Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(liomi @ 2011 11 22, 13:27)
Nu moterie ,jokio cia baisulingo virssvorio,pirmas dalykas.antra,pilvukas toks iskiles,bet dar gimdai duok pilnai susitraukti,viskam i vietas grizti.tikrai tikrai.jezau,as po gimdymo buciau buvus laiminga taip atrodydama  biggrin.gif  ..bet ,sios temos sukis-KIEKVIENAI SAVO PILVAS BAISIAUSIAS laugh.gif laugh.gif

ačiū merginos už paguodos žodžius, bet realiai baisiau atrodo biggrin.gif nu šia tema itraukiau į favorite, tai bandysiu mest svorį toliau ir taupyti pinigėlius operacijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 11 22, 15:38)
ačiū merginos už paguodos žodžius, bet realiai baisiau atrodo biggrin.gif nu šia tema itraukiau į favorite, tai bandysiu mest svorį toliau ir taupyti pinigėlius operacijai smile.gif

Kol kas odos pertekliaus didelio nematau... As irgi manau, neskubek, idek pastangu ir laiko reikia, paziurek kaip atrodys tada ir tik tada spresk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip laikotes? As vis dar laiminga ir save mylinti smile.gif ir be galo be krasto sau grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 11 23, 10:24)
Sveikos,

Kaip laikotes? As vis dar laiminga ir save mylinti smile.gif ir be galo be krasto sau grazi smile.gif

wub.gif tu mano įkvėpėja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 11 23, 11:24)
Sveikos,

Muse, o tau atsirado striju po op?
Atsakyti
Atsirado, aplink bamba, kuri ir siaip nera grazi. Bet man tinka! Matau kaip vyrai seile vearvina. Svetimi. Ir mano vyras mato. Uz tai pas mus antras medaus menuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 11 23, 15:38)
Atsirado, aplink bamba, kuri ir siaip nera grazi. Bet man tinka! Matau kaip vyrai seile vearvina. Svetimi. Ir mano vyras mato. Uz tai pas mus antras medaus menuo smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet turbut kiti seile varvina ne del to kad pilvo nera, o del to, kad tapai pasitikinti savimi, jautiesi grazi ir t.t. Kitaip tariant, kita zinia siunti nuo saves 4u.gif
Atsakyti
Na, as niekada nestokojau pasitikejimo savimi ir vyru demesio. Bet dabar ypatingai jauciasi tai sieju ir su fiziniais pokyciais taip pat.
Atsakyti
Labas visoms, grizau is po kelioniu, priraset cia visko daug ir idomaus smile.gif
Is seniai matytos tetules isgirdau kad esu pilvuzas, nu blyn, galvoju, pamatysi mane kai busiu po op.. O sianakt prisapnavau kad niekaip iki K konsultacijos prasimust negalejau, atsibudau ir vel sapnuoju toliau, kad mane apziuri jauna daktaryte, kuri tik 3 tokias op dariusi. Brrr, pagalvojau, nepadarys man bambos grazios smile.gif

Susirasiau su B, parase, kad mano op kainuos 6000. Gan malonus pasirode, greit ir informatyviai atrase. Gal ir iki Kauno kada nuvaziuosiu konsultacijai. Jau zinau, kad kazkada pinigelius vienu metu gausiu, tad nereikia parintis, kad reikia taupyti. O kol kas vaikstau i darbo pokalbius ir nervas ima, kad reikia naujus rubus pirkti, kurie sleptu ta atsikiseli.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 11 23, 14:38)

Rimtai ir vel atsiranda striju po op blink.gif doh.gif Cia kazkaip nustebau, maniau nurezia ta oda ir nauju striju nebebuna (aisku jei svorio pridedi, ar nestumas - nesiskaito)...
O visa kita thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Atsiranda gal del to, kad per stipriai oda sutempia ir ji neatlaiko, as taip galvoju. Nes svorio as nepriaugau, kaip tik numeciau dar siek tiek, kelis kg, nestumo irgi nera smile.gif
Atsakyti
man tai super pokyčiai ax.gif
Atsakyti