Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio 2010 mamyčių Grand meetai

ups
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 15 lapkričio 2011 - 18:13
QUOTE(Kirila @ 2011 11 15, 15:51)
Būsim mes ten iki 16val, tai tikrai Rituliukui labai liks nedaug laiko.. Bet jei įšeina - lauksime labai  thumbup.gif

Vistiek nors kiek Jūsų pamatysiu 4u.gif .

QUOTE(Minela* @ 2011 11 15, 16:01)
paskiau Ritulkis vaziuos i svecius pas kuria nors arba kazkur skanei pavalgyt tarkim ar pasivaiksciot vistiek diena butu praleista kitaip bigsmile.gif  biggrin.gif  blush2.gif

Gal ir taip, bus matyt bigsmile.gif

QUOTE(indra* @ 2011 11 15, 18:04)
o kaip mamytes, ar labai jau puostis zadat?
paklausiau, lyg kas nuo to pasikeistu, vistiek neturiu ko apsirengt  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(liuoga @ 2011 11 15, 18:36)
As tai paprastai- su dzinsais ir bliuskute  smile.gif

Aš taip pat drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(Arvena @ 2011 11 15, 15:36)
tai labai vėluosit .....kol atvarysit dar pusantros val....  verysad.gif

tik dabar pagalvojau kodėl parašei taip. Mūsų daktaras Kaune, tai tiek tikrai neturėtumėm važiuoti g.gif , o ir iš Marijampolės į Kauną jei greičiau važiuoji, per 45min atleki. Patikrintas reikalas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ritulkis @ 2011 11 15, 19:34)
Papildyta:
tik dabar pagalvojau kodėl parašei taip. Mūsų daktaras Kaune, tai tiek tikrai neturėtumėm važiuoti g.gif , o ir iš Marijampolės į Kauną jei greičiau važiuoji, per 45min atleki. Patikrintas reikalas  mirksiukas.gif .

Aš asmeniškai galvojau, kad iš Vilniaus atleksit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kirila, kada tu galvoji važiuoti? o mes kartu ar atskirai? Neįsivaizduoju, kaip čia su miegu U bus g.gif Paprastai 12 pats miegas jai būna. Galvoju ankščiau keltis truputį, kokią dešimtą pamigdyt, ir paskui jau lėkt paskutinę minutę. Manau iki vietos pusė valandos kelio gausis.
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 15, 19:44)
Aš asmeniškai galvojau, kad iš Vilniaus atleksit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ir lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
as vaziuoju yahoo.gif
Irim as tau pervedziau 31.4
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2011 11 15, 19:54)
as vaziuoju yahoo.gif
Irim as tau pervedziau 31.4

oi kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
MAKE UP thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ritulkis @ 2011 11 15, 19:34)
tik dabar pagalvojau kodėl parašei taip. Mūsų daktaras Kaune, tai tiek tikrai neturėtumėm važiuoti g.gif , o ir iš Marijampolės į Kauną jei greičiau važiuoji, per 45min atleki. Patikrintas reikalas  mirksiukas.gif .

aš ir galvojau iš Vilniaus....kol iš Vilniaus daktarų atvarytum - tai tikrai apie pusantros valandos , bet iš kauno tai jo - kas čia
Atsakyti
QUOTE(jurgija @ 2011 11 15, 19:53)
Kirila, kada tu galvoji važiuoti? o mes kartu ar atskirai? Neįsivaizduoju, kaip čia su miegu U bus g.gif  Paprastai 12 pats miegas jai būna. Galvoju ankščiau keltis truputį, kokią dešimtą pamigdyt, ir paskui jau lėkt paskutinę minutę. Manau iki vietos pusė valandos kelio gausis.

Galvoju ir aš... Sakiau žiūrėsiu kaip su rytiniu meigu jo bus ir kada atsikels po nakties.. Jaučiu pasuosiu su mokyklėle, kad vaikas pailsėtų g.gif
Galime ir kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 15, 19:44)
Aš asmeniškai galvojau, kad iš Vilniaus atleksit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Minela* @ 2011 11 15, 19:53)

Norėčiau iš Vilniaus, bet deja smile.gif , kol kas persikėlėm į gimtinę 4u.gif .
Atsakyti
as saviski ryt bandysiu apie 10 nulauzti miegui, nors siaip eina apie 11-11.30 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 11 15, 19:01)
Galvoju ir aš... Sakiau žiūrėsiu kaip su rytiniu meigu jo bus ir kada atsikels po nakties.. Jaučiu pasuosiu su mokyklėle, kad vaikas pailsėtų g.gif
Galime ir kartu mirksiukas.gif

Gal planuojam atskirai tada g.gif Jei nepavyks užmigdyti namuose, tai mašinoj gal pamiegotų, tada dar ratais pavažinėčiau, kad ilgiau pamiegotų. Taip norėčiau kad pailsėtų, nes paskui neįmanoma bus susikalbėti su ja... Vistiek kelio nedaug, nedaug ir sutaupytume... TIk kad kompanijoj smagiau būtų važiuoti smile.gif Į mokyklėlę ir mes neisim turbūt...
Atsakyti