Svajone - Ederi lyg viena važiuoja - pasiklausk jos - gal tave paimtų - gi ir jai pigiau būtų
gal ir mes su Agile prisijungsim...... Bet marškinėlių mums tikrai nereik, tai tikiuosi , kad nieko tokio ir finansiškai nebus blogiau jums
Svajone - Ederi lyg viena važiuoja - pasiklausk jos - gal tave paimtų - gi ir jai pigiau būtų
Jurgija, tai galiu pervesti aš už tave, o tu man grynais atiduosi
manau vakare susimatysime, ir priedo maškinukus paduosiu Ugnės
QUOTE(Kirila @ 2011 11 14, 13:00)
Jurgija, tai galiu pervesti aš už tave, o tu man grynais atiduosi
manau vakare susimatysime, ir priedo maškinukus paduosiu Ugnės 
Nu davai tada
MŪSŲ DALYVAUJA TIEK? visas sužymėjau?
Zmonyte +
Kirila +
Justaita +
tiupis +
Minela* +
Curly +
Patarška +
Liuoga +
Ederi +
Fay +
Sigrid +
BrBk +
Svetla +
Vylien +
Jurgija +
Irim +
songaila +
giii +
fea +
indra* +
AgnePu +
Juurgitukas +
make-up (jei kas paims
Feminute +
Svajone musu (jai kas paims) +
Meškutė +
MŪSŲ DALYVAUJA TIEK? visas sužymėjau?
Zmonyte +
Kirila +
Justaita +
tiupis +
Minela* +
Curly +
Patarška +
Liuoga +
Ederi +
Fay +
Sigrid +
BrBk +
Svetla +
Vylien +
Jurgija +
Irim +
songaila +
giii +
fea +
indra* +
AgnePu +
Juurgitukas +
make-up (jei kas paims
Feminute +
Svajone musu (jai kas paims) +
Meškutė +
Arvena - ?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 14, 12:20)
Sveikos
iš Vilniaus gal yr važiuojančių su laisva vieta mašinoj? prisijungčiau jei yra viečikė
aišku į marškinėlių gaminimus ir visą kitą šaukštai po pietų jau mum, bet sudalyvaut vis tiek būtų smagu 
iš Vilniaus gal yr važiuojančių su laisva vieta mašinoj? prisijungčiau jei yra viečikė
as turiu suzinoti sian vakare ar vaziuoja make -up..jei negaletu - noresiu ir ash su kuo nors kooperuotis..! mashina jei reikia turiu
Pavedimas už Jurgiją padarytas
Cia as dar su tokiu zioplu klausimu - ar ka nestis valgomo i ta musu GM? Ar visko bus ir nereik?
QUOTE(Sigrid @ 2011 11 14, 18:23)
Cia as dar su tokiu zioplu klausimu - ar ka nestis valgomo i ta musu GM? Ar visko bus ir nereik? 
Niu as tai suprantu, kad viskas uzsakyta ir nieko nestis nereikia. Nes uz atsinesta maista 50 lt reiks sumoket
Labavakarėli, gal kas gali pagriebti tortą iš Šilainių prieš vakarėlį? Šiuo momentu mano ratas prakirstas, galvoju ar kas suklijuos
Dar yra laiko aišku