Ir mes ruosiames pirkti zuvyte  
 Kai nusipirksim, butinai cia uzsuksime 

QUOTE(giekab @ 2012 01 27, 22:28)
Perleidžiu savo gaidelį už 8Lt. Raudonai mėlynos spalvos sveikas žuviukas. Jei ką nors domintų rašykit į až. Miestas - Kaunas.
pasirodo mano gaidelis Mėlis greičiausiai bus gaidelė Mėlė. Kai pirkau maniau, kad perku jauną gaidelį, bet dabar vis kiek žiūriu neauga jam tie palekai, kaip turėtų būt pas patinėlį, tai greičiausiai bus patelė
jei nieks nepirks tai liks ir toliau pas mane akvariume plaukioti.
QUOTE(_chance_ @ 2012 02 01, 14:18)
Sveikos, norėjau jūsų paklaust iš patirties  
  15 litrų burbule be įrangos gaideliui nebūtų per sunku gyvent ?  
 Nuo informacijos galva susisuko, na o man įdomi pasidarė praktika 
Geriau jau pirkit ne burbulą, o stačiakampį akvariumą - žuvytei tokiame daug geriau.
QUOTE(giekab @ 2012 02 02, 00:03)
pasirodo mano gaidelis Mėlis greičiausiai bus gaidelė Mėlė. Kai pirkau maniau, kad perku jauną gaidelį, bet dabar vis kiek žiūriu neauga jam tie palekai, kaip turėtų būt pas patinėlį, tai greičiausiai bus patelė  

Geriau jau pirkit ne burbulą, o stačiakampį akvariumą - žuvytei tokiame daug geriau.
Na jei gerai pamenu, tai tavo gaidelis toks sodriai melynas, tikrai nebus patele.. pateles kitaip atrodo..
O del burbulinio akvariumo, tai... iskart pirkit akvariuma staciakampi ir kuo didesni
QUOTE(laisha @ 2012 02 02, 02:14)
Na jei gerai pamenu, tai tavo gaidelis toks sodriai melynas, tikrai nebus patele.. pateles kitaip atrodo..
O del burbulinio akvariumo, tai... iskart pirkit akvariuma staciakampi ir kuo didesni
 Cia kalba patirtis 
dabar žiūrėjau į temos pirmam psl, nuotraukas - dabar tikrai atrodo mažesni jo pelekai - nejaugi jam kas nors juos nuėdė?
                Mano abi zuvytes sala, salta namuose, tai ir spalvas prarado, visai neplaukioja, tik kaba prie zoliu, maistelio nuplaukia paimt ir vel prie zoliu 

Sveikos. Burbulas tikrai žuvytei labai negerai - skaičiau, žuvys jame blogai jaučiasi - kai kuriose šalyse net uždrausta burbule žuvytę augint - tat tikrai verta nusipirkt pradžiai kad ir mazesnį keturkampį. Arba geriau kuo didesni, nes kuo mažesnis akviukas, tuo priežiūra jo sunkesnė 
Žuvytes nupenėti tikrai galima...
Gaidelių būna ir trumpapelekių - bet ir jie labai įdomūs ir šaunūs. Pradžioj aš buvau savo pirmąjam gaideliui nupirkus "patelę", ir labai nustebau, kai jie iškart ėmė peštis
 . Panaršiau inte, ir išsiaiškinau, kad patinėlių būna ir trumpapelekių  

va čia tas mano gaidukas
 . Teko jį laikinai patalpint vazoj, vėliau jį padovanojau draugams  

Žuvytes nupenėti tikrai galima...
Gaidelių būna ir trumpapelekių - bet ir jie labai įdomūs ir šaunūs. Pradžioj aš buvau savo pirmąjam gaideliui nupirkus "patelę", ir labai nustebau, kai jie iškart ėmė peštis
va čia tas mano gaidukas
                Ačiū visoms už atsakymus ir kad nelikot abejingos klausimui  

Tiesiog turiu burbulinį akvariumą - kažkada dovanotą, stovi nenaudojamas, pamaniau, kad gal vėl bandyt prikelt gyvenimui  

Pas mane akvariume pakeitus gruntą pradėjo augti kažkokia žolė  

sveikuciai kaip laikotes nesusalot dar? pas mus nieko naujo niekaip nepilneja mums gyventojai akvariume reiks vaziuoti vel i klaipeda visteliu ieskoti 

o gal kas turit kazka pasiulyti ka galeciau tokio nelepaus gaideliui i draugija nupirkti ?

o gal kas turit kazka pasiulyti ka galeciau tokio nelepaus gaideliui i draugija nupirkti ?
                Siandien mire Juventas 

*Rud@@kė*, gaila, imkit balionėlius 

Mano žuviukui tai atauginėja pelekai po truputį
 Patelės irgi patenkintos, kibina Berilį 
 Norėjau pirkti šamuką trintuką, bet pardavėja sakė jog nesugyvens....

Mano žuviukui tai atauginėja pelekai po truputį
                Gali trint mano iš sąrašo, jau neturiu gaidelio. šiandien radau ampuliarijas jį nugaišusį ėdant.  
 Artimiausiu laiku gaidelių nebeauginsiu