Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Neili @ 2011 11 16, 00:14)
labukas, stai ir mano prazydo kaledukai:

user posted image
user posted image

ruzavas toks pilnas ziedu, kad apacioje nesimato siuo metu lapu, toks ziedu vainikas gavosi.
labai grazus gelsvi kaledukai, as turiu tik siuos dar toki lasisini, jei kas galetu pasidalinti kokia sakelia gelsvojo buciau labai dekinga  4u.gif

Fantastika smile.gif grožis neispasakytas žiedų,bet ir šiaip augalai atrodo labai sveiki,išduokit priežiūros ypatumus ,labai įdimu smile.gif
Atsakyti
nieko nedarau įpatingo as, net pasakyčiau kad nežinau kaip tiksliai juos augintai, kai gyvenome bute iš vis pas mane kalėdukai neaugo, o persikėlus į namą sugebėjau prisijaukinti ir auga jie pas mane dabar, šį ruž\avą tai persodinau rugpj.pabaigoje į didesni vazoną, tai atsidėkojo gėliukas su kaupu wub.gif
Atsakyti
ką ir sakyt..džiaugiuosi ir tiek ant palangės matydama... blush2.gif ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O kodel mano nusipirktas kaledukas visus pumpurus numete verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
kalėdukai nemėgsta judinimo kai pumpuruoti, pasikeitė oro sąlygos, nepergyvenkit ir sulauksit kito žydėjimo.
Atsakyti
Pražydo nesulaukęs Kalėdų:

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Aikit sau merginos baigia ir sirdis sustoti,zinokit net zodziu neberandu siems grazuoliams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 11 17, 09:41)
Aikit sau merginos baigia ir sirdis sustoti,zinokit net zodziu neberandu siems grazuoliams thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai taip, grožis pasakiškas. Tik gaila, kad retai ir trumpai tos šventės, kai kalėdukai žydi. Kelios dienos ir nebėr grožio sad.gif . Dėl šitos priežasties labiau myliu velykinius - jie žydi ilgiau...
Atsakyti
Na parodysiu savo "rūtų palangę" blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš vėl su klausimuku blush2.gif Išėmiau savaji iš ale šitnamio, man ji palaistyti ar geriau apipurkšti lapus? Gal kas patarsite kaip geriau pasielgti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Oho kokia palange ir kiek gelyciu graziu!!!
Atsakyti
nu merginos jus ir varot... bigsmile.gif wub.gif

a man velykiniai aplamai grazesni nei kaledukai... ax.gif
Atsakyti