Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio 2010 mamyčių Grand meetai

QUOTE(indra* @ 2011 11 13, 21:41)
o gal kas pasakytu man atsilikusiai, kokios spalvos mrskineliai? blush2.gif nezinosim, kokias kelnes prisiderint tongue.gif

Berniukam sviesiai melyni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 11 13, 21:56)
Šiandien vakare kaip tik važiavau netoliese, tai prisiminiau kad reikia aptikslinti.. Nes ten du nusukimai yra link Kauno centro. Tai jums sukti reikia ne pirmame (ten iš karto lyg po upės yra), o antrame, kur bus nuoroda Centras 9km, kiti posūkiai kvies sukti link Ukmesrgės, Aerouosto..

notworthy.gif Saunuole tu musu, aciu labai oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Pikciurniene...: 14 lapkričio 2011 - 09:33
Kirila as tame miesto gale neturiu ka veikt, su vaikais i tokius vaiku kambarius nevaikstau tai ir nieko nezinau. As muravos sankryza nebent pravaziuoju link urmo bazes. Ir tai nedazniau nei karta per 2-3men.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

iš Vilniaus gal yr važiuojančių su laisva vieta mašinoj? prisijungčiau jei yra viečikė ax.gif aišku į marškinėlių gaminimus ir visą kitą šaukštai po pietų jau mum, bet sudalyvaut vis tiek būtų smagu smile.gif
Atsakyti
MŪSŲ DALYVAUJA TIEK? visas sužymėjau? g.gif

Zmonyte +
Kirila +
Justaita +
tiupis +
Minela* +
Curly +
Patarška +
Liuoga +
Ederi +
Fay +
Sigrid +
BrBk +
Svetla +
Vylien +
Jurgija +
Irim +
songaila +
giii +
fea +
indra* +
AgnePu +
Juurgitukas +
make-up (jei kas paims smile.gif) +
Feminute +
Svajone musu (jai kas paims) +
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minela*: 14 lapkričio 2011 - 11:11
svajone dar nori 4u.gif
Atsakyti
Velnias tik dabar paskaičiau, kad jau seniai sumokėt reikėjo unsure.gif Atsiprašau... O dabar sąskaita tuščia jau. Jei labai reikia, galėsiu lėkti į banką, įsidėsiu grynų ir permesiu. O jei galima, tai trečiadienį visus atiduosiu ir dar baudą galėsiu sumokėti už vėlavimą unsure.gif
IRIM, sakyk, ar lėkt į banką?
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2011 11 13, 18:06)
as irgi norejau klausti del apavo, dabar viskas aisku  thumbup.gif o maziesiems koses zadat veztis ar nuo bendro stalo pietaus?  g.gif

As vesiuosi kosyte, nes mano varnalesa nekramto biggrin.gif

QUOTE(Kirila @ 2011 11 13, 22:56)
Šiandien vakare kaip tik važiavau netoliese, tai prisiminiau kad reikia aptikslinti.. Nes ten du nusukimai yra link Kauno centro. Tai jums sukti reikia ne pirmame (ten iš karto lyg po upės yra), o antrame, kur bus nuoroda Centras 9km, kiti posūkiai kvies sukti link Ukmesrgės, Aerouosto..

dar patikslinsiu, kad lengviau butu, tai vaziuojant autostrada nuo Klaipedos, pravaziuojat Lukoil degaline ir tada sukat link Kauno smile.gif
Atsakyti
jurgija jauciu kad IRIM marskinelius nupirko jau g.gif o uz kambari mokesime tik treciadieni tai jauciu ten ir atiduosi jau g.gif nu nors aisku nezinau ka IRIM galvoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2011 11 14, 12:06)
jurgija jauciu kad IRIM marskinelius nupirko jau g.gif  o uz kambari mokesime tik treciadieni tai jauciu ten ir atiduosi jau g.gif  nu nors aisku nezinau ka IRIM galvoja blush2.gif

Tai va, blem, kaip negražiai čia man gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgija @ 2011 11 14, 13:20)
Tai va, blem, kaip negražiai čia man gavosi verysad.gif

nesinervink,vistiek kitaip jau nebebus biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2011 11 14, 12:23)
nesinervink,vistiek kitaip jau nebebus biggrin.gif  mirksiukas.gif

Įsivaizduoju, kaip nelengva suorganizuoti viską, o čia dar tokios vištos, kaip aš nesugeba susimokėti normaliai... Pati pirma šaukiau, kad prie visko jungiuos ir už viską moku, dabar va paskutinė blush2.gif Ai vienžo...
Papildyta:
O kokios spavos mergitiški marškinėliai? Iš tų nervų nebežinau, gal jau kalbėta buvo?
Atsakyti