Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Kad lelijų visai pasirinkimo nėra cry.gif
Atsakyti
Va maniske, pati velyviausia,dar dabar zydinti ax.gif

user posted image
Kazi ,ar dar suspeciau siemet ja persodint i kita vieta? g.gif Ar nelaukt kol nuruduos,ir sodint tokia zalia?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 15, 07:42)
Va maniske, pati velyviausia,dar dabar zydinti ax.gif

user posted image
Kazi ,ar dar suspeciau siemet ja persodint i kita vieta? g.gif Ar nelaukt kol nuruduos,ir sodint tokia zalia?

Graži thumbup.gif Iškask su didesniu žemės gniužulu, arba palauk pavasario mirksiukas.gif (nors pati dar savaitgalį sodinsiu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 15 rugsėjo 2009 - 08:48
Gal tada palauksiu pavasario ax.gif o idomu kodel ant kitu stiebuku buvo tik po viena zieda? g.gif ar kad jauni svoguneliai,ar ko nors jiems truko?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 15, 12:15)
Gal tada palauksiu pavasario ax.gif o idomu kodel ant kitu stiebuku buvo tik po viena zieda? g.gif ar kad jauni svoguneliai,ar ko nors jiems truko?

Kada ją sodinai? Gali būti, svogūnas naudojo "jėgas" įsišaknijimui ir žiedeliams nelabai kas liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 15, 18:41)
Kada ją sodinai? Gali būti, svogūnas naudojo "jėgas" įsišaknijimui ir žiedeliams nelabai kas liko  ax.gif

nezinau kada jos sodintos ax.gif ,bet tikrai ne siais metais,ant vienos buvo gal 5 ziedukai,o ant kitu tik po 1 ir koteliai labai ploni,tai gal sakau jaunos? g.gif pavasari reiks patyrinet kokie ju svogunai,dabar nejudinsiu
Atsakyti
Turbut jauni vaikai zydejo.
Mano lelijos va kaip suzele.user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 20:35)
Turbut jauni vaikai zydejo.

Pana6iai ir mano kur tu atsiuntei thumbup.gif
Atsakyti
Nemanau,kad cia vaikaiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 20:46)
Nemanau,kad cia vaikaiuser posted image

Tu man juk ne vaikus daviai,bet taip pat žaliuoja g.gif
Atsakyti
Taip,as tau nusiunciau pacia mama,tai juk ka tik pasodinus jinai negalejo priauginti vaiku.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 15, 19:48)
nezinau kada jos sodintos ax.gif ,bet tikrai ne siais metais,ant vienos buvo gal 5 ziedukai,o ant kitu tik po 1 ir koteliai labai ploni,tai gal sakau jaunos? g.gif pavasari reiks patyrinet kokie ju svogunai,dabar nejudinsiu

Gal dar svogūnai nedideli g.gif O ji visuomet taip vėlai žydi, ar tik šiemet? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 20:35)

Čia juk vadinamos senovinėmis, juozapinėmis lelijos - turiu ir aš tokių, jos visuomet rudenį išaugina kuokštą lapų, kitaip, nei visos kitos biggrin.gif
Atsakyti