Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

merginos pakomentuokit ax.gif
Atsakyti
Nu ateinu dar as siandien i eteri biggrin.gif
Parodau savo keliones foto. Aisku baugoka, nes pati zinau kad tikrai daug daug reikia tobuleti, nu bet noriu isgirsti, ar bent jau viena kuri nors yra verta bent laselio demesio?

Jeigu netingesit permest akimis ir pakomentuoti, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Endži, negerai. smile.gif Ir nedėk tokių mažų foto.
O negerai, nes panašu, kad apšvietimas maišytas. Turi būti tik natūraliame ir tik dirbtiniame. Kitaip tavo fotoaparatas nežinos kas ir kaip. Dar kas - didink ekspoziciją. Daryk šviesesnius kadrus. Custom wb nustatyk toje vietoje, kurioje fotografuosi objektą. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 13:12)
nes aš gi tokia realybėje tep lep esu, nekantri, mane nervina ilgi pasirengimai, bla bla bla biggrin.gif

Užtai pas mane su auto prasti popieriai. Tingiu dirbt ilgai ir nuobodžiai kad po to iš kelių tūkstančių kadrų bent vienas pavyktų smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 26, 16:18)
Dabar geriau? rolleyes.gif 
bet man abu jie patinka

O man nepalyginamai geriau ir net visai patinka.

Klausimas: kas yra tie front/back fokusai? Kaip juos atskirt, kuris geresnis ir kodėl? g.gif
Atsakyti
dvi naujos-senos vakarui pagardint (mano saldus, bailey's su ledukais) smile.gif

;]

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 22:01)
Endži, negerai.  smile.gif  Ir nedėk tokių mažų foto.
O negerai, nes panašu, kad apšvietimas maišytas. Turi būti tik natūraliame ir tik dirbtiniame. Kitaip tavo fotoaparatas nežinos kas ir kaip. Dar kas - didink ekspoziciją. Daryk šviesesnius kadrus. Custom wb nustatyk toje vietoje, kurioje fotografuosi objektą.  smile.gif

gerai pabandysiu ryt gal is naujo blush2.gif nes sitas ND man sunkiausias doh.gif
Atsakyti
aj pamiršau pasakyti kad pralinksmino traktoriukas thumbup.gif gera iliustracija 4u.gif
Atsakyti
Kikeeeee! Marš skaičių išsirinkti, poparaliais! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 26, 22:10)
aj pamiršau pasakyti kad pralinksmino traktoriukas  thumbup.gif gera iliustracija  4u.gif

Aga thumbup.gif liuks traktoriukas, o ypač muzikytė lotuliukas.gif

Kike, o darysit dar kada apie šviesa seminarą?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 22:13)
Kikeeeee!  Marš skaičių išsirinkti, poparaliais! biggrin.gif

joptararai,prisijungiau ir vėl pamiršau lotuliukas.gif lekiu drinks_cheers.gif
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 26, 22:13)
Aga  thumbup.gif liuks traktoriukas, o ypač muzikytė  lotuliukas.gif

Kike, o darysit dar kada apie šviesa seminarą?

apie blykstes?
Papildyta:
Ka - pasirinkau,laukiu adresiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 26, 16:26)
rG, taip, jaunatviškas įsižeidimas. Tikrai sutinku.

nu ka as zinau. jei jau fotkinu, tikrai nenoreciau, kad man aishkintu ar prizoomint ar dar kazhka. tad labai suprantu Ka. as suprantu ir tas aukletojas, bet jei nori grazhiu foto, tegu tyli smile.gif
velniava, aishkinu cia, bet juk pati nefotkinu tokiu renginiu, butent, del vienos is daugelio tokio tipo priezasciu. tfu, aciu D. nekenciu as tokiu reikalu.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 19:48)
dėkui. kažkodėl buvau manius, kad Tu Adelę būsi siuntus..tongue.gif

juokauju museit? doh.gif mirksiukas.gif
QUOTE(robobebras @ 2011 10 26, 20:31)
as irgi padariau fotke dainai:

nu bet tu pokshtininkas biggrin.gif
hehe
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 26, 21:03)

Klausimas: kas yra tie front/back fokusai? Kaip juos atskirt, kuris geresnis ir kodėl? g.gif

nei vienas nėra gerai, tai nukrypimai, kai fokusas veikia netiksliai, jau buvo kalbėta ir net rodyta

QUOTE(Maggie @ 2011 10 26, 21:04)
dvi naujos-senos vakarui pagardint (mano saldus, bailey's su ledukais)  smile.gif

man žiauriai patiko, pirmoj gal čiut išdegusio dangaus kirpčiau, o antroj ta šakelė kairej pusei man taip nervina kad norėtusi ją nuklonuot. O šiaip super, čia heliosas? jau susidraugavai?
robobebras geras traktoriukas lotuliukas.gif
Atsakyti