Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(ritaava @ 2011 11 10, 20:05)
Sveikutes, na grozis tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , be vaistu niekaip ir sirdis sustoti gali mirksiukas.gif

rytoj pasiatengsiu prasivaliusi palanges topsecret.gif ,kad akmenais kas neužmėtytų parodyti lobį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 10, 23:44)
rytoj pasistengsiu

Laukiam nekantriai.

Mano velykinis baltas nuo proto nušoko - apsipylė pumpurais biggrin.gif O kalėdiniai tai taip labai kultūringai žydi po vieną, iš eilės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 11 11, 05:56)
Laukiam nekantriai.

Mano velykinis baltas nuo proto nušoko - apsipylė pumpurais  biggrin.gif O kalėdiniai tai taip labai kultūringai žydi po vieną, iš eilės  thumbup.gif

viskas normaliai mirksiukas.gif retsykiai jie pablūdija,ypač "Sirius" .Tikriausia pavasarį "tingėdamas"žydėjo,tad dabar pasirodė visu gražumu 4u.gif o dar + šiumetinės oro sąlygos jiems pazbidkavoti palankios.

MIELOSIOS, MŪSŲ VISŲ KALĖDINIAI PRANAŠAI PRADEDA INTENCYVIAI ŽYDĖTI,TODĖL NEPAMIRŠKITE JUO PALEPINTI IR TRĄŠOMIS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 11, 10:07)
viskas normaliai  mirksiukas.gif  retsykiai jie pablūdija,ypač  "Sirius" .Tikriausia pavasarį "tingėdamas"žydėjo,tad dabar pasirodė visu gražumu  4u.gif  o dar + šiumetinės oro sąlygos jiems pazbidkavoti palankios.

Ten senas pramoninis baltas, gal ir su vardu, bet aš jo nežinau. Labai gausiai žydėjo pavasarį, kad tik nepatrūktų biggrin.gif . Man kartais kalėdiniai pablūdija vasarą, velykinio antro žydėjimo dar nėra buvę.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 11 11, 09:18)
Ten senas pramoninis baltas, gal ir su vardu, bet aš jo nežinau. Labai gausiai žydėjo pavasarį, kad tik nepatrūktų  biggrin.gif . Man kartais kalėdiniai pablūdija vasarą, velykinio antro žydėjimo dar nėra buvę.

būna.Maniškis vienas visai neseniai baigė žydėti. Dabar toks nelaimingas išsibaigęs. kalėdiniai dažnai būna ,kad 3 katrą žydi liepos mėn. Paskui būna su visai kartu vėl žydi arba keliom savaitėm vėliau. smile.gif
Atsakyti
Ar galima teigti,kad velykiniai lengviau auginami,nei kaledukai g.gif .Nes su kaledukais tai sunkiai sutariu,suvarge vis...suglebe....
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 10, 22:44)

Labai labai lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 11 11, 13:30)
Ar galima teigti,kad velykiniai lengviau auginami,nei kaledukai g.gif .Nes su kaledukais tai sunkiai sutariu,suvarge vis...suglebe....

Na nežinau, nežinau... Aš tai sakyčiau, kad atvirkščiai g.gif . Jei velykiniams kas nors nepatinka, jie tiesiog numėto narelius, kaip aš vadinu dalimis pasiskirsto, sutrūkinėja gabaliukais. Tuos gabaliukus galima rankioti, mėginti šaknydinti, bet vis tiek augalo kaip ir nebėr sad.gif... Kalėdukai - raukšlėjasi, bet dažniausiai atsistato sudarius normalų aplinkos drėgnumą, normalią mitybą ir normalų laistymą.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 11 11, 12:30)

Kai kuriais atvejais -taip. smile.gif Viskam yra išimčių
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 10, 23:44)
rytoj pasiatengsiu prasivaliusi palanges topsecret.gif ,kad akmenais kas neužmėtytų parodyti lobį  mirksiukas.gif

labai lauksime....
Atsakyti
Pirmas žiedas Sol Brasil:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 11 13, 09:24)
Pirmas žiedas Sol Brasil:
user posted image

pas mus darbe du tokie mažyliai apsipylė žiedais, norėčiau vieną prisidaiginti į namus, sakykit kada galima juos skabytis ir kaip jį prisidaiginti, būčiiau labai dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti