QUOTE(liomi @ 2011 11 21, 19:44)
taip taip

nu avataro foto 100 % kaip realybej
tai kaip tu dabar atrodysi ,vaje,ka mums lygintis paprastom moterytem
mes jau cia asmeniskumais tema uznesem
SVajonese as atrodau kaip avatre
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 21, 21:15)
suintirgavot su ta gražuole, pasirodyk ir mums, Aušryte;)
o tu dar nekilnoji visai vaikiukų? aš jau 3sav op op pradėjau pobiškį, o dabar jau normaliai keliu, nes esu viena su abiem savo kleckais tai neturiu kito pasirinkimo.
šnd dar buvau pas daktariuką, buvo likę tokie siūlų mazgeliai neištraukti ir dar tirpstantys kažko pas mane kyla į viršu, tai ir tuos ištraukė. gyju (tfu tfu tfu) gražiai, randas aukštokai, gakta labai aukšta patapo

eina sau, šitas tai nervija

bet šiaip tas patinimas virš rando mažėja, nu žodžiu kažaka reik apsifotkint.
kaip aš tau Aušryt pavydžiu vapsvos liemens, nu blyn aš taip tikėjausi kad ir pas mane jis toks taps, deja...vistiek normaliai ten man liko visko

bet anyway, labai džiaugiuosi rezultatu, nes ir man kai kurie net S dydžio rūbai dideli, o šnd net laisvai įlindau į 36 dydžio paltą

bet dar turiu minimum 5kg nurident, bet kaip tai padaryt
Prasyk geriau, kad liomi pasirodytu, ji daug grazense uz mane
Del vaikuciu tai dickio visai nekilnoju, o mazaja tik retai kai reik i vonia ikelt uzpakli nuplaut, ta prasme prausiu pastacius su dusu bet ikelt tai juk reik ir dar ikeliu i maitinimo kedute ir viskas, bet ir tai keliant stengiuos, kad tik ranku raumenys dirbtu, o presas ramiai sau butu
Man gakta nedaug i virsu pasikele

O liemuo tai as galvoju, kad patapo toks koks iki vaiku buvo, tik vyras pamirso per ta laika kokia grazi iki vaikuciu buvau

nors siaip ir pati negaliu atsistebet kad liemuo kaip pas barbe dabar

Sakiau rubus galesiu "vaiku pasauly" pirkt