Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Ksysia @ 2012 11 07, 15:56)
Vieną kartą netyčia čia atklydau ir pagavo mane virusas  biggrin.gif , tad noriu pasidžiaugti vaistais ir paklausti, gal kas turi oranžinio kalėdinio kaktusiuko šakelę ar nedidelį augalėlį perleisti?

wub.gif
Pritariu – virusas biggrin.gif Čia užklydus, vyko palangių reorganizacija lotuliukas.gif Niekaip nesuprantu, kaip apie juos buvau pamiršus doh.gif , nes kažkada auginau vieną gražuoliuką.
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2012 11 08, 12:16)
kokie žiedu jau pas mus yra  wub.gif

o maniškiai visi apsikrove pumpurais ir tiek daug bijau kad nenumestu  unsure.gif  tik vienas nekrauna nesuprantu pats seniausias jis pas mane kas jam nepatinka  g.gif

pas mane dabar velykinis žydi užtai  biggrin.gif

Jei yra labai daug pumpurų ( ant narelio daugiau ne 3) geriau apskabyti,nes augalas isižydėjęs dažnai nebepajėgia visų pražydinti ir šie dažniausia ne nepražydę nudžiūsta

Jeigu įmanoma apie savo pensininką truputi išsmaiau informacijos blush2.gif .

velykiniai ir pas mane apsipumpuravę yra.
DĖMESIO dėl tokių klimato sąlygų (lietaus,darganos,dregmės), trigubai dažniau puola epifitinius augalus grybelinės ligos
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 11 08, 14:17)
Jei yra labai daug pumpurų ( ant narelio daugiau ne 3) geriau apskabyti,nes augalas isižydėjęs dažnai nebepajėgia visų pražydinti ir šie dažniausia ne nepražydę nudžiūsta

Jeigu įmanoma apie savo pensininką truputi išsmaiau informacijos  blush2.gif .

velykiniai ir pas mane apsipumpuravę yra.
DĖMESIO dėl tokių klimato sąlygų (lietaus,darganos,dregmės), trigubai dažniau puola epifitinius augalus grybelinės ligos

bet žinai kaip gaila blush2.gif

na jis pas mane jau 10 metu vis žydėjo nesustodamas o dabar ožiuojasi ko tik nedarau aš jam pernai vos kelis žiedelius išspaudė verysad.gif šiemet net nesimato kad būtu ir vasara nenorėjo augti nesuprantu aš jo g.gif kiti auga žydi na šitas nepasiduoda g.gif

o ka daryti kad nepultu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2012 11 08, 19:16)
bet žinai kaip gaila  blush2.gif
na jis pas mane jau 10 metu vis žydėjo nesustodamas o dabar ožiuojasi ko tik nedarau aš jam pernai vos kelis žiedelius išspaudė  verysad.gif  šiemet net nesimato kad būtu ir vasara nenorėjo augti nesuprantu aš jo  g.gif  kiti auga žydi na šitas nepasiduoda  g.gif 

o ka daryti kad nepultu  blush2.gif

Būtų gerai jūsų augintinio nuotraką pamatyt.

Nuo sporinių ligų apsisaugoti sunku. tiesiog jai jau įsimetė BŪTINA atskirti nuo kitų augalų
Atsakyti
Gal senuką persodinti reikiaa? Naujos žemės bent jau man visada atgaivina augaliukus : ]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 11 09, 00:54)
Gal senuką persodinti reikiaa? Naujos žemės bent jau man visada atgaivina augaliukus  : ]

Šiuo momentu persodinti nepatriu nes yra vegetacijos periodas.
Atsakyti
Truputį lyrinis nukrypimas - atsimenu velykinius kaktusus pas mamą ir pas babą didžiulius nublyškusius ant spintos užkeltus, gal kokį kartą žydėjusius, todėl didelės nostalgijos šioms gėlėms nejaučiau, kol neužsukau čia...
Dar noriu pasidžiaugti dabartinėmis galimybėmis įsigyti įdomių augalų, nes tarybiniais laikais visi daugiausia augino tą patį, ką ir kaimynas smile.gif .
Atsakyti
Na pas mus irgi protas nuvažiavo ir žydim : ] Beje, pirmą kart : ]
user posted image
user posted image

O čia mano darželis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mane irgi zydi bigsmile.gif tik ziedlapiai kazkokie susirauksleje atrodo lyg baigtu zydeti nors katik prasiskleide blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 11 06, 13:07)
Hum. As pasitikslinsiu vakare, nelabai tiksliai ta rajona zinau... Jei netoli varztu pasaulis tada ten pat. Kazkur dar domus galerija netoli turetu but. smile.gif

Tikrai čia, kiek daug žiedų wub.gif
Radau labai panašu į šią nuotrauką thumbup.gif clap.gif, aš kaip tik kažko tokio dovanų norėjau drinks_cheers.gif
user posted image „Christmas flame“
Atsakyti
QUOTE(Rasa B. @ 2012 11 10, 14:14)

eina sau, koks ziedo grozis, matau pirma karta toki...
beje, vaikstinedama gatve, ant vienos palanges uzmaciau augala, sakyciau, kaledini kaktusa tamsiai raudonais nareliais. kazkaip neuzmaciau tokio cia forume.
merginos, neauginate tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Ksysia @ 2012 11 09, 13:55)
Truputį lyrinis nukrypimas - atsimenu velykinius kaktusus pas mamą ir pas babą didžiulius nublyškusius ant spintos užkeltus, gal kokį kartą žydėjusius, todėl didelės nostalgijos šioms gėlėms nejaučiau, kol neužsukau čia...
Dar noriu pasidžiaugti dabartinėmis galimybėmis įsigyti įdomių augalų, nes tarybiniais laikais visi daugiausia augino tą patį, ką ir kaimynas smile.gif .

Nenorėčiau susitkti ax.gif
Atsakyti