Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 15:36)
aš anksčiau irgi purkštaudavau.. dabar matyt nebe jauna, tai nebepurkštauju. čia Tau pozityvioji pusė - vadinasi, Tu vis dar jauna wink.gif

jei rimtai, tai dabar kai prisiveisė žmonių su krūtais fotikais, kurie atrodo wow, o fotkina bile kaip ant auto, tai gal ir tos auklėtojos galvoja, nu dar vienas pypt su savo brangia technika, reik žmogui padėt biggrin.gif

ai, o daba rprisiminiau,kai vaiką pradėjau leist į darželį, direktorei taip nedrąsiai pasakiau (grynai iš entuziazmo, be jokio išskaičiavimo), kad esu mėgėja fotografė, tai jeigu kada reiks, tai.. bla bla bla.. ji iškart apsidraudė - ne, mes turim nuolatinį fotografą, jis viską fotkina, ačiū, bet nereikės. nu ir atėjo pirmosios kalėdos biggrin.gif biggrin.gif vajė vajė, kokias fotkes gavau..biggrin.gif o jau rėmeliai kokie buvo.. kiek ten visko pripiešta.. jo jo, čia tos fotkės, kur viena dešimt litų kainuoja biggrin.gif aš tikrai būčiau gražiau padarius, bet gal ir gerai, kad nefotkinu per tuos renginius - pailsiu, į vaiką pažiūriu, pasidžiaugiu, nedirbu ant kadrų smile.gif

kad jau kalba apie kalėdines nuotraukas tai pritariu, ir turiu jau dvi viena su burbuliuku rėmelių o kita ale eglutės smile.gif nu man tai baisios jos, bet dėl skonio nesiginčyjama. Tiesa fotografe pamačiusi kad aš fotkinu savo vaika tai jo portreto net nepadarė g.gif
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 18:05)
Kitoje temoje.  smile.gif

Primenu, vyksta trečias etapas kalėdinių mainų.  smile.gif  Einame čia ir renkamės numeriuką. Neužtempkim, ką, labai ilgai?  rolleyes.gif

Sąrašas dar nepasisakiusių. smile.gif Savęs tik neįskaičiavau, bo man jau kas liks.  smile.gif  Diancikai, eik pakartoti, 8 jau buvo pasirinkę.

Žydraakė
Tiga
Cheles
Kikirike
Dalyja
Sofija
Alina Ovčiarovienė
vienintele
ypač
Diancikas

o kas čia? nesupratau ko nepasisakiau?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 26, 19:43)
vis privengiu auto komentuoti,.

QUOTE(Alabama @ 2011 10 26, 19:48)
Visiskai pritariu.Atrodo kaip teta su pagurkliu.Nea unsure.gif

uoi, trinu tada lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 26, 19:02)
uoi, trinu tada lauk biggrin.gif

Pritariu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 26, 19:43)
Ka, lauk pasirenkančių numeriukus iki pirmadienio. Pirmadienį išsiuntinėk adresus. Tiem kas vėluoja liks, kas liks. Nebūtinai tau laukti kol visi pasirinks ir imti paskutinį. Galim tau padėti išsirinkti brūkštelint kokį numerį flickr  biggrin.gif Mes nežinom kas po tais numeriais slepiasi, o tau nereikės laukti kol visi pasirinks.

Jėė, sutinku! Siūlyk skaičių. mirksiukas.gif Ir teisingai sakai, laukiu iki pirmadienio. Pirmadienį pradedu siuntinėti. smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 26, 19:59)
o kas čia? nesupratau ko nepasisakiau?

Eik į flickr ir išsirink skaičių, kad turėtum kam siųsti nuotrauką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 20:05)
Jėė, sutinku! Siūlyk skaičių.  mirksiukas.gif  Ir teisingai sakai, laukiu iki pirmadienio.

biggrin.gif jau turi sau skaičių
Atsakyti
as irgi padariau fotke dainai:
user posted image

daina va:
http://www.youtube.c...h?v=0W3wXNKBjbo

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 26, 20:31)

daina va:
http://www.youtube.c...h?v=0W3wXNKBjbo

tongue.gif

Tikras traktoriukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 26, 21:31)

lotuliukas.gif thumbup.gif

puiki ideja, grazi foto, ispudingai lotuliukas.gif
Atsakyti
5 ND tik gal kaitrinej lempoj idesiu, nes pirmas kur naturalus apsvietimas man rodos negerai padariau jei melynas kazkaip gavosi g.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
auto, lempute, rankinis, tas paskutinis tai nuo lango prie uzuolaidos kazkaip melynumas atsirado tai cia negerai? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 26 spalio 2011 - 20:15
QUOTE(Endži @ 2011 10 26, 06:40)
labas rytas, norėčiau parodyt savo katinėlį blush2.gif  wub.gif

simpatulka biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 09:11)
na va ir mano dainos interpretacija.

Adele "Rolling In The Deep"

zinok klausau/ziuriu/kaifuoju wacko.gif afigienai

QUOTE(Alabama @ 2011 10 26, 10:05)
Na ka tu.Pas mane tesiog tvarkarasti irasyta-"11.00 val-gailetis saves".
Nu as gi ta ir darau biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 26, 11:51)
ir ne visų tikslas toks, manau smile.gif

drinks_cheers.gif

p.s. trinkit visa sarasa, bet tik mane palikit. pabusiu ir as originali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 26 spalio 2011 - 20:14
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 26, 13:28)

Aš tai būčiau prie tos 'partijos', kam tas sarašas reikalingas, nugi smagu pasižiūrėti, kas su kuo nufotkino kokią nors foto, anksčiau flick'e būdavo galima, dbr visos įsigudrino slėpti tą info smile.gif

zinau kaip slepti, bet nesuprantu kam to reikia g.gif ir mane kartais erzina tie, kurie slepia biggrin.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 10 26, 14:02)
Atnešu keletą kadrų iš savaitgalį vykusios nėštukės fotosesijos ax.gif

viskas patiko, o ypac spalvos 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 26, 15:27)

as auto dariau pomidorai2.gif  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif

man tiek splavota, tiek j/b va thumbup.gif as tai sakyciau, kad cia kokiu 80-uju disco mergina su spec. makiazu ir sukuosena

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 26, 18:39)
as vis durniuoju rolleyes.gif  dar viena auto atnesu ax.gif

kodel istrynei mad.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 10 26, 19:31)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 26, 21:40)
kodel istrynei mad.gif

odel,kad nenoriu saves matyt senos ir su pagurkliu lotuliukas.gif
Atsakyti