Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Rasa B. @ 2012 12 15, 14:12)
Paskutinis pilnai prasiskleidęs, kiti žiedai deja neatlaikė temperatūros svyravimų  verysad.gif

Niu koks gražuolis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2012 12 15, 14:35)
Vasarą gyvena balkone,o žiemai parkeliauja į virtuvę ir gyvena iki pavasario ant virtuvinės spintelės.

Virtuvės garai kalėdukams nepatinka. Pačioje pumpurų formavimo stadijoje, šilti garai juos "veža",o paskui dėja padaro meškos paslaugą.
Pabandykite kai žydės pavasarį tik pradėjusi krauti kalėduką pernešti į kitą vietą,kur nebūtų skresvėjo ir gautų daug šviesos ir stebėkite. smile.gif
Atsakyti
Jei sugalvos žydėti reiks taip ir padaryti.
Atsakyti
mano " užsispyrėlis " pasiuto žydėti, manau, kad anskčiau jam tiesiog per geros gyvenimo sąlygos buvo dėl to ir nežydėdavo ( per gerai liejau, tręšiau)... dabar žydi, gražiais raudonais žiedais....gaila nemoku foto įdėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 12 17, 09:47)
mano " užsispyrėlis " pasiuto žydėti, manau, kad anskčiau jam tiesiog per geros gyvenimo sąlygos buvo dėl to ir nežydėdavo ( per gerai liejau, tręšiau)... dabar žydi, gražiais raudonais žiedais....gaila nemoku foto įdėti ax.gif

Įmesk man į elektroninį paštą , įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 12 17, 09:47)

Kad išmokti vieną kartą 4u.gif kaip įkelti paveiksliuką į forumą
Atsakyti
Neblogas pasirinkimas Akropolio Maximoje blink.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa B. @ 2012 12 18, 13:25)
Neblogas pasirinkimas Akropolio Maximoje  blink.gif topsecret.gif

Bliamba, kad spėt nors akį užmest.. blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ryt lėksiu..Ačiū.. thumbup.gif
Nes gruodžio pr. turėjo vos po keletą vnt.dviejų niekuo neišsiskiriančių veislių.
ir noriu pasigirti..jau ,,saviškiu" kaip žadėjau:
http://public.fotki....alai/0-061.html
smagu, kai svajonės pildosi.O šventės jau ant nosies... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 12 18, 14:53)
Bliamba, kad spėt nors akį užmest.. blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ryt lėksiu..Ačiū.. thumbup.gif
Nes gruodžio pr. turėjo vos po keletą vnt.dviejų niekuo neišsiskiriančių veislių.
ir noriu pasigirti..jau ,,saviškiu" kaip žadėjau:
http://public.fotki....alai/0-061.html
smagu, kai svajonės pildosi.O šventės jau ant nosies... mirksiukas.gif

Planuoju sugrįžti, kai pumurai bus didesni, ar prasiskleidę labiau. Ir jei dar bus likę, spręsiu, ar dar vietos yra lotuliukas.gif Nes tądien nebūtų buvę gerai visą dieną tampyt augaliuko per šalčius doh.gif
Buvo panašus, kur neseniai nuotrauką kėliau smile.gif dar mačiau limelight, salmon, raudonų, rožinių, gal net bordinių atspalvių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa B. @ 2012 12 18, 14:53)
Planuoju sugrįžti, kai pumurai bus didesni, ar prasiskleidę labiau. Ir jei dar bus likę, spręsiu, ar dar vietos yra  lotuliukas.gif Nes tądien nebūtų buvę gerai visą dieną tampyt augaliuko per šalčius  doh.gif
Buvo panašus, kur neseniai nuotrauką kėliau  smile.gif dar mačiau limelight, salmon, raudonų, rožinių, gal net bordinių atspalvių  g.gif

Merginos, man negaila,bet nešokinėkite nuo proto. Jie gražūs ir kompaktiški kol maži,bet kai paaugs apmąstykite kalėdukų vietas nes plėsis ir truputuką kils į viršų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 19, 09:36)
Merginos, man negaila,bet nešokinėkite nuo proto. Jie gražūs ir kompaktiški kol maži,bet kai paaugs apmąstykite kalėdukų vietas nes plėsis ir truputuką kils į viršų  mirksiukas.gif

Kaip ir kiekvienas augalas, bet visada galima kiek prižūrėti formą mirksiukas.gif Arba atrasti neišnaudotas erdves augalams lotuliukas.gif

Beveik bonsai wub.gif pvz.:
user posted image
user posted image
Atsakyti
o mano durnius meto narelius,kartais net po 3 sukibusius. sad.gif
Atsakyti