Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kalinauskas

QUOTE(semeskina @ 2010 05 29, 13:37)
nemaisom nemaisom as pas ji gimdziau ir tikrai nepasigailejau dar pas ji visa nestuma lankiausi poliklinikoje VRM... seip jis pinigeliu nelabai jama bet kaip rusai sakostafke yrsa 400lt o akusereis 200lt jei kas blogiau ar seip tai 700lt

Dekoju uz info 4u.gif
Atsakyti
Baikit jus su tom stavkem, ne kalnai pinigu pas visas. As atsidekosiu kokiais 2 simtais. Beje, o kas nustate stavke pas Kalinauski? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 05 31, 08:59)
Baikit jus su tom stavkem, ne kalnai pinigu pas visas. As atsidekosiu kokiais 2 simtais. Beje, o kas nustate stavke pas Kalinauski?  g.gif

ne pas Kalinauski o apskritai sakoma kad jei nori kad gerai ziuretu sesele sir pan ir kad paaiskintu viska ir t.t. tai stafkes yra tokios...
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 05 31, 08:59)
Baikit jus su tom stavkem, ne kalnai pinigu pas visas. As atsidekosiu kokiais 2 simtais. Beje, o kas nustate stavke pas Kalinauski?  g.gif

Niekas pas Kalinauski stafkiu ir nenustatineja, nes jis pats nera tokio dalyko nustates. As klausiau kitu nuomones del to, kad mazdaug orientuotis kiek atsidekoti kad nebutu nei per daug nei per mazai rolleyes.gif O siaip gydytojas vertas kiekvieno lito, tik jau atsidekoja kiekviena pagal savo isgales ir supratima.
Atsakyti
QUOTE(Pupsytis @ 2010 06 07, 14:53)
Niekas pas Kalinauski stafkiu ir nenustatineja, nes jis pats nera tokio dalyko nustates. As klausiau kitu nuomones del to, kad mazdaug orientuotis kiek atsidekoti kad nebutu nei per daug nei per mazai  rolleyes.gif  O siaip gydytojas vertas kiekvieno lito, tik jau atsidekoja kiekviena pagal savo isgales ir supratima.

Per daug turbut nebuna, na, o per mazai... g.gif Su pirma daviau 500, bet gerokai po gimdymo, nes priziurejo gerai. Tai cia gavosi ir uz gimdyma, ir uz prieziura per nestuma. Dabar manau duosiu 200, tik vyras bara, kad mazai, o man atrodo - pats tas.
Atsakyti
Galima sakyti kad gyd. Kalinauskis(na bent jau VRM poliklinikoje taip jo pavarde ant kabineto uzrasyta) pats mane pasieme, nes mano akusere pries pat mano gimdyma susirgo, tai jis ja pavadavo ir paeme mane. Pirma karta ji maciau, nepazinojau ir nezinojau nei jo stavkiu, nei pacio gydytojo, ale nenusivyliau. Labai viska graziau padare(cezari) iseme mano suneli, mane sutvarke, zodziu profesionaliai viskas buvo. Labai nuosirdi ir zmogiska buvo visa komanda operacineje, ACIU jiems labai.....o idomiausia tai, kad niekam nieko nedaviau su niekuom nebuvau susitarus, viskas gavosi spontaniskai. Nors buvome pasiruose siek tiek pinigeliu bet net nesigavo kam ir paduoti. Visi buvo labai demesingi ir malonus. Dabar sunui 9 menesiai, man viskas tvarkoje, pjuvis labai nedidukas ir net simpatiskas rolleyes.gif
dar karta dekoju visiems gydytojams ir gyd. Kalinauskiui uz mano sunaus gimima ir uz jo mamos gera savijauta ir superine nuotaika 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galit parasyt Kalinauskio nr i az. Noreciau susitart del gimdymo. Aciu.
Atsakyti
Mano pirmas susitikimas su gyd. Kalinauskiu:
Atėjau lankyti mamą ligoninėje... jis ją operavo... na ir šiaip paklausiau jo konsultacijos kaip gyd. ginekologo... o jis man... tai einam pasižiūrėsim.. Man šokas... 1mą kartą pas vyrą ginekologą.. jis mato mano išraišką veide... ir sako juokais... aš tikrai nenuskriausiu labiau negu tavo vaikinas (kartu buvome).. jis mane apziūrėjo... ir nuo to laiko lankausi tik pas šitą gydytoją. Man jis Gydytojas iš didžiosios raidės.... visą nėštumą lankiausi pas jį... jei kažką skaudėjo, tai skambinau, visada priimdavo... Gimdyti norėčiau pas jį... bet pažiūrėsim kaip išeis. Aš esu PRIEŠ visokius davimus...susitarimus...bet esu UŽ padėkas... man negaila atsidėkoti gydytojui už gerai atliktą darbą...už priežiūrą... bet esu PRIEŠ davimą, kad jis tą darbą atliktų.
Atsakyti
tai nuostabus gydytojas,zmogus!!! pirma vaika gimdziau pas ji, net nesvarstau, kas priims antraji, nes as jau zinau! wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

pries 9men trakuose gimdziau pas Kalinauski biggrin.gif nuostabus gydytojas, puikiai atliko savo darba biggrin.gif tiesa tikrai turi toki gan savita humoro jausma megejas pajuokauti, kai man buvo saremiai jis atsiremes i palange anekdotus pasakojo biggrin.gif biggrin.gif bet istikruju labai koncentruotas ir profesionalus biggrin.gif
Atsakyti
Ir as pas ji pirma gimdziau ir dabar galvoju gimdyt ax.gif
Atsakyti
permeciau si forumuka vel ir vis galvoju apie kiek cia gyd eina kalba. ar realu,kad vienas gyd dirba 4 istaigose antakalnio uneversitetinej, vrm, vng ir trakuose.2poliklinikos ir 2 gimdymo namai. antaklnyjejis dirbairmoteru konsultacijoj ir dienos chirurgijos centre. o dar 2 gimdymo namai? kada naktimis tik? neskasdien tai antakalnyje tikrai. kazkaip nesusiveda man galai truputi.
o jei tai visgi tas pats, tai manau visaineblogas daktariukas, lankausi pas ji nuo pirmo nestuke.gif kol kas keisti neketinu
Atsakyti