Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

trupineli,ir tu grazaus kuno.baik cia sneket 4u.gif nezinau ar imanoma kazkokiu budu (operacijom,burtu lazdele biggrin.gif ) paslepti amziu ir gimdymus 100 %

del Ausrytes ,begalo grazi ,nemeluoju,FB po jos foto kitu komentaru nera kaip tik aikciojimai biggrin.gif kaip is virselio ir vaikuciai lelytes,barbiniukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 21, 19:44)
taip taip  biggrin.gif  nu avataro foto 100 % kaip realybej  bigsmile.gif

tai kaip tu dabar atrodysi ,vaje,ka mums lygintis paprastom moterytem  blink.gif
mes jau cia asmeniskumais tema uznesem  biggrin.gif

SVajonese as atrodau kaip avatre laugh.gif

QUOTE(trupinelis @ 2011 11 21, 21:15)
suintirgavot su ta gražuole, pasirodyk ir mums, Aušryte;)
o tu dar nekilnoji visai vaikiukų? aš jau 3sav op op pradėjau pobiškį, o dabar jau normaliai keliu, nes esu viena su abiem savo kleckais tai neturiu kito pasirinkimo.
šnd dar buvau pas daktariuką, buvo likę tokie siūlų mazgeliai neištraukti ir dar tirpstantys kažko pas mane kyla į viršu, tai ir tuos ištraukė. gyju (tfu tfu tfu) gražiai, randas aukštokai, gakta labai aukšta patapo bigsmile.gif eina sau, šitas tai nervija doh.gif bet šiaip tas patinimas virš rando mažėja, nu žodžiu kažaka reik apsifotkint.
kaip aš tau Aušryt pavydžiu vapsvos liemens, nu blyn aš taip tikėjausi kad ir pas mane jis toks taps, deja...vistiek normaliai ten man liko visko blink.gif bet anyway, labai džiaugiuosi rezultatu, nes ir man kai kurie net S dydžio rūbai dideli, o šnd net laisvai įlindau į 36 dydžio paltą thumbup.gif bet dar turiu minimum 5kg nurident, bet kaip tai padaryt g.gif

Prasyk geriau, kad liomi pasirodytu, ji daug grazense uz mane mirksiukas.gif
Del vaikuciu tai dickio visai nekilnoju, o mazaja tik retai kai reik i vonia ikelt uzpakli nuplaut, ta prasme prausiu pastacius su dusu bet ikelt tai juk reik ir dar ikeliu i maitinimo kedute ir viskas, bet ir tai keliant stengiuos, kad tik ranku raumenys dirbtu, o presas ramiai sau butu biggrin.gif
Man gakta nedaug i virsu pasikele smile.gif O liemuo tai as galvoju, kad patapo toks koks iki vaiku buvo, tik vyras pamirso per ta laika kokia grazi iki vaikuciu buvau lotuliukas.gif nors siaip ir pati negaliu atsistebet kad liemuo kaip pas barbe dabar laugh.gif Sakiau rubus galesiu "vaiku pasauly" pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 21, 23:22)
SVajonese as atrodau kaip avatre laugh.gif
Prasyk geriau, kad liomi pasirodytu, ji daug grazense uz mane  mirksiukas.gif
Del vaikuciu tai dickio visai nekilnoju, o mazaja tik retai kai reik i vonia ikelt uzpakli nuplaut, ta prasme prausiu pastacius su dusu bet ikelt tai juk reik ir dar ikeliu i maitinimo kedute ir viskas, bet ir tai keliant stengiuos, kad tik ranku raumenys dirbtu, o presas ramiai sau butu  biggrin.gif
Man gakta nedaug i virsu pasikele smile.gif O liemuo tai as galvoju, kad patapo toks koks iki vaiku buvo, tik vyras pamirso per ta laika kokia grazi iki vaikuciu buvau  lotuliukas.gif  nors siaip ir pati negaliu atsistebet kad liemuo kaip pas barbe dabar laugh.gif Sakiau rubus galesiu "vaiku pasauly" pirkt  lotuliukas.gif

nenervink gerai mirksiukas.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o jei dar foto pamatytumet lotuliukas.gif net as uzsiparinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 21, 19:18)
Ausryt,kokiaaaaaaaaaa tu grazi ,net drebet pradejau pamacius laugh.gif laugh.gif jezau vaikiuk,imam tave,tik sutik laugh.gif as net vyrui parodziau tokia grazuolyte!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir as maciau blush2.gif - tikrai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Ė, Aušryte, nu pasirodyk, bent į až, nes dabar kai koks ištroškęs vyriškis kursiu idelios moteros paveikslą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 11 21, 21:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Ir as maciau blush2.gif  - tikrai grazi thumbup.gif

Mamyte_Ausryte, jauciu, kad daug kas jau nori pamatyti blush2.gif
Atsakyti
mamyte Ausryte idek i albumeli ,nors trumpam mirksiukas.gif bet geriau ilgam biggrin.gif

biski merginom palengvinsiu - ji kaip is playboy zurnalo-labai noteriska,smulki,veidukas nuostabus.nu pavariau kaip senis ,uzsiemantis sexu per kameras vakarais laugh.gif oi negaliu laugh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 21, 23:53)
mamyte Ausryte idek i albumeli ,nors trumpam  mirksiukas.gif bet geriau ilgam  biggrin.gif

biski merginom palengvinsiu - ji kaip is playboy zurnalo-labai noteriska,smulki,veidukas nuostabus.nu pavariau kaip senis ,uzsiemantis sexu per kameras vakarais laugh.gif oi negaliu laugh.gif  blush2.gif

clap_1.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oj kaip prajuokinot negaliu lotuliukas.gif
Aciu uz komplimentus ir gera juoko doze thumbup.gif lotuliukas.gif O jei rimtai tai tikrai neesu as grazuole tongue.gif
Leila o kur esi mane macius? bigsmile.gif
Atsakyti
Jetus, niu dabar ir mane suintrigavot bigsmile.gif Kur dabar detis su cekavumu savo blush2.gif
Atsakyti
o man kaip setonui-taip norisi imesti nuoroda lotuliukas.gif
Atsakyti