Oi, kaip geraaaaa

Išduokite paslaptį, kaip jūs spėjate atlikti visus darbus, kad nereiktų į mokyklą beiti?
Jergau, aš apie tai net nesvajojau : atsikopijuoti papildomos medžiagos, kad nereiktų per mokslo metus,; susitvarkyti klasę; ištaisyti sąsiuvinius; pasikviečiau "perestukinus" trečiadienį ateiti ir t.t.t. ir t.t.t ... Kad tik spėčiau viską pasidaryti

[/quo
Man tas pats. Nežinau kaip kitos suspėja. Gal su metais apsukos nebe tos. Nors anksčiau mes nebuvom taip apverstos darbu, kai dabar. Dar vienas konkursas/akcija nesibaigė ,o jau žiū kitas...

Tai prisijungti galiu prie jūsų tik atostogų metu, nes jau net saviems vaikams nebeturiu laiko-mano mažasis sako "Nu tu mama visada-neturiu laiko, neturiu laiko", net sąžinė griaužia. Net ir atostogų metu žinau kiek turiu darbo...

P.S. Pasiprašiau pakeisti niką. (turiu svarią priežastį).Tai turėtų įvykt 10-2,3.
Kas galit ilsėkitės, ilsėkitės- o man neišeina-testus taisysiu, suvedinėsiu į Tamo. Rašysiu komentarus ir t.t.
Nusiųsiu į paštą nuorodą gražių darbelių, gal kam pravers, gal tokios nežinote...