Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio 2010 mamyčių Grand meetai

maniski tai reiks zadint,bet ai jis labai piktybinis nebus tikiuosi,daug primaitinsiu skaniai kad nebutu kaip pykt ant manes lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi reikia kažką su miegu galvot, nes jis kelias apie 7 ir eina pietu miego apie 1 ar 2 val. g.gif
Atsakyti
o bus ten vietos vezimukui? Mano maze keliasi apie 10val. ir poto apie 2val. eina pietu miegoti, tai ar bus kur ja paguldyti? Nes neisivaizduoju kaip ja tiek laiko reikes be miego islaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2011 11 15, 19:33)
maniski tai reiks zadint,bet ai jis labai piktybinis nebus tikiuosi,daug primaitinsiu skaniai kad nebutu kaip pykt ant manes lotuliukas.gif  wub.gif

lotuliukas.gif

MAn irgi teks žadinti, nes jei leisti miegoti, tai dvi valandas parptų, bet bent valandą gal pamiegos smile.gif O paskui tikiuosi patiks su chebra ir pamirš, kad nori miego biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2011 11 15, 20:50)
o bus ten vietos vezimukui? Mano maze keliasi apie 10val. ir poto apie 2val. eina pietu miegoti, tai ar bus kur ja paguldyti? Nes neisivaizduoju kaip ja tiek laiko reikes be miego islaikyti  g.gif

vezimui vietos nebus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fay @ 2011 11 15, 20:50)
o bus ten vietos vezimukui? Mano maze keliasi apie 10val. ir poto apie 2val. eina pietu miegoti, tai ar bus kur ja paguldyti? Nes neisivaizduoju kaip ja tiek laiko reikes be miego islaikyti  g.gif

reikalui esant tikrai paguldysi seip ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgija @ 2011 11 15, 20:56)
O paskui tikiuosi patiks su chebra ir pamirš, kad nori miego biggrin.gif

Jei Martynas atsikels kokią 9-10h, tai ten bus pats miegas jam. Bet patirtis rodo, kad jei vyksta tūsas, tai mano vaikiui būna šventas reikalas dalyvaut ir pietų miegas nustumiamas į šalį biggrin.gif
Atsakyti

Zmonyte +
Kirila +
Justaita +
tiupis +
Minela* +
Patarška +
Liuoga +
Ederi +
Fay +
Sigrid +
BrBk +
Svetla +
Vylien +
Jurgija +
Irim +
songaila +
giii +
fea +
indra* +
AgnePu +
Juurgitukas +
make-up (jei kas paims smile.gif) +
Feminute +
Svajone musu (jai kas paims) +
Meškutė +
Arvena - ?
...Pikciurniene...

kazkas mane is saraso ismete tongue.gif

Jus cia pergyvenat kelinta vaikus reiks zadint, o Feminute pavyzdziui isvis 7 val is namu isvaziuoja, saunuole cool.gif Ilga kelione musu visu laukia ax.gif Geros nakteles visom, iki rytojaus brangiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi mano zose paseks Martyno pavyzdziu ir nesugalvos per tusa nuluzti
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2011 11 15, 16:21)
manau dzin nes vistiek Svajone turesim ir Fea ir Barbe wub.gif  blush2.gif  blush2.gif

tik aš neturiu objektyvo tinkamo patalpose .. galėsiu nebent portretus fotkint, nes daugiau nei vienas žmogus į mano objektyvą nelabai tilps, nebent ten patalpa labai didelė biggrin.gif galvojau net neimt fotiko g.gif ar paimt g.gif reik eit pakraut tada
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2011 11 15, 17:04)
o kaip mamytes, ar labai jau puostis zadat?
paklausiau, lyg kas nuo to pasikeistu, vistiek neturiu ko apsirengt  doh.gif  biggrin.gif

aš neturiu kuom puoštis, tai tikrai nesipuošiu biggrin.gif labai nelaukiu rytojaus ryto, nes dar nesugalvojau ką iš vis rengtis biggrin.gif sukūdau taip, kad visi rūbai per dideli pasidarė, o gi panelė protingoji kai buvau stora ,atidaviau visus rūbus savo dukterėčiai, tai dabar spintoj vėjas pūčia biggrin.gif ale labai noriu tikėt, kad greit vėl storėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Nestresuokit mamytės, jei ką vaikučius papuošim ir paskui kai fotkins jais prisidengsim, kad eteryje gražiai atrodytumėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 11 15, 21:51)
Jus cia pergyvenat kelinta vaikus reiks zadint, o Feminute pavyzdziui isvis 7 val is namu isvaziuoja, saunuole cool.gif  Ilga kelione musu visu laukia ax.gif  Geros nakteles visom, iki rytojaus brangiosios 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aha as irgi skaitau ir galvoju, kad mums su Smiltute 6 val ryto reiks keltis smile.gif..miego trukuma tikiuosi maziuke atsiims masinoje, o paskuj dalyvaus pilnu tempu biggrin.gif po baliaus vel kol grisim Smilte pus i aki nuvargus smile.gif
einu jau miegot, o tai rimtai neatsikelsiu ir pramiegosiu visa GM lotuliukas.gif
Atsakyti
Make-up, labai smagu, kad finale atvarai! Pamatysim ilgas tavo blakstienas.
Gal zinot, kur Inc dingus, nes is jos nieko negirdziu, pinigeliu negavus, o maikonas tai padarytas g.gif: tikiuosi, ryt atsiras wink.gif
Ei, maziau galva sukit del tos aprangos, juk ne i mados infekcija atvarot hihihi.gif
Del miego-vaikus prie vietos migdysim, i kamuoliuku baseina biggrin.gif
Na, o musu smulkiosioms mergaitems tai galit dirziukus pajamt, kad bliuzeles i suknias panasetu wink.gif as paprasiau, kad 80d pagamintu, tai toki ir dare. Simui ji irgi didoka, bet sueis, geles puse metu didziuotis, kad jam - vieneri smile.gif
Iki ryt!
Atsakyti