Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Pas mane is po nakties irgi vienos paneles nebera... verysad.gif Nzn, kas jai nepatiko, dabar bijau, kad ir kitu tas pats likimas neistiktu unsure.gif Gal vyriskis uzgainiojo g.gif bet kad matem tik pirma diena gainiojanti, vakar buvo ramus visi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2011 11 01, 12:39)
nebera mano gaidelio,nesupratau kas filtrui pasidare,prasidare ir itrauke gaideli ir zinoma mirtinai... aj negaliu,pirma kart asaras del zuvyties lieju,nu bet taip nervas paeme. Dar bandziau atidaryt filtra,bet nespejau... jus vieninteles suprasit,nes taip pat gaidelius auginat. meciau filtra lauk. Sugadino visa diena

Oi kaip negerai... verysad.gif Uzuojauta... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Ir kaip gaejo cia taip nutikti? verysad.gif Keistai.... g.gif

Atsakyti
aciu uz uzuojauta.
Pati nesuprantu. Pirksiu nauja filtra ir gal nauja gaideli isigysiu,bet dar nezinau
Atsakyti
dovil14- http://www.google.lt...v...x=135&ty=87 amanio, http://www.google.lt...=1t:429,r:2,s:0 red chery...na yra dar ir daugiau rūšių rolleyes.gif bet tik šytas žinau ir šiuo metu auginu thumbup.gif

Papildyta:
tiesiog Sun- sveiki prisijungę 4u.gif gaila kad nėra vienos patelės.... unsure.gif užuojauta...beja, kiek jūsų akva talpos?
*Rud@@kė*- laikau kumščius už jūsų gaidelį. Kad tik viskas būtų gerai... smile.gif ir kas per naujas gydymo metodas? Gal galėtumėt plačiau papasakoti?
xjxuxsxtxex- užuojauta... verysad.gif išvis. Gal nereik to filtro? Kiek litrų akva?
Na tikros Vėlinės...Pas mane ir daug mirčių buvo verysad.gif Šamukas mirė ir danijos patinėlis.... verysad.gif Gailiausia man šamuko verysad.gif Toki buvo geri draugai su Agatu... Ir kaltininkė danija ta raudona. Mesiu aš ją iš akvos schmoll.gif Nedarys ji man savo tvarkos schmoll.gif šiandien teko akvos vandenį keist. Tai šįkart nepavyko palik nė trupučio. Smirdėjo ir jau buvo nešvarus. Taip kad pusė iš krano pusė iš upės. Pirmą kartą bandau šiam akve. Žiūrėsim kas bus. Tikiuosi neužvers pelekų žuvys.... unsure.gif
Atsakyti
15l pas mane,tad visai mazas akvukas
Atsakyti
Pas mane ir mažiukas. Tik jūsų akva 5l didesnis. Ir manau to filtro tikrai nereik schmoll.gif Įsigykit tą kamuoliuką, krevetę ir gana mirksiukas.gif nereiks bijot kad įtrauks ar pan.
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 01, 13:59)
tiesiog Sun- sveiki prisijungę 4u.gif  gaila kad nėra vienos patelės.... unsure.gif  užuojauta...beja, kiek jūsų akva talpos?

Ar 16,5 ar 18,5, nepamenu tiksliai blush2.gif Toks:
user posted image
Atsakyti
tiesiog Sun- gražu. Dekoracijos tikrai gražios. Bet ar nesinorėtų tikrų augaliukų? Ir be to. Gal gaidelio turit foto? Nes matyt tik atspindį blush2.gif O vištelės gražis biggrin.gif Akvos talpa niekada nebus per kablelį biggrin.gif tiek16 tiek18l. nemačius. Čia bus gal 20l. g.gif aš taip manau.
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 01, 14:42)
tiesiog Sun- gražu. Dekoracijos tikrai gražios. Bet ar nesinorėtų tikrų augaliukų? Ir be to. Gal gaidelio turit foto? Nes matyt tik atspindį blush2.gif  O vištelės gražis biggrin.gif  Akvos talpa niekada nebus per kablelį biggrin.gif  tiek16 tiek18l. nemačius. Čia bus gal 20l. g.gif  aš taip manau.

Ne, gyvu augaliuku nenoriu ax.gif Del dydzio, tai neisginciju, bet man kazkodel atrode, kad jis pusinis biggrin.gif
Nuotrauka turiu, bet reikia perkelti i kompa, tai tik veliau idesiu blush2.gif
Atsakyti
kiek domejausi tai paciom krevetem reikia filtro,tad bet kokiu atveju jis reikalingas smile.gif
Atsakyti
Beje, turiu klausima - ar tas burbuliatorius butinai reikalingas yra? 4u.gif
Atsakyti
gaideliams burbuliatorius nereikalingas,nes tai labirintine zuvis kuri kvepuoja atmosferos oru
Atsakyti