Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Na ir užvedei doh.gif

O tokių kaip mirksiukas.gif
user posted image

Kažin o Lietuvoje augintojai ką nors panašaus siūlo?
Atsakyti
Jo ir tokios ruzavos noriu,visu noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien vienas nusipirkau,keturias pasodinta si vazona,dideles,sulapoje,didziuliais ziedais,tik dar ne iki galo prasiskleide,kaip prazys butinai pasogirsiu,o tu pilnaviduriu tai butinai nuvaziuosiu (kada nors),nes vyras nelabai nori vest beveik 2val kelio nuo musu blush2.gif
Bet pazadu nuleksiu thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nugi dabar tik pamačiau,kad UK randiesi. Tau pasirinkimas platus ax.gif
Atsakyti
Crocus, ar tai ne "Aphrodite"? Labai panašią turiu.

Eglea, tai ne photoshopu padaryta, apie jas ir žurnaluose rašo (įdedu dar vieną foto), o kitos lelijos sudėtos į albumą. mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
http://plants.thomps.../product/6763/1 iš čia ištraukiau Lily elodie:ax: Svajoju tongue.gif
Atsakyti
Aha UK,tikiuosi priprasysiu vyro,kad nuvestu blush2.gif ,jau reikia pradet gerintis mirksiukas.gif Manau Lietuvoje paieskojus irgi idomesniu galima surast,nors as savo mamai kaip gristu tai vis parvezu kokia idomesne,nes ji ir uzsikretus mirksiukas.gif
Jediara,o tu ta savo grozi LT pirkai????Pasaka,viena lelija kaip puokste thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:

QUOTE(jediara @ 2008 07 06, 17:43)
Štai ir mano viena iš daugelio lelijų

Pagal mane tai lelija Marlena aš tokią pirkau pas Knifofiją, bet dar labai jauna tai nesitikiu tiek žiedų, ir panaši pražydo, bet tik trys žiedai, sprendžiu pagal spalvą kad ji, nes daugokai rūšių pirkau dar nevisos sužydėjo, tai neatsirenku. Bet žurnale radau tai Marlena.
Papildyta:
Tiesa pirkau dar ir pilnavidurių mugeje , bet nelabai išeina man nuotraukas parodyti, net nemoku perkelti sory
Atsakyti
Gali būti, kad tai "Marlene", esu tokią pirkusi, tik tarp daugelio susimaišė. Pirkau ją prieš keletą metų vienoje mugėje.
Crocus, o iš tos užsienio parduotuvės nėra galimybės parsisiųsti?
Atsakyti
i Uk galima uzsisakyt internetu biggrin.gif ,bet i kitas salis maciau ti seklas.
Atsakyti
Pagaliau pražydo ir mano lelijos biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Kaip gražu !!! thumbup.gif
Čia keletas mano:
user posted image
user posted image
user posted image
Gal kuri turi per daug lelijų ir norėtų parduoti ax.gif
Aš galėčiau kokią oranžinę ir geltoną. 4u.gif
Atsakyti
gražuolės wub.gif bigsmile.gif