O kodėl taip anksti? Aš mulčiuoju tik tada, kai prasideda šaltukas, juk dabar dar kitos augina svogūnus ir vaikus. Šiaip užberiu gal 2-3 cm sluoksnį - pilu iš kibiro ir tiek
O kodėl taip anksti? Aš mulčiuoju tik tada, kai prasideda šaltukas, juk dabar dar kitos augina svogūnus ir vaikus. Šiaip užberiu gal 2-3 cm sluoksnį - pilu iš kibiro ir tiek
Niekaip nesuprantu vieno dalyko: rugsėjis-spalio pirma pusė tinkamiausias metas sodinti lelijų svogūnus, o parduotuvėse (PC, specializuotose sodo parduotuvėse) pavasarį lelijų svogūnų būna didesnis pasirinkimas nei rudenį. Turiu dvi hipotezes: 1 - importuotojai palaukia kol užsienyje sumažės urminės kainos, tada jau perka, gražiai sufasuoja bei pas mus parduoda pavasarį "rudens likučius" užu gerą kainą; 2 - lelijos pasirodys parduotuvėse vėliau nei tulpės, narcizai ir pan.
Čia kalba neina apie gėlininkus-augintojus, kurie parduoda rudenį, kada ir yra tinkamiausias metas sodinti.
o man tai taip pasakė parduotuvėje taip, turėsime vėliau, jas dar tik ruošia pardavimui Tai kada jau paruoš gruody? Na kitais metais sakysiuosi pas jadiarą
o man tai taip pasakė parduotuvėje taip, turėsime vėliau, jas dar tik ruošia pardavimui Tai kada jau paruoš gruody? Na kitais metais sakysiuosi pas jadiarą