Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Merga, jau 2 savaites nelaistau savo uzsispyrelio. Kiek dar nelieti,kad jis oziuotis nustotu. Dar pagrasinau, kad keliaus isiukslyna. Keli lapeliai, lyg ir, paglebo-ar nieko?
Atsakyti
Aš dėl vazonų taupymo po kelis į vieną susodinau. Visi pikti, žiedais apsikrovę, vieni jau nužydėjo, kiti dar tik ruošiasi.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 10 29, 21:26)
Merga, jau 2 savaites nelaistau savo uzsispyrelio. Kiek dar nelieti,kad jis oziuotis nustotu. Dar pagrasinau, kad keliaus isiukslyna. Keli lapeliai, lyg ir, paglebo-ar nieko?

galite palieti mirksiukas.gif ,bet negausiai. Ir toliau gyvenkite jis sau,o jus sau.
Atsakyti
gal kas lankesi nesenai kokiame Ermitaze toj oranzerijoj, neatkreipete demesio ar yra pardavimui siu kalediniu kaktusiuku?
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 10 30, 15:56)
gal kas lankesi nesenai kokiame Ermitaze toj oranzerijoj, neatkreipete demesio ar yra pardavimui siu kalediniu kaktusiuku?

Nebent išpirko, nes kiek teko nuo rudens lankytis, vis rasdavau tiek Ermitaže, tiek Šiaurės miestelyje smile.gif
Atsakyti
Akropolį mačiau yra.
Atsakyti
QUOTE(Rasa B. @ 2012 10 27, 13:58)
Tikra tiesa, paliktos ramybėje jos geriausiai auga  wink.gif
Nesulaukiu, kada pražys  ax.gif
user posted image

Oho koks vešlus ir gražus.Kaip auginat,mano kaledukai jau treti metai zydi,bet kaip nepaauga taip nepaauga sad.gif gal trest reikia daugiau ?
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2012 10 31, 08:51)
Oho koks vešlus ir gražus.Kaip auginat,mano kaledukai jau treti metai zydi,bet kaip nepaauga taip nepaauga sad.gif gal trest reikia daugiau ?

Ačiū smile.gif Kai gavau, atrodė neypač gerai, tad aš jį nuskabiau kaip reikiant ir per vasarą va taip išbujojo biggrin.gif
Auga sau ant rytinės palangės, o tręšiu, jei nepamirštu, bent kartą į mėnesį kaktusams skirtomis trąšomis.
Atsakyti
QUOTE(Rasa B. @ 2012 10 31, 08:34)
Ačiū smile.gif Kai gavau, atrodė neypač gerai, tad aš jį nuskabiau kaip reikiant ir per vasarą va taip išbujojo biggrin.gif
Auga sau ant rytinės palangės, o tręšiu, jei nepamirštu, bent kartą į mėnesį kaktusams skirtomis trąšomis.

Pasitikslinam 4u.gif mirksiukas.gif Tai tuos esančius pageltusius narelis be gailesčio šalinti.o ne čia skųstis,kad kažkas geltonuoja g.gif Išeina,ar narelis,ar lapelis,nesveikas-šalink mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 10 31, 11:17)
Pasitikslinam 4u.gif  mirksiukas.gif Tai tuos esančius pageltusius narelis be gailesčio šalinti.o ne čia skųstis,kad kažkas geltonuoja  g.gif Išeina,ar narelis,ar lapelis,nesveikas-šalink  mastau.gif

visiškai teisingai biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 10 31, 12:17)
Pasitikslinam 4u.gif  mirksiukas.gif Tai tuos esančius pageltusius narelis be gailesčio šalinti.o ne čia skųstis,kad kažkas geltonuoja  g.gif Išeina,ar narelis,ar lapelis,nesveikas-šalink  mastau.gif

Taip, aš dar tuos narelius, geriau atrodančius, į žemę įsmeigiu smile.gif

Reeeeee, taviškis jau po truput skleidžiasi wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa B.: 02 lapkričio 2012 - 10:09
Smagu matyti! : ] mano jau ant dienų irgi pumpuriukai bandys savo grožį parodyti, pirmą kart žydė : ] o vaikų darželis toliau lapus augina, dzin jiems yra nėra vandens biggrin.gif žiedų šiemet jaučiu nematysiu
Atsakyti