Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Ir mes ruosiames pirkti zuvyte 4u.gif Kai nusipirksim, butinai cia uzsuksime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 01 27, 22:28)
Perleidžiu savo gaidelį už 8Lt. Raudonai mėlynos spalvos sveikas žuviukas. Jei ką nors domintų rašykit į až. Miestas - Kaunas.

pasirodo mano gaidelis Mėlis greičiausiai bus gaidelė Mėlė. Kai pirkau maniau, kad perku jauną gaidelį, bet dabar vis kiek žiūriu neauga jam tie palekai, kaip turėtų būt pas patinėlį, tai greičiausiai bus patelė unsure.gif
jei nieks nepirks tai liks ir toliau pas mane akvariume plaukioti.
QUOTE(_chance_ @ 2012 02 01, 14:18)
Sveikos, norėjau jūsų paklaust iš patirties  4u.gif  15 litrų burbule be įrangos gaideliui nebūtų per sunku gyvent ?  4u.gif Nuo informacijos galva susisuko, na o man įdomi pasidarė praktika biggrin.gif

Geriau jau pirkit ne burbulą, o stačiakampį akvariumą - žuvytei tokiame daug geriau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 02 02, 00:03)
pasirodo mano gaidelis Mėlis greičiausiai bus gaidelė Mėlė. Kai pirkau maniau, kad perku jauną gaidelį, bet dabar vis kiek žiūriu neauga jam tie palekai, kaip turėtų būt pas patinėlį, tai greičiausiai bus patelė  unsure.gif
jei nieks nepirks tai liks ir toliau pas mane akvariume plaukioti.

Geriau jau pirkit ne burbulą, o stačiakampį akvariumą - žuvytei tokiame daug geriau.  4u.gif

Na jei gerai pamenu, tai tavo gaidelis toks sodriai melynas, tikrai nebus patele.. pateles kitaip atrodo..

O del burbulinio akvariumo, tai... iskart pirkit akvariuma staciakampi ir kuo didesni biggrin.gif Cia kalba patirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2012 02 02, 02:14)
Na jei gerai pamenu, tai tavo gaidelis toks sodriai melynas, tikrai nebus patele.. pateles kitaip atrodo..

O del burbulinio akvariumo, tai... iskart pirkit akvariuma staciakampi ir kuo didesni biggrin.gif Cia kalba patirtis biggrin.gif

dabar žiūrėjau į temos pirmam psl, nuotraukas - dabar tikrai atrodo mažesni jo pelekai - nejaugi jam kas nors juos nuėdė? g.gif Tik, kas... pas mane aršiausia akvariumo žuvis tik molinezija blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 02 vasario 2012 - 01:58
Mano abi zuvytes sala, salta namuose, tai ir spalvas prarado, visai neplaukioja, tik kaba prie zoliu, maistelio nuplaukia paimt ir vel prie zoliu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Burbulas tikrai žuvytei labai negerai - skaičiau, žuvys jame blogai jaučiasi - kai kuriose šalyse net uždrausta burbule žuvytę augint - tat tikrai verta nusipirkt pradžiai kad ir mazesnį keturkampį. Arba geriau kuo didesni, nes kuo mažesnis akviukas, tuo priežiūra jo sunkesnė smile.gif

Žuvytes nupenėti tikrai galima...

Gaidelių būna ir trumpapelekių - bet ir jie labai įdomūs ir šaunūs. Pradžioj aš buvau savo pirmąjam gaideliui nupirkus "patelę", ir labai nustebau, kai jie iškart ėmė peštis doh.gif . Panaršiau inte, ir išsiaiškinau, kad patinėlių būna ir trumpapelekių biggrin.gif

va čia tas mano gaidukas thumbup.gif . Teko jį laikinai patalpint vazoj, vėliau jį padovanojau draugams drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 02 vasario 2012 - 09:28
Ačiū visoms už atsakymus ir kad nelikot abejingos klausimui 4u.gif 4u.gif Tiesiog turiu burbulinį akvariumą - kažkada dovanotą, stovi nenaudojamas, pamaniau, kad gal vėl bandyt prikelt gyvenimui rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane akvariume pakeitus gruntą pradėjo augti kažkokia žolė blink.gif
Atsakyti
sveikuciai kaip laikotes nesusalot dar? pas mus nieko naujo niekaip nepilneja mums gyventojai akvariume reiks vaziuoti vel i klaipeda visteliu ieskoti g.gif
o gal kas turit kazka pasiulyti ka galeciau tokio nelepaus gaideliui i draugija nupirkti ? ax.gif
Atsakyti
Siandien mire Juventas verysad.gif
Atsakyti
*Rud@@kė*, gaila, imkit balionėlius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano žuviukui tai atauginėja pelekai po truputį thumbup.gif Patelės irgi patenkintos, kibina Berilį ax.gif Norėjau pirkti šamuką trintuką, bet pardavėja sakė jog nesugyvens....
Atsakyti
Gali trint mano iš sąrašo, jau neturiu gaidelio. šiandien radau ampuliarijas jį nugaišusį ėdant. 4u.gif Artimiausiu laiku gaidelių nebeauginsiu ax.gif
Atsakyti