Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Man tos geltonosios nerealios thumbup.gif
Atsakyti
Na cia dar mano vienos,jos jau prie pabaigos zydejimo,tai nufotkinau kol nenuvyto mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
kokia grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 10, 19:23)
Na cia dar mano vienos,jos jau prie pabaigos zydejimo,tai nufotkinau kol nenuvyto mirksiukas.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau prazydo mano lelija "Merostar"sodinta pavasari biggrin.gif Pasodinta buvo anksti ,bet labai ilgai nedygo,nors buvo su mazu daigeliu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 08 20, 14:43)
Pagaliau prazydo mano lelija "Merostar"sodinta pavasari biggrin.gif Pasodinta buvo anksti ,bet labai ilgai nedygo,nors buvo su mazu daigeliu doh.gif
user posted image

Labai graži lelija!
Atsakyti
Leliju myletojos,

kaip manot - ar dera baltu leliju ir baltu roziu kompozicijomis puosti vestuvine sale? Man grazu tik ju kvapas siek tiek aitrokas... Gal zinot, kur ju baltu didesni kieki gauti pigiau?
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 08 24, 17:13)
Leliju myletojos,

kaip manot - ar dera baltu leliju ir baltu roziu kompozicijomis puosti vestuvine sale? Man grazu tik ju kvapas siek tiek aitrokas... Gal zinot, kur ju baltu didesni kieki gauti pigiau?

Manau, kad būtų nuostabu thumbup.gif galima pirkti azijines lelijas, jų labai silpnas kvapas.
Atsakyti
Pakutiniai šių metų žiedai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 08 24, 21:27)
Pakutiniai šių metų žiedai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

LABAI GRAŽŪS VISI ŽIEDAI. BET MAN PATI GRAŽIAUSIA ANTROJI LELIJA thumbup.gif
Atsakyti
Man ta geltona wub.gif
Atsakyti
Oi kokios grazuoles wub.gif
As tai savu niekaip nuotrauku neisikeliu blush2.gif
Beje siemet pirkausi Zaliajame taske tai ne viena neisdygo verysad.gif is vis visas svogunines ir gumbines geles kurias pirkau siemet is ten tai ne viena neisdygo verysad.gif
Atsakyti