As pas ji irgi gimdziau VGN. Na daktaras
ir dar karta
. Gimdymo metu ir as sugebejau pajuokaut su juo ikandin, bet kai atejo laikas rimtiems darbams jis surimtejo ir ramiai "kamandavojo"
. Jokios panikos, nors pats gimdymas nebuvo is lengvuju ir siek tiek komplikuotas, bet jis su savo veiksmais nekelia panikos
. O kam nepatinka jo bendravimas, ka as zinau, manau zmones be humoro jausmo, arba labai susireiksmine
Superinis gydytojas, rugsejo 9 diena pas ji gimdziau
Taktiskas, profesionalus, su geru jumoro jausmu ir t.t. Zodziu gydytojas mylintis savo darba
QUOTE(Kazera @ 2012 09 09, 22:12)
As pas ji irgi gimdziau VGN. Na daktaras
ir dar karta
. Gimdymo metu ir as sugebejau pajuokaut su juo ikandin, bet kai atejo laikas rimtiems darbams jis surimtejo ir ramiai "kamandavojo"
. Jokios panikos, nors pats gimdymas nebuvo is lengvuju ir siek tiek komplikuotas, bet jis su savo veiksmais nekelia panikos
. O kam nepatinka jo bendravimas, ka as zinau, manau zmones be humoro jausmo, arba labai susireiksmine 
Na turbut visiems negali zmogus patikti
Mano pasirinkimas gimdyti pas Kalinauski, pasiteisino visais 200 proc.
I gimdykla Trakuose nakti atskubejo su dainomis, visada puikios nuotaikos, rupestingas ir gerai atliekantis savo darba. Esu labai dekinga jam ir rekomenduoju visoms abejojancioms del jo subtilaus humoro jausmo
I gimdykla Trakuose nakti atskubejo su dainomis, visada puikios nuotaikos, rupestingas ir gerai atliekantis savo darba. Esu labai dekinga jam ir rekomenduoju visoms abejojancioms del jo subtilaus humoro jausmo
Na jeigu gali būti geriau nei gimdyti pas šį gydytoją tai nežinau kas tai tokio...
kaip kažkas ir sakė kai reikia juokiasi, bet kai ateina laikas tokiu tonu pasako ką daryti, kad vykdai ir tiek
ESU DĖKINGA JAM UŽ VISKĄ
kaip kažkas ir sakė kai reikia juokiasi, bet kai ateina laikas tokiu tonu pasako ką daryti, kad vykdai ir tiek
Siuo metu pas ji lankausi antakalnio poliklinikoje, ruosiuosi pas ji ir gimdyti.
tikrai super gydytojas, profesionalus ir greitai reaguojantis i situacija. aisku, dirba per kelias vietas, ne bet kuriuo metu galima ji sugauti, daznai veluoja i darba, bet visa tai palyginti niekis - kai jis ateina niuniuodamas kokia daina ir su sypsena bendrauja. tikiuosi ir gimdyme jis gales dalyvauti. tikrai juo gali pasitiketi
tikrai super gydytojas, profesionalus ir greitai reaguojantis i situacija. aisku, dirba per kelias vietas, ne bet kuriuo metu galima ji sugauti, daznai veluoja i darba, bet visa tai palyginti niekis - kai jis ateina niuniuodamas kokia daina ir su sypsena bendrauja. tikiuosi ir gimdyme jis gales dalyvauti. tikrai juo gali pasitiketi
QUOTE(ežė @ 2012 12 06, 12:55)
man labai patiko sis gydytojas. tikra pajuokauja
Papildyta:
QUOTE(godive @ 2012 09 25, 13:09)
Mano pasirinkimas gimdyti pas Kalinauski, pasiteisino visais 200 proc.
o ko nesvilpaut, ne uz dyka gi.
Gal yra tokių, kurios pas K. Kalinauskį ne gimdė, o darėsi laparoskopiją? Kokie atsiliepimai?
Man histeroskopija dare, tai labai gerai viskas
QUOTE(imarta @ 2013 08 27, 22:34)
Ačiū
O kurioj ligoninėj darėtės op?
Antakalnio prie ziedo