Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

ooo kokie grazus nauji namuciai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai fainai padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 27, 22:21)
Ačiū už naują temą  4u.gif sorriukas, dar syki, kad paskubėjau kopint ir pridaryt nemalonumų, tokia jau impulsyvi esu (ne veltui avinukas pagal zodiaką  doh.gif )
Dėkui ir moderatoriams, kad visgis dirba kuo puikiausiai  smile.gif

Labai jau jaunos, merginos, ęsat  mirksiukas.gif

Savo gaidelį pavadinau Žydriuku  biggrin.gif kitą sykį galėsit įtraukti  mirksiukas.gif

Moderatoriams tikrai didelis ačiū. Net nejauku pasidarė kaip perskaičiau paskutinę žinutę anoj temoj...
Aš manau, kad geriau čia tarp mamų, negu tarp sukčių ir prievartautojų. Bent jau aš taip manau. Nes jei aš turėčiau vaiką ir jis pasakytų jog čia užsiregino, niekada nepykčiau jei ir ilgiau pasėdėtų. Nes čia tik mamos. O ne prievartautojai ir pan...
Vardas atitinkantis spalvą gaidžiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 10 27, 22:41)
Vardas atitinkantis spalvą gaidžiuko thumbup.gif

Būtent mirksiukas.gif

O moderatoriai tikri šaunuoliai, dirba savo darbą be priekaištų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif ir mes auginam gaideli ax.gif raudonas musu, dukra Nemo ji vadina biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes kaip cia smagu ir kaip grazu thumbup.gif as siunciau zuviuko nuotraukyte bet tikriausiai ne ten issiunciau ir parasiau kad lai bordukas buna musu zuviukas nes pelekiukai bordavi kito nieko nesugalvoju o taip pat nesinori vadinti kaip pries tai tureta g.gif
sveikiname laishos gaideli pasveikus ir linkime nebesirgti 4u.gif
beje man irgi 25 metukai ziuriu visos jaunutes cia smile.gif
Atsakyti
Tikrai nuostabi naujoji tema wink.gif

Turiu pasigirti, mano gaidžiukas jau turi šildytuvą, bei filtrą su su burbuliatorium smile.gif beja 4 naujus draugus ( dvi gupijų pateles ir porelę kardonešių ) wink.gif na ir atrodo sugyvena puikiai wink.gif vis parodo kas akvariume šeimininkas, aš tuo ir džiaugiuosi, kad jis nenusileidžia biggrin.gif 4u.gif blush2.gif

o man 20metų wink.gif visos čia jaunos žiūriu smile.gif o kartais pastebiu , kad visos viena į kitą kreipiasi Jūs. Net juokas paėmė, nors ką gali žinot nematydamas su kuo bendrauji smile.gif

[url= ] [/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatuske1: 28 spalio 2011 - 11:15
smagu tai sveikinam su naujais draugais ir su pajungtu sildymu smile.gif man irgi jau kazko norisi papildyti akvariumuko bet nezinau ko noriu to dumblo kamuoliuko bet niekur negaunu verysad.gif
Atsakyti
super tema 4u.gif na o jei apie amziu tai man kita savaite 15 sueis smile.gif sitas forumas tai mano mylimiausias,visi draugiski,informacijos apie viska galima rast thumbup.gif
Atsakyti
Siren@- sveiki 4u.gif neišsisuksit be foto gaidelio biggrin.gif
Renatuske1-sveikinu su tiek daug pirkinių thumbup.gif
xjxuxsxtxex- nu gražu net pažiūrėt bigsmile.gif smagu kad tiek jaunimo čia renkasi bigsmile.gif Tikrai smagu 4u.gif
Atsakyti
Puikiai sukurta temele 4u.gif Musu gaidelis vardu Kristijonas (Kristis) ax.gif Man 31 m ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
o mano gaidys tai kaip koks marsietis, pasirodo tik sventem, iskisa savo snapa ir vel atgal i akmeni ilenda ir is ten aplinka stebi, tai as ji Marsu pavadinau smile.gif raudonas jis pas mane. smile.gif nezinau kiek gyvens, toks nemazas, tai ne pirmos jaunystes manyciau, bet dziaugiuosi, kad as ji pasiemiau, nes buvo labai apkramtytas kito gaidelio ir perliniu guramiu. parduotuveje laike ji su dickiais kartu, tai i kampa buvo ispraustas ir baisiai issigandes. gynesi visa laika nuo lendanciu prie jo. dabar atrodo atsigauna po truputeli. biski valge ir lindo prie vistytes viena karta, bande susipazinti, bet ta kad pasisiause blink.gif tai atgal vel i akmeni pasislepe. turiu ji 3-ia diena. patinka jis man nerealiai wub.gif
Atsakyti
wilmute4u- gražus vardukas thumbup.gif
viktorija27- gaidžiai-tai būtybės kurios užburia net ir pačio šalčiausio žmogaus širdį wub.gif Juos reik suprast....Juos reik daugiau pažint...O ne įkalt tarp keturių stiklinių sienų. Ir aš manau, kad jų bendravimas su mumis priklauso tik nuo mūsų pačių. Aš ir verkiau (kaip įsigijau naują gaiduką) kad man jo prisijaukint kaip ano nepavyks. Kad jis bus tik paprasta žuvis akve. Bet klydau biggrin.gif Su jais reik bendraut. Kaip ir su bet kuriuo kitu gyvu padaru. Ir aš gaidžius laikau aukščiau nei kitas žuvis.
Na o aš galiu pasidžiaugt visai neseniai surengta fotosesija thumbup.gif Tuoj bus foto...Turiu tik atrink kurios tikrai gražios. Nes jų be proto daug doh.gif
Atsakyti