Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Rasa B. @ 2012 12 13, 08:55)
Jėtau Kiek daug dar trūksta savoj kolekcijoj  lotuliukas.gif

ir evoraii (Ir ateina suvokimo minutė, kiek mažai jo auga tavo namuose.)

-baikit panos, laikykitės lotuliukas.gif atsispirkit pagundai.. ..aš tik pasigrožėt pakviečiau.. 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 gruodžio 2012 - 09:00
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 13 gruodžio 2012 - 09:47
Na pažaidiam atpažindami 4u.gif Šiemetinis pirkinys. Nusiskyniau žiedą ir atsinešiau palyginimui prie katalogo ekrane.Nusprendžiau WHITE FLAME
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 12 13, 12:27)
Na pažaidiam atpažindami  4u.gif Šiemetinis pirkinys. Nusiskyniau žiedą ir atsinešiau palyginimui prie katalogo ekrane.Nusprendžiau WHITE FLAME

atrodo lyg vienas ir tas pats augalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 12 13, 13:46)
atrodo lyg vienas ir tas pats augalas smile.gif

Abiejuose nuotraukose tas pats augalas. Dvi-kad būtų lengviau atpažinti
Atsakyti
thumbup.gif
Tikrai nuostabus. O katalogai padeda svajoti. Taigi ačiū už naujas demonstracijas. Jau yra ko siekti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 12 13, 12:27)
Na pažaidiam atpažindami  4u.gif Šiemetinis pirkinys. Nusiskyniau žiedą ir atsinešiau palyginimui prie katalogo ekrane.Nusprendžiau WHITE FLAME

Sveikinu tikras gražuoliukas. thumbup.gif .o man dar panašus į Sao Paolo Brazil iš 7 pusl.
http://www.flickr.co.../in/photostream

Man saviškius sunkiai sekėsi atpažinti. MANIŠKIS geltonas turi net 9 variantus-nors labiausiai panašus gal Cambridge, o dar kažkur radau kad jis ypač milžiniškais žiedais. O su vyšniniu išvis striuka..virš 12variantų. doh.gif lotuliukas.gif
Tiesa, ir aš įsigijau baltą-visą apsipumpuravusį. Jei nenumes žiedelių, būtinai pasirodysiu.

Dėl rausvėjimo pamenat aptarinėjom-manėm kad kryžminasi su greta esančiais rausvais-radau:
The problem with the yellow varieties (and the white ones too) is that they tend to have a lot of pink in them if grown in temps under about 65ºƒ. This one seems to be least prone to turning pink of all my yellows.
o vakar buvau radus net bandymą, gaila niekaip nepamenu kur..kaip laikyt norit rausvesnių.Žodžiu viena ir ta pati veislė, skirtingai nuo laikymo salygų- gali žydėti su įv. lygio rausvo variacijomis.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 12 13, 19:30)
Sveikinu tikras gražuoliukas. thumbup.gif .o man dar panašus į Sao Paolo Brazil iš 7 pusl.
http://www.flickr.co.../in/photostream
.Žodžiu viena ir ta pati veislė, skirtingai nuo laikymo salygų- gali žydėti su įv. lygio rausvo variacijomis.

apie tai jau kalbėjau gal kokius 5 kartus . Kas liečia veislių pavadinimus,tai juos nustatyti iš akies paprastai labai sunku reikia žinoti piestelių skaičių ir išgaubtumą,žiedlapio formą kantuotę ir.t.t žodžių norint nustatyti veislę, vien tik sulyginti nuotarukas nepakanka smile.gif
Atsakyti
Bet ką daryti,kad nevalioja pražydinti visų žiedų?Užmezga nedaug.Pražįsta vos vienas kitas ir numeta likusius.Rodos drėmės ir šviesos tikrai pakankamai g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 14 gruodžio 2012 - 17:01
QUOTE(MamaDanute @ 2012 12 14, 16:51)
Bet ką daryti,kad nevalioja pražydinti visų žiedų?Užmezga nedaug.Pražįsta vos vienas kitas ir numeta likusius.Rodos drėmės ir šviesos tikrai pakankamai  g.gif .

Gali būti keletas priežasčių: viena pagrindinių-skersvejis, antra-temeratūros svyravymai, taip pat judinamas vazonas ir t.t.
Atsakyti
Paskutinis pilnai prasiskleidęs, kiti žiedai deja neatlaikė temperatūros svyravimų verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 14, 23:33)
Gali būti keletas priežasčių: viena pagrindinių-skersvejis, antra-temeratūros svyravymai, taip pat judinamas vazonas ir t.t.

Vasarą gyvena balkone,o žiemai parkeliauja į virtuvę ir gyvena iki pavasario ant virtuvinės spintelės.
Atsakyti