Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kalinauskas

sveikos smile.gif kazkuri mamyte rase, kad jis ne tik akuseris-ginekologas bet ir +chirurgas smile.gif ar taip gali buti? smile.gif
Atsakyti
Super gydytojas thumbup.gif As pas ji lankausi.
Del "atsidekojimo" kazkuri klause: viena karta "atsidekojau", o jis isizeide... Labai nemalonu buvo, tai sakiau dabar nesiu dovanas o ne pinigus ax.gif Tik po gimdymo gal vokeliu atsidekosiu blush2.gif
Rekomenduoju tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 03 07, 17:17)
sveikos smile.gif kazkuri mamyte rase, kad jis ne tik akuseris-ginekologas bet ir +chirurgas smile.gif ar taip gali buti? smile.gif

taip, cezari daro, jeigu reikia
Papildyta:
QUOTE(Pupsytis @ 2010 03 10, 16:17)
Super gydytojas  thumbup.gif  As pas ji lankausi.
Del "atsidekojimo" kazkuri klause: viena karta "atsidekojau", o jis isizeide... Labai nemalonu buvo, tai sakiau dabar nesiu dovanas o ne pinigus  ax.gif  Tik po gimdymo gal vokeliu atsidekosiu  blush2.gif
Rekomenduoju tikrai  wub.gif

Niekada neturejau su tuo problemu, gal priklauso nuo pateikimo. As kiek turiu pazistamu gydytoju, tai zinau, kad jie neturi kur det alkoholio, saldainiu ir kavos, kiek prinesa, paskui visiems dalina. Tai kam kazka pirkti-geriau duoti tuos keliasdesimt litu, tegul pats nusiperka. Tokia mano logika smile.gif
Atsakyti
daug forumo perskaiciau, bet atsakymo neradau, cia apie Kosta Kalinauski, kuris VGN dirba? g.gif
Atsakyti
Taip, apie Kosta KalinauskA, o ne Kalinauski mirksiukas.gif beje, kiek zinau, tai jis ne tik VGN dirba smile.gif
Atsakyti
nieko gydytojas, mano turta i si pasauleli prieme, tik labai jau pinigo nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2010 03 10, 17:10)
taip, cezari daro, jeigu reikia
Papildyta:
Niekada neturejau su tuo problemu, gal priklauso nuo pateikimo. As kiek turiu pazistamu gydytoju, tai zinau, kad jie neturi kur det alkoholio, saldainiu ir kavos, kiek prinesa, paskui visiems dalina. Tai kam kazka pirkti-geriau duoti tuos keliasdesimt litu, tegul pats nusiperka. Tokia mano logika smile.gif

Kaip atrodytu, jeigu duotum kokia 30 lt po visko smile.gif tiek kiek kainuoja butelis g.gif biggrin.gif

kazin, paimtu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 10 kovo 2010 - 19:37
QUOTE(nep @ 2010 03 10, 19:29)
Kaip atrodytu, jeigu duotum kokia 30 lt po visko smile.gif tiek kiek kainuoja butelis  g.gif  biggrin.gif

kazin, paimtu g.gif

as ne apie gimdyma kalbejau, o apie periodinius apsilankymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2010 03 10, 19:44)
as ne apie gimdyma kalbejau, o apie periodinius apsilankymus smile.gif

vistiek lotuliukas.gif
o reikia butinai kazka duoti per periodinius apsilankymus
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 03 10, 18:31)
Taip, apie Kosta KalinauskA, o ne Kalinauski  mirksiukas.gif beje, kiek zinau, tai jis ne tik VGN dirba smile.gif

Kalinauskis jo pavarde, taigi pasiskaitykit ant siuntimu ir visokiu popieriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2010 03 10, 19:47)
vistiek  lotuliukas.gif
o reikia butinai kazka duoti per periodinius apsilankymus

nereikia, aisku. kas kaip nori, taip daro
Atsakyti
[quote=vertigo,2010 03 10, 19:50]
Kalinauskis jo pavarde, taigi pasiskaitykit ant siuntimu ir visokiu popieriu smile.gif

sorry, tu tikrai teisi doh.gif Kalinauskis, o ne Kalinauskas wink.gif nors buvau tikra, kad ant kabineto duru paskaiciau Kalinauskas mirksiukas.gif bet, matyt, is baimes ir skaitymo igudziai dingsta biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamasuper27 @ 2010 03 10, 19:28)
nieko gydytojas, mano turta i si pasauleli prieme, tik labai jau pinigo nori smile.gif

as tai ziuriu, kad cia visom skirtingai atrodo, turbut priklauso nuo pacio zmogaus supratimo. Man jis neatrodo nei pinigu norintis, nei nieko.
ir apskritai, as isiavziduoju, kad siutas turbut turetu gydytojui turetu imti paskaicius tokius komentarus apie save. Zmogus dirba savo darba, ir tikrai gerai dirba, o visos linksniuoja kaip kas ismano. gal ir geras, bet...
nenorit- neduokit tu pinigu, norit- duokit. ar tame galu gale esme? Ar nors vienai vaiko neprieme ir nepriziurejo, jeigu nedavet. jau ir mane siutas imt pradeda smile.gif
Atsakyti