Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kalinauskas

As pas ji irgi gimdziau VGN. Na daktaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar karta thumbup.gif . Gimdymo metu ir as sugebejau pajuokaut su juo ikandin, bet kai atejo laikas rimtiems darbams jis surimtejo ir ramiai "kamandavojo" biggrin.gif . Jokios panikos, nors pats gimdymas nebuvo is lengvuju ir siek tiek komplikuotas, bet jis su savo veiksmais nekelia panikos mirksiukas.gif . O kam nepatinka jo bendravimas, ka as zinau, manau zmones be humoro jausmo, arba labai susireiksmine mirksiukas.gif
Atsakyti
Superinis gydytojas, rugsejo 9 diena pas ji gimdziau smile.gif Taktiskas, profesionalus, su geru jumoro jausmu ir t.t. Zodziu gydytojas mylintis savo darba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazera @ 2012 09 09, 22:12)
As pas ji irgi gimdziau VGN. Na daktaras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir dar karta  thumbup.gif . Gimdymo metu ir as sugebejau pajuokaut su juo ikandin, bet kai atejo laikas rimtiems darbams jis surimtejo ir ramiai "kamandavojo"  biggrin.gif . Jokios panikos, nors pats gimdymas nebuvo is lengvuju ir siek tiek komplikuotas, bet jis su savo veiksmais nekelia panikos  mirksiukas.gif . O kam nepatinka jo bendravimas, ka as zinau, manau zmones be humoro jausmo, arba labai susireiksmine  mirksiukas.gif

Na turbut visiems negali zmogus patikti smile.gif bet as lankausi pas ji jau daugiau nei 7 metus, gimdziau abu vaikus, is kuriu vienas gime nepilnai 35 savaiciu. Is tiesu labai rupestingas, rupinosi ne tik manimi, bet ir vaiku, takstikas, su saikingu humoru jausmu, nevynioja zodziu i vata, sako viska, kaip yra is tiesu. Tas matyt kai kam ir nepatinka smile.gif as manau, kad yra toks, koks ir turi buti gydytojas.
Atsakyti
Mano pasirinkimas gimdyti pas Kalinauski, pasiteisino visais 200 proc. thumbup.gif
I gimdykla Trakuose nakti atskubejo su dainomis, visada puikios nuotaikos, rupestingas ir gerai atliekantis savo darba. Esu labai dekinga jam ir rekomenduoju visoms abejojancioms del jo subtilaus humoro jausmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jeigu gali būti geriau nei gimdyti pas šį gydytoją tai nežinau kas tai tokio...
kaip kažkas ir sakė kai reikia juokiasi, bet kai ateina laikas tokiu tonu pasako ką daryti, kad vykdai ir tiek ax.gif ESU DĖKINGA JAM UŽ VISKĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu pas ji lankausi antakalnio poliklinikoje, ruosiuosi pas ji ir gimdyti.
tikrai super gydytojas, profesionalus ir greitai reaguojantis i situacija. aisku, dirba per kelias vietas, ne bet kuriuo metu galima ji sugauti, daznai veluoja i darba, bet visa tai palyginti niekis - kai jis ateina niuniuodamas kokia daina ir su sypsena bendrauja. tikiuosi ir gimdyme jis gales dalyvauti. tikrai juo gali pasitiketi smile.gif
Atsakyti
Kiek žinau, neturinčioms humoro jausmo geriau rinktis kitą gydytoją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ežė @ 2012 12 06, 12:55)
Kiek žinau, neturinčioms humoro jausmo geriau rinktis kitą gydytoją  biggrin.gif

man labai patiko sis gydytojas. tikra pajuokauja smile.gif karta su sage atejau, sako, oho, kaip puostis megsti, sege ant papu biggrin.gif reikia tau trecio vaiko biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(godive @ 2012 09 25, 13:09)
Mano pasirinkimas gimdyti pas Kalinauski, pasiteisino visais 200 proc.  thumbup.gif
I gimdykla Trakuose nakti atskubejo su dainomis, visada puikios nuotaikos, rupestingas ir gerai atliekantis savo darba. Esu labai dekinga jam ir rekomenduoju visoms abejojancioms del jo subtilaus humoro jausmo  lotuliukas.gif

o ko nesvilpaut, ne uz dyka gi.
Atsakyti
Gal yra tokių, kurios pas K. Kalinauskį ne gimdė, o darėsi laparoskopiją? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Man histeroskopija dare, tai labai gerai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2013 08 27, 22:34)
Man histeroskopija dare, tai labai gerai viskas smile.gif

Ačiū 4u.gif Neabejoju jo kompetencija, tik norėjosi išgirsti patvirtinimą biggrin.gif

O kurioj ligoninėj darėtės op? smile.gif
Atsakyti
Antakalnio prie ziedo
Atsakyti