merginos pakomentuokit

Nu ateinu dar as siandien i eteri
Parodau savo keliones foto. Aisku baugoka, nes pati zinau kad tikrai daug daug reikia tobuleti, nu bet noriu isgirsti, ar bent jau viena kuri nors yra verta bent laselio demesio?
Jeigu netingesit permest akimis ir pakomentuoti, busiu dekinga

Parodau savo keliones foto. Aisku baugoka, nes pati zinau kad tikrai daug daug reikia tobuleti, nu bet noriu isgirsti, ar bent jau viena kuri nors yra verta bent laselio demesio?
Jeigu netingesit permest akimis ir pakomentuoti, busiu dekinga

Endži, negerai.
Ir nedėk tokių mažų foto.
O negerai, nes panašu, kad apšvietimas maišytas. Turi būti tik natūraliame ir tik dirbtiniame. Kitaip tavo fotoaparatas nežinos kas ir kaip. Dar kas - didink ekspoziciją. Daryk šviesesnius kadrus. Custom wb nustatyk toje vietoje, kurioje fotografuosi objektą.

O negerai, nes panašu, kad apšvietimas maišytas. Turi būti tik natūraliame ir tik dirbtiniame. Kitaip tavo fotoaparatas nežinos kas ir kaip. Dar kas - didink ekspoziciją. Daryk šviesesnius kadrus. Custom wb nustatyk toje vietoje, kurioje fotografuosi objektą.

QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 13:12)
nes aš gi tokia realybėje tep lep esu, nekantri, mane nervina ilgi pasirengimai, bla bla bla 

Užtai pas mane su auto prasti popieriai. Tingiu dirbt ilgai ir nuobodžiai kad po to iš kelių tūkstančių kadrų bent vienas pavyktų

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 26, 16:18)
Dabar geriau?
bet man abu jie patinka

bet man abu jie patinka
O man nepalyginamai geriau ir net visai patinka.
Klausimas: kas yra tie front/back fokusai? Kaip juos atskirt, kuris geresnis ir kodėl?

QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 22:01)
Endži, negerai.
Ir nedėk tokių mažų foto.

gerai pabandysiu ryt gal is naujo

aj pamiršau pasakyti kad pralinksmino traktoriukas
gera iliustracija

Kikeeeee! Marš skaičių išsirinkti, poparaliais!

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 26, 22:10)
Aga

Kike, o darysit dar kada apie šviesa seminarą?
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 22:13)
joptararai,prisijungiau ir vėl pamiršau

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 26, 22:13)
Aga
liuks traktoriukas, o ypač muzikytė

apie blykstes?
Papildyta:
Ka - pasirinkau,laukiu adresiuko

QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 16:26)
rG, taip, jaunatviškas įsižeidimas. Tikrai sutinku.
nu ka as zinau. jei jau fotkinu, tikrai nenoreciau, kad man aishkintu ar prizoomint ar dar kazhka. tad labai suprantu Ka. as suprantu ir tas aukletojas, bet jei nori grazhiu foto, tegu tyli

velniava, aishkinu cia, bet juk pati nefotkinu tokiu renginiu, butent, del vienos is daugelio tokio tipo priezasciu. tfu, aciu D. nekenciu as tokiu reikalu.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 19:48)
juokauju museit?

QUOTE(robobebras @ 2011 10 26, 20:31)
as irgi padariau fotke dainai:
nu bet tu pokshtininkas

hehe
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 26, 21:03)
Klausimas: kas yra tie front/back fokusai? Kaip juos atskirt, kuris geresnis ir kodėl?

nei vienas nėra gerai, tai nukrypimai, kai fokusas veikia netiksliai, jau buvo kalbėta ir net rodyta
QUOTE(Maggie @ 2011 10 26, 21:04)
man žiauriai patiko, pirmoj gal čiut išdegusio dangaus kirpčiau, o antroj ta šakelė kairej pusei man taip nervina kad norėtusi ją nuklonuot. O šiaip super, čia heliosas? jau susidraugavai?
robobebras geras traktoriukas