Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Tensei @ 2011 11 08, 00:10)
Makaluoju as tuos kremus  unsure.gif vadinasi dar viena klaida darau  doh.gif
    Kai pagalvoju apie maudyma kasdien man plaukai siausiasi - taip vaiko gaila kai spiegia jis  verysad.gif Bet jauciu teks ryztis.

o jei su avizom? vesesniam vandeny?
bet cia kiekvienam savo reik atrast. Mum blogiausia situacija buvo su putyte mazosios. Jau irgi slapiavo, o raudona buvo kaip bezdzioneles. Tai kaip bebutu keista padejo apiplovimas su muiliuku (skystu) kaskart pakakinus. Na ryte bet kokiu atveju plaudavau su muiliuku. Iki tol kazkaip bijojau muilo, sausina gi ir pan....o pasirodo to ir tereikejo.
Atsakyti
sveikos, mes vakar išbandėm naują derinį - ekologišką sviestmedį sumaišytą su kanapių aliejum. ištepiau po maudynių vakare. Efektas man labai patiko. visi raudonumai išbalo, net kojytes kur buvo daugiausia labai neblogai atrodo. Su kitais tepalais mums taip efektyviai nenuimdavo. Gal dar kam toks receptas tiks. nu aišku žiūrėsim kaip toliau bus, nes tepiau dar tik vieną kartą. o sumaišiau dėl to, kad tas sviestmedis labai sunkiai tepasi. bandėm naudot nilinį, tai jis mum visai netiko.
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2011 11 08, 12:47)
sveikos, mes vakar išbandėm naują derinį - ekologišką sviestmedį sumaišytą su kanapių aliejum. ištepiau po maudynių vakare. Efektas man labai patiko. visi raudonumai išbalo, net kojytes kur buvo daugiausia labai neblogai atrodo. Su kitais tepalais mums taip efektyviai nenuimdavo. Gal dar kam toks receptas tiks. nu aišku žiūrėsim kaip toliau bus, nes tepiau dar tik vieną kartą. o sumaišiau dėl to, kad tas sviestmedis labai sunkiai tepasi. bandėm naudot nilinį, tai jis mum visai netiko.

Labukas visoms 4u.gif

Nu ka... bandysim ir si derinuka smile.gif

Ryt jau pas alergologa. Visa savaite atlaikem be zirteko,tavegilio ir prednizolono ax.gif Nezinau sakyt ar ne gydytojai g.gif Situacija nei pagerejo nei pablogejo, lelius isbertas , bet be vaistu jauciasi tikrai geriau mirksiukas.gif

Sedziu tik ant kosiu su vandeniu unsure.gif nezinau kiek dar pratempsiu , o alergeno nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 11 08, 13:18)

Sedziu tik ant kosiu su vandeniu  unsure.gif nezinau kiek dar pratempsiu , o alergeno nerandu verysad.gif

tai gal ne maiste esme? Man atrodo pas mus pvz nuo dulkiu, tiksliau nuo trynimo - jei kokiu trupiniu ar dulkiu ant jos rankyciu prilimpa, paskui ji pasitrina veideli - iskart kaip nudilginta. Bet gi sterilioj aplinkoj nelaikysi viako. Tikiuosi pripras per gyvenima...o kol kas vadinasi teks valytis kasdien. Dar gal sutapimas, bet kunelis pagerejo kai ismeciau skalbiklius visus. Ieskokit ir jus savo recepto. Paskaityt granato zinutes, gal pasisemsi minciu.
Del to alergologo tai ka as zinau....manau apsispresk tu ko nori is jo ir tiek. O ka jei gali? as kaip supratau tai tik tyrimus padaryt, o gydyme jie jau ne profai....
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 08, 13:50)
tai gal ne maiste esme? Man atrodo pas mus pvz nuo dulkiu, tiksliau nuo trynimo - jei kokiu trupiniu ar dulkiu ant jos rankyciu prilimpa, paskui ji pasitrina veideli - iskart kaip nudilginta. Bet gi sterilioj aplinkoj nelaikysi viako. Tikiuosi pripras per gyvenima...o kol kas vadinasi teks valytis kasdien. Dar gal sutapimas, bet kunelis pagerejo kai ismeciau skalbiklius visus. Ieskokit ir jus savo recepto. Paskaityt granato zinutes, gal pasisemsi minciu.
Del to alergologo tai ka as zinau....manau apsispresk tu ko nori is jo ir tiek. O ka jei gali? as kaip supratau tai tik tyrimus padaryt, o gydyme jie jau ne profai....

