Merga, jau 2 savaites nelaistau savo uzsispyrelio. Kiek dar nelieti,kad jis oziuotis nustotu. Dar pagrasinau, kad keliaus isiukslyna. Keli lapeliai, lyg ir, paglebo-ar nieko?
QUOTE(Nidulia @ 2012 10 29, 21:26)
Merga, jau 2 savaites nelaistau savo uzsispyrelio. Kiek dar nelieti,kad jis oziuotis nustotu. Dar pagrasinau, kad keliaus isiukslyna. Keli lapeliai, lyg ir, paglebo-ar nieko?
galite palieti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 10 30, 15:56)
gal kas lankesi nesenai kokiame Ermitaze toj oranzerijoj, neatkreipete demesio ar yra pardavimui siu kalediniu kaktusiuku?
Nebent išpirko, nes kiek teko nuo rudens lankytis, vis rasdavau tiek Ermitaže, tiek Šiaurės miestelyje
Akropolį mačiau yra.
QUOTE(Rasa B. @ 2012 10 27, 13:58)
Oho koks vešlus ir gražus.Kaip auginat,mano kaledukai jau treti metai zydi,bet kaip nepaauga taip nepaauga
QUOTE(lettaa* @ 2012 10 31, 08:51)
Oho koks vešlus ir gražus.Kaip auginat,mano kaledukai jau treti metai zydi,bet kaip nepaauga taip nepaauga
gal trest reikia daugiau ?
Ačiū
Auga sau ant rytinės palangės, o tręšiu, jei nepamirštu, bent kartą į mėnesį kaktusams skirtomis trąšomis.
QUOTE(Rasa B. @ 2012 10 31, 08:34)
Ačiū
Kai gavau, atrodė neypač gerai, tad aš jį nuskabiau kaip reikiant ir per vasarą va taip išbujojo
Auga sau ant rytinės palangės, o tręšiu, jei nepamirštu, bent kartą į mėnesį kaktusams skirtomis trąšomis.
Pasitikslinam
QUOTE(amarrile @ 2012 10 31, 11:17)
Pasitikslinam
Tai tuos esančius pageltusius narelis be gailesčio šalinti.o ne čia skųstis,kad kažkas geltonuoja
Išeina,ar narelis,ar lapelis,nesveikas-šalink 
visiškai teisingai
QUOTE(amarrile @ 2012 10 31, 12:17)
Pasitikslinam
Tai tuos esančius pageltusius narelis be gailesčio šalinti.o ne čia skųstis,kad kažkas geltonuoja
Išeina,ar narelis,ar lapelis,nesveikas-šalink 
Taip, aš dar tuos narelius, geriau atrodančius, į žemę įsmeigiu
Reeeeee, taviškis jau po truput skleidžiasi
Smagu matyti! : ] mano jau ant dienų irgi pumpuriukai bandys savo grožį parodyti, pirmą kart žydė : ] o vaikų darželis toliau lapus augina, dzin jiems yra nėra vandens
žiedų šiemet jaučiu nematysiu