Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(Žieda @ 2008 05 14, 18:26)
Sveikos, gal galite pasakyti kodėl nedygsta šį pavasarį iš Maximos pirkti ir į žemę lauke susodinti lelijų svogūnėliai? Krepšeliuose kai kurie buvo sudygę, gal per giliai susodinau (5 cm)?

4u.gif As irgi pirkau is Maximos ir labai ilgai laukiau kol islindo, jau neturedama kantrybes pradejau kapstyti ir ieskoti svoguneliu, keli supuvo, bet kaikurios jau dideles, o kitos vos islindusios is zemes.
Atsakyti
Mano viena lelijukė pražydo iš kažkur priklydusi. Sėkliukė pasisėjo ar koks svogūnėlis su kita gėlyte parkeliavo. Jau keli metai žaliuoja tarp kitų kvietkų įsilindus
user posted image
Atsakyti
Mano lelijos dar nežydi, bet žiedeliai jau sukrauti.
Atsakyti
Sulaukiau dar vieno prasiskleidimo. Žiedų spalva kerinti. Fotikas nesugeba perduoti

user posted image
Atsakyti
grožis neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 06 30, 10:20)
grožis neišpasakytas wub.gif

ax.gif Pritariu
Atsakyti
user posted image
viena mylimiausių

azijinė geltonoji
user posted image

ir baltukė
user posted image
Atsakyti
siaudukes,
Koks grožis!
Mano viena lelija pražydo, neturiu kaip nuotraukos įdėti, bet kažkas jos lapus yra apkramtęs g.gif
Atsakyti
Tikra pasaka thumbup.gif

Pastebėjau,kad lelijų lapus graužia juodi vabalai raudonais pilvais. Gaisrininkais juos vadinu. TAi kur pamatai tokius tuoj trėšk, kol kas padeda man toks būdas.
Atsakyti
šiais metais dar nerado lelijū joki parazitai cool.gif bet pas mamą tos senovinės baltos tai taip apgraužtos doh.gif kad tik stiebas ir pumpurai blink.gif
Atsakyti
jetau kaip grazu bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

as irgi laukiu savo grazuoliu prazystant rolleyes.gif turetu but pilnavidures .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 01 liepos 2008 - 21:17
Sveikutes,noriu pasiguosti blush2.gif
Visos mano lelijos jau beprazystancios,o vienos rusies "Loveli girl" kaip isdygo ,taip ir stovi " ant vietos" koki 6 cm nuo zemes.Nezinau ka sjoms netinka ,salygos tokios kaip ir kitoms g.gif
Atsakyti