labai fainai padaryta
  labai fainai padaryta  

sorriukas, dar syki, kad paskubėjau kopint ir pridaryt nemalonumų, tokia jau impulsyvi esu (ne veltui avinukas pagal zodiaką
 sorriukas, dar syki, kad paskubėjau kopint ir pridaryt nemalonumų, tokia jau impulsyvi esu (ne veltui avinukas pagal zodiaką   )
 )  

kitą sykį galėsit įtraukti
 kitą sykį galėsit įtraukti  

as siunciau zuviuko nuotraukyte bet tikriausiai ne ten issiunciau ir parasiau kad lai bordukas buna musu zuviukas nes pelekiukai bordavi kito nieko nesugalvoju o taip pat nesinori vadinti kaip pries tai tureta
  as siunciau zuviuko nuotraukyte bet tikriausiai ne ten issiunciau ir parasiau kad lai bordukas buna musu zuviukas nes pelekiukai bordavi kito nieko nesugalvoju o taip pat nesinori vadinti kaip pries tai tureta  

beja 4 naujus draugus ( dvi gupijų pateles ir porelę kardonešių )
 beja 4 naujus draugus ( dvi gupijų pateles ir porelę kardonešių )  na ir atrodo sugyvena puikiai
 na ir atrodo sugyvena puikiai  vis parodo kas akvariume šeimininkas, aš tuo ir džiaugiuosi, kad jis nenusileidžia
 vis parodo kas akvariume šeimininkas, aš tuo ir džiaugiuosi, kad jis nenusileidžia  

visos čia jaunos žiūriu
 visos čia jaunos žiūriu  o kartais pastebiu , kad visos viena į kitą kreipiasi Jūs. Net juokas paėmė, nors ką gali žinot nematydamas su kuo bendrauji
 o kartais pastebiu , kad visos viena į kitą kreipiasi Jūs. Net juokas paėmė, nors ką gali žinot nematydamas su kuo bendrauji  

raudonas jis pas mane.
 raudonas jis pas mane.  nezinau kiek gyvens, toks nemazas, tai ne pirmos jaunystes manyciau, bet dziaugiuosi, kad as ji pasiemiau, nes buvo labai apkramtytas kito gaidelio ir perliniu guramiu. parduotuveje laike ji su dickiais kartu, tai i kampa buvo ispraustas ir baisiai issigandes. gynesi visa laika nuo lendanciu prie jo. dabar atrodo atsigauna po truputeli. biski valge ir lindo prie vistytes viena karta, bande susipazinti, bet ta kad pasisiause
 nezinau kiek gyvens, toks nemazas, tai ne pirmos jaunystes manyciau, bet dziaugiuosi, kad as ji pasiemiau, nes buvo labai apkramtytas kito gaidelio ir perliniu guramiu. parduotuveje laike ji su dickiais kartu, tai i kampa buvo ispraustas ir baisiai issigandes. gynesi visa laika nuo lendanciu prie jo. dabar atrodo atsigauna po truputeli. biski valge ir lindo prie vistytes viena karta, bande susipazinti, bet ta kad pasisiause   tai atgal vel i akmeni pasislepe. turiu ji 3-ia diena. patinka jis man nerealiai
  tai atgal vel i akmeni pasislepe. turiu ji 3-ia diena. patinka jis man nerealiai   

Juos reik suprast....Juos reik daugiau pažint...O ne įkalt tarp keturių stiklinių sienų. Ir aš manau, kad jų bendravimas su mumis priklauso tik nuo mūsų pačių. Aš ir verkiau (kaip įsigijau naują gaiduką) kad man jo prisijaukint kaip ano nepavyks. Kad jis bus tik paprasta žuvis akve. Bet klydau
  Juos reik suprast....Juos reik daugiau pažint...O ne įkalt tarp keturių stiklinių sienų. Ir aš manau, kad jų bendravimas su mumis priklauso tik nuo mūsų pačių. Aš ir verkiau (kaip įsigijau naują gaiduką) kad man jo prisijaukint kaip ano nepavyks. Kad jis bus tik paprasta žuvis akve. Bet klydau  Su jais reik bendraut. Kaip ir su bet kuriuo kitu gyvu padaru. Ir aš gaidžius laikau aukščiau nei kitas žuvis.
  Su jais reik bendraut. Kaip ir su bet kuriuo kitu gyvu padaru. Ir aš gaidžius laikau aukščiau nei kitas žuvis.  Tuoj bus foto...Turiu tik atrink kurios tikrai gražios. Nes jų be proto daug
  Tuoj bus foto...Turiu tik atrink kurios tikrai gražios. Nes jų be proto daug