QUOTE(xjurga @ 2011 11 28, 19:44)
Na aš truputėlį drįsčiau abejoti dėl čiužinių kokybės sofose. Manau, kad kai perkiesi lovai čiužinį pats, tai išsirenki tikrai geresnį, nei "gauni" įdėtą į sofą. Dažniausiai sofose būna sudėti tikrai ne geriausios kokybės čiužiniai, nes jos yra orientuotos į retkartinį svečio paguldymą o ne į pastovų miegojimą jose.
Bandžiau pasižiūrėti jūsų įdėtos sofos aprašymą, tai gamintojo puslaplyje neradau nei prie vienos sofos čiužinio aprašymo, todėl detaliau jo pakomentuoti kaip ir negaliu. Neaišku nei kokios tos spyruoklės, nei kas ant tų spyruoklių ir kokio storio.
Dėl pačio modeliuko, tai čia aišku skonio reikalas. Man tai truputėlį pabodęs variantas. Iš funkcionaliosios pusės taip pat įžiūriu minusų. Tokiose sofose miegant, nuėmus visas pagalvėles dažniausiai naktį krenta pagalvė - čia jei miegosi kaip siūlėte neišskleidus sofos.
Realiai mano asmenine nuomone tai nematau pliusų nei patogumo, nei funkcionalumo, nei kainos (1650 Lt), nei grožio prasme. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė
Bandžiau pasižiūrėti jūsų įdėtos sofos aprašymą, tai gamintojo puslaplyje neradau nei prie vienos sofos čiužinio aprašymo, todėl detaliau jo pakomentuoti kaip ir negaliu. Neaišku nei kokios tos spyruoklės, nei kas ant tų spyruoklių ir kokio storio.
Dėl pačio modeliuko, tai čia aišku skonio reikalas. Man tai truputėlį pabodęs variantas. Iš funkcionaliosios pusės taip pat įžiūriu minusų. Tokiose sofose miegant, nuėmus visas pagalvėles dažniausiai naktį krenta pagalvė - čia jei miegosi kaip siūlėte neišskleidus sofos.
Realiai mano asmenine nuomone tai nematau pliusų nei patogumo, nei funkcionalumo, nei kainos (1650 Lt), nei grožio prasme. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė

Įkėliau pirmą pasitaikiusią sofą, nesiūlau konkrečiai šio gamintojo, lietuvių sofos būna apie 1000 Lt. Kainos mažesnės realiai nei perkant lovelę ir čiužinį. Dažniausiai šioms lovoms dedamos kūginės spyruoklės, labai retai kas naudoja zigzagines, bet manau tai galima pajausti ir atsisėdus ant baldo

Aš jame priešingai nei jūs matau daugiau pliusų nei minusų tiesą pasakius. Man medinės, metalinės lovelės visiškai nepatogios jei jas naudoti kaip prisėdamąjį baldą vaikams. Sedėjau, bandžiau, man joks patogumas o ir grožio ypač didelio nėra, na kaip kam žinoma. Lova kaip lova, kaip ir pas daugeli