tas skiepas kiek mazdaug laiko daro zala ar jis cia jau metam mus puos?musu piadetre neturi jokio suvokimone tai kad sakytu gal geriau neskiepykit o dar sako pries darzely dabar pasisskiepykit doh.gif

Mums jau 4 metai, bet skiepijomės gal tik pačioje pradžioje ir daugaiu nesiskiepijam, pasirašai, kad ne ir viskas, o kiti visada mano kitaip, nes jie taip negyvena ir neįsivaizduoja. Mane visi su savo pamokymais irgi kartais išveda iš pusiausvyros, bet susikaupiu ir neklausau nieko, sprendžiu pati. Nes vienu metu pradėjau visų patarimų klausyt, tai nieko gero nebuvo, dar papildomai ir tūkstančius išleidom, o vaikui tik blogaiu buvo.
Atsakyti