Kraujo tyrimai priduoti , del ju ir turiu eiti ,bus dar po savaites gal nors ka parodys g.gif O del gydymo tai jau aciu doh.gif tegu savo vaikus taip nuodija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 08 lapkričio 2011 - 13:05
Realiai SM daugiau yra info apie AD, nei gyd gali pasakyti ir padeti. Reikia jiems pasiskaityti sias temas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 11 08, 14:04)
Realiai SM daugiau yra info apie AD, nei gyd gali pasakyti ir padeti. Reikia jiems pasiskaityti sias temas.  4u.gif

drinks_cheers.gif

Mamos, kur taukmedzio sviesto gero nusipirkti Kaune g.gif Pasizvalgiau, labai daug jo visokio yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 08 lapkričio 2011 - 13:07
Sveikos mamytės,

Sorry už poster_offtopic.gif noriu paklausti, kas užsisako AVEENO mėlyna banke ta didele per Taurę ar dar per kokią tarpininkę, kiek gaunasi viena bankė maždaug? Gal galit kas į AŽ brūkštelti, kas užsisakinėjo. Dėkui.
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif Daug diskutavot apie skiepus.... Aš kol kas atsisakiau skiepų iki metų laiko, bet net nežadu skiepyti ir po jų... Žinoma, gydytojos akyse aš ir taip bloga mama buvau, o jau kai pasakiau, kad jokių skiepų, tai iš vis likau pati blogiausia, bet man dzin... Dabar pakeičiau vaikiuko gydytoją, tai ji visai normaliai reaguoja, žinoma, ji pasako savo nuomonę, bet nekiša jos ir nekaltina niekuo... O aplinkinių spaudimas, na žinoma, visiems gerai kalbėt, bet juk ne jie per didžiausią paūmėjimą prie mano vaiko dieną naktį be miego būna ir cypiantį čiūčiuoja, taip kad man ir į juos nusispjaut...
Stiprybės apsisprendžiant 4u.gif

P.S. protingas žmogus pasakė, kad į skiepą oda sureaguot gali net po 2 savaičių...
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 11 07, 23:09)
o mums padare rengena ir nustate lengva plauciu uzdegima... israse pulmonologe antibus- klacida ... kai paskaiciau sudeti tai plaukai piestu atsistojo... ypac suzavejo vaisiu punco skonio kazkas ten... siaubas... uzdejau vaistuku ant rankytes tai neparaudonavo... bet laukiu rytdienos ir drebu  verysad.gif  gal kas is alergiuku geret klacida? ar padejo ir kokios pasekmes AD?

O negali išrašyt nesirupinį, o tabletėm? Vaisių punšo skonis - jooo lotuliukas.gif

QUOTE(sirdukele @ 2011 11 08, 07:50)
ketvirtadieny paskiepinom vaika tuo skiepu kur 1,3 metuku mum bus 2 du metukai.visus skiepus atitolinom,tikrai skiepyti nenorejau bet spaudimas aplinkiniu doh.gif
na ir ka zandai slapiuoja ir toliau plinta doh.gif jetus kokiq kvaila as schmoll.gif tas skiepas kiek mazdaug laiko daro zala ar jis cia jau metam mus puos?musu piadetre neturi jokio suvokimone tai kad sakytu gal geriau neskiepykit o dar sako pries darzely dabar pasisskiepykit doh.gif

Jei čia MMR skiepas, kur daro 1m.3 mėnesių, tai juo negalima skiepyt vaikų, kurie alergiški kiaušinio baltymui, nes į sudėtį kažkas tokio įeina. O jūs, berods, alergiški jam?

QUOTE(Serinute @ 2011 11 08, 13:14)
Sveikos mamytės,

Sorry už poster_offtopic.gif noriu paklausti, kas užsisako AVEENO mėlyna banke ta didele per Taurę ar dar per kokią tarpininkę, kiek gaunasi viena bankė maždaug? Gal galit kas į AŽ brūkštelti, kas užsisakinėjo. Dėkui.

Iš ten, kur užsisakinėjau, dabar nebėra. Tada gavosi 53Lt, įskaitant siuntimą.
Atsakyti
Dėl skiepų. Vyresnioji skiepyta tik aKDS, atidedant keliems mėnesiams. Jaunesnieji - niekuo. Tačiau Paulių vis tik planuoju pradėt vakcinuot KDS vakcina, pagrinde dėl Hemofilus Influenzae komponento sudėty. Kadangi jis turi ir bronchinę astmą, padidėja rizika pasigaut plaučių uždegimą (sirgom neseniai labai sunkiai iki reanimacijos). Skaičiau apie bakterines pneumonijas. Jei plaučių uždegimą sukelia streptokokas, tai komplikacijos retos, miršta 0,2%. Jei H. Influenzae - pleuritas 40-75% atvejų, miršta 5-10%. Mažiausiasis taip pat astminukas, bet jo skiepyt dar per daug bijau dėl nenormalios reakcijos į vaistus. Brontekso neseniai buvau šeštadalį tabletės sudavus, tai ne tik oda sureagavo, bet ir širdis kaip pasiutus kalt pradėjo doh.gif Čia jau nebent stacionare tokį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 08 lapkričio 2011 - 14:49
QUOTE(Tensei @ 2011 11 08, 13:07)
Mamos, kur taukmedzio sviesto gero nusipirkti Kaune  g.gif  Pasizvalgiau, labai daug jo visokio yra  g.gif

aš pirkau ne kartą ČIA Jie yra patys kauniečiai. Kaip tik dabar Moters pasaulyje dalyvaus. Jei kam įdomu, galit eit į parodą ir gyvai "pačiupinėt". Labai faina savininkė.
Dabar jų emu taukus bandom. Kol kas tik kelios dienos. Tai nežinau, ar tinka jie mums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 08 lapkričio 2011 - 18:34