Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 23, 17:20)
Nu tiesiog  notworthy.gif !
Jau bandziau nupiesti,kaip atrodys,bet nelabai isejo  lotuliukas.gif Tik viena zinau,kad kuo maziau @griozdu@ namie,tuo geriau  bigsmile.gif O cia visa siena bus laisva,galesim kokiu lentynu-lentineliu sugalvot.  ax.gif

Džiaugiuosi jei padėjau smile.gif

Kai nunešit meistrui nuotrauką tai manau jis jums greitai papaišys kaip turi atrodyti. Aš pabandžiau primesti ant popieriaus koks bendras lovos aukštis galėtų būti. Tik nežinau kokio storio lovos dugnas ant kurio dedasi čiužinys ir aišku nuo čiužinio priklauso. Išėjo maždaug taip:

user posted image
Atsakyti
Vat sitoi vietoi- schmoll.gif Primeciau,kad reikes kokiu 70-80cm.nes nu labai jau zemai @pirmas@ aukstas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
as jau matau sita lova wub.gif ir manau,atrodis daug laisvesnis kambaris,ania? tongue.gif )[COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 23 lapkričio 2011 - 20:07
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 23, 20:01)
Vat sitoi vietoi- schmoll.gif Primeciau,kad reikes kokiu 70-80cm.nes nu labai jau zemai @pirmas@ aukstas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
as jau matau sita lova  wub.gif ir manau,atrodis daug laisvesnis kambaris,ania?  tongue.gif )[COLOR=yellow]

Žiūrėjau, kad viršutinė lova nebūtų labai aukštai, bet aišku čia galima pasidaryti kokį tik norisi aukštį. Galės arba stalčiai aukštesni būti arba čiužiniai storesni.

Būsit skolinga nuotrauką šiai temai kai įsirengsit kambarį smile.gif
Atsakyti
Cia tai kas be koooo! biggrin.gif mirksiukas.gif Nuotrauka tai bus,bet tik ilgai laukt reikia,ne tik pavasari bandysim remontuot. tongue.gif Bet baldus r ciuzinius ziuriu jau dabar,mazum pries Kaledas nuolaidu bus,tai jamsim lotuliukas.gif tongue.gif

O kas liecia lova g.gif Vat labai jau norisi man auksciau biski padaryt. Nu,cia reikia naturoi paziuret,gal as be reikalo dar taip galvoju. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 23, 20:33)
O kas liecia lova g.gif Vat labai jau norisi man auksciau biski padaryt. Nu,cia reikia naturoi paziuret,gal as be reikalo dar taip galvoju.  blush2.gif

net nuėjau išmatavau, kokiam aukštyje miega mano vaikas, tai su čiužiniu jau 32 cm. nuo žemės, pas jį lova ne vaikiška, o kaip suaugusiam, bet neaukšta, miegot joje jauku dėl aukščio cool.gif, esu miegojus ir pati ne kartą smile.gif
Atsakyti
[quote=xjurga,2011 11 23, 12:33]
Tarp kokių variantų sprendžiate? Aš galvočiau apie medinę lovą.

Vat, čia ir blogiausia, medinės nenoriu visiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 11 23, 21:28)
net nuėjau išmatavau, kokiam aukštyje miega mano vaikas, tai su čiužiniu jau 32 cm.

Aciuks! mirksiukas.gif

Radau dar viena varianta,bet nezinaaaau user posted image
Atsakyti
O aš pasakysiu vieną tų ištraukiamų lovų trūkumą. Vaikams (priklausomai nuo amžiaus daugiau ar mažiau) būtina turėti savo asmeninę erdvę, kur galėtų atsiriboti, kai yra supykę, kai nori pabūti vieni ir pan., kur niekas negalėtų "užeiti" be jo leidimo. Kai keli vaikai dalinasi vienu kambariu, ta erdve dažniausiai tampa vaiko lova. Tuo tarpu naudojant ištraukiamą lovą tokios vietos vienas vaikas kaip ir netenka.
Atsakyti
[quote=indrucke,2011 11 24, 09:31]
[quote=xjurga,2011 11 23, 12:33]
Tarp kokių variantų sprendžiate? Aš galvočiau apie medinę lovą.

Vat, čia ir blogiausia, medinės nenoriu visiškai doh.gif
[/quote]

O tai kokie norai? Parašykite konkrečiau kokie jūsų pageidavimai. Dabar galvoju apie nemedines lovas, tai į galvą šauna tik geležinės arba visokios sofų tipo.

Man tai labai gražu toks variantas, bet minėjote, kad nenorite medinės

user posted image

Geležinės

user posted image

user posted image

Visokių sofų tipo net nedėsiu, nes aš asmeniškai prieš tokių lovų statymą vaikų kambaryje.

Parašykite konkrečiau kokie jūsų pageidavimai, kas patinka kas nepatinka, tai tada bus galima ir konkrečiau patarti.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 11 24, 10:31)
O aš pasakysiu vieną tų ištraukiamų lovų trūkumą. Vaikams (priklausomai nuo amžiaus daugiau ar mažiau) būtina turėti savo asmeninę erdvę, kur galėtų atsiriboti, kai yra supykę, kai nori pabūti vieni ir pan., kur niekas negalėtų "užeiti" be jo leidimo. Kai keli vaikai dalinasi vienu kambariu, ta erdve dažniausiai tampa vaiko lova. Tuo tarpu naudojant ištraukiamą lovą tokios vietos vienas vaikas kaip ir netenka.

Na mano nuomone idealiausias variantas yra dvi atskiros lovos, visi kiti variantai turi kažkokių minusų.
Lyginant dviaukštes lovas su ištraukiama aš daug daugiau minusų matau pastarosiose.
O dėl noro dieną pabūti savo lovoje, tai reikalui esant visada galima ją išsitraukti. Vaikai skirtingi ir nevisiems yra poreikis dieną lovoje pabūti. Maniškiai pvz. lovą išskirtinai naudoja tik miegojimui - dieną nei sėdi, nei guli joje. Supykę irgi nebėga į lovą gultis.

Manau, kad jei negali pastatyti dviejų lovų, tada tenka išsirinkti variantą kuris yra priimtinesnis savo turimų minusų atžvilgiu.
Atsakyti
Man patiko antra lovyte,ruda. Bet gryn metalo kambary nenoreciau schmoll.gif Nebent jei butu diiiidelis kambarys.
Mano sunus irgi,priprates ant minksto kampo miegot,tai "nereikalauja" sau atskiros vietos biggrin.gif Ir galvoju,lova tam ir yra-kad TIK miegot. Nu,taip-taip,ir pasedet. Bet ne zaist ir ne dukt bigsmile.gif Va taip pas mus grieztai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus vaikai duksta lovose, skaito jose, ziuri filmukus ant ju susede. Grindys saltos, tad tikrai nepriestarauju jei zaidzia lovose g.gif Nori ant kilimuko zaidzia, nori lovose, bet tai ju kambarys, ju erdve ir gali daryti ka nori.
As uz dvi viena po kita sustumtas loveles, dviaukste man turi daugiau minusu nei privalumu, mano sunus turejo pusaukste lova su zaidimu vieta po ja, su komoda irgi po ja, bet kad labai zaistu po esancia ertme tikrai nebuvo, tad daugiau zaislu kruvai buvo naudojama, nei zaidimams kaip tikejausi.
Atsakyti