Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(Juigida @ 2012 01 06, 14:33)
Sveiki, as ir parduodu atlikusius vaistus Thybon20 37 tableciu (nepilnas pokelis). Galioja iki 2012 10. Mokejau 111 lt, bet parduociau per pus pigiau. Galiu siusti  pastu.

jei nepaslaptis dėl ko naudojai thybon ?
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2012 01 06, 13:38)
jei nepaslaptis dėl ko naudojai thybon ?

tai yra skydliaukes harmonas,kartais skiriamas vietoj tiroksino...kai kurie gydytojai juo gydo su skydliauke ir nevaisingumu susijusius sutrikimus..taciau tai nera receptinis vaistas...man ji buvo paskyre nestumo metu, bet tuo paciu metu geriau ir tiroksina, kadangi su tiroksinu nebuvo galima pasiekti kitu harmonu optimalaus lygio (taip aiskino gydytojas)
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt, per aukštas TTH trukdo pastoti ar ir išnešioti? mano 1.6 , o kiek teko skaityt pastojimui geriausia kai iki 1 , o va išnešiojimui kaip?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 01 14, 11:17)
Gal kas galit pasakyt, per aukštas TTH trukdo pastoti ar ir išnešioti? mano 1.6 , o kiek teko skaityt pastojimui geriausia kai iki 1 , o va išnešiojimui kaip?

Manau,kad geras, ir pastojimui ir isnesiojimui.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 23, 15:06)
O kaip uzsirasyti i ta mokama? Kaip suprantu, cia irgi Karoliniskiu poliklinikoje? Ar per sergu.lt galima, ar reikia skambinti i registratura? Kiek ziurejau per sergu.lt, visada pas Zabuliene rodo 0 laisvu vietu...

Centro ir Karoliniškių poliklinikose kokį mėnesį rodo 0 laisvų vietų ir nėra naujo grafiko. g.gif
Lina Zabulienė dabar dirba Antakalnio poliklinikoj, galima užsiregistruoti www.antakpol.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 20 sausio 2012 - 12:37
QUOTE(Pelargonija @ 2012 01 20, 12:37)
Centro ir Karoliniškių poliklinikose kokį mėnesį rodo 0 laisvų vietų ir nėra naujo grafiko.  g.gif
Lina Zabulienė dabar dirba Antakalnio poliklinikoj, galima užsiregistruoti www.antakpol.lt

Aciu uz informacija, uzsiregistravau pas ja 4u.gif
Atsakyti
Aš jau buvau, paliko labai gerą įspūdį. Matosi, kad labai profesionali daktarė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 02 01, 16:51)
Aš jau buvau, paliko labai gerą įspūdį. Matosi, kad labai profesionali daktarė.  thumbup.gif

Man irgi pirmas ispudis labai geras 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,sakykit,ar man galejo persileidima sukelti mazas skydliaukes hormonos kiekis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 02 06, 23:51)
Sveikos mielosios,sakykit,ar man galejo persileidima sukelti mazas skydliaukes hormonos kiekis? g.gif

skydliaukės hormonų yra daug, apie kurį būtent kalbate?
per žemas TTH (<1) gali sąlygoti persileidimą.
Atsakyti
Sveikos mielosios,

nusprendžiau pasidaryti skydliakės tyrimus. Koki endochrinologą rekomentuotumėte pasirinti KLAIPĖOJE? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2012 02 08, 10:51)
Sveikos mielosios,

nusprendžiau pasidaryti skydliakės tyrimus. Koki endochrinologą rekomentuotumėte pasirinti KLAIPĖOJE?  ax.gif

Sveika, man labai patiko Jurate Varanauskiene. Anksciau eidavau pas Tauciene, bet ji jau nebegydo, ir teko pereiti. Na Varanauskiene tikrai puiki gydytoja!
Atsakyti