Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio 2010 mamyčių Grand meetai

O as busiu su dress kodu tongue.gif gi silta bigsmile.gif ir nelija wink.gif
Jo, 9forto lukoile thumbup.gif
Jamu 2 kg saslyku, tai bus 8 zmogam wink.gif
Kadangi busiu su 2 kidsais, tai i kubila vargu ar pavyks ilyst. Ale maudymke prigriebsiu tongue.gif
Papildyta:
Ka tik kalbejau su Songaila. Mums butu geriau varyt pro sargenus, domeikava, gera kampa nureztumem. Todel siulau 11 val tiktis Sargenu Silo aikstelej. Ka manot?
Atsakyti
Minela, bus ten groteles vistai kept?
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2012 06 06, 08:10)
aisku rimtai,mano vaikis tikrai ten pliuskensis ir drauges o negi nieks nelipsit? blink.gif

mano di2kis, jei tik kokia bala yra,gatavas maudytis visada biggrin.gif

QUOTE(IRIM @ 2012 06 06, 10:25)
O as busiu su dress kodu  tongue.gif gi silta  bigsmile.gif ir nelija wink.gif
Jo, 9forto lukoile thumbup.gif
Jamu 2 kg saslyku, tai bus 8 zmogam wink.gif
Kadangi busiu su 2 kidsais, tai i kubila vargu ar pavyks ilyst. Ale maudymke prigriebsiu  tongue.gif
Papildyta:
Ka tik kalbejau  su Songaila. Mums butu geriau varyt pro sargenus, domeikava, gera kampa nureztumem. Todel siulau 11 val tiktis Sargenu Silo aikstelej. Ka manot?

vistiek į tą pusę, tai jokio skirtumo man kur. tik kad autostrada kelias su mažiau duovių turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos, as pasuoju - Ryte sloguoja, man tempa sad.gif Nuotaika zemiau nulio...
Atsakyti
QUOTE(Patarška @ 2012 06 06, 11:54)
mano di2kis, jei tik kokia bala yra,gatavas maudytis visada biggrin.gif
vistiek į tą pusę, tai jokio skirtumo man kur. tik kad autostrada kelias su mažiau duovių turbūt  rolleyes.gif

Kelias išbandytas ir geras 4u.gif Primigtynai nesiūliau, bet aš pro ten važiuosiu hihihi.gif tai kas nori kartu - rodau
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 06 06, 12:48)
Kelias išbandytas ir geras  4u.gif Primigtynai nesiūliau, bet aš pro ten važiuosiu hihihi.gif tai kas nori kartu - rodau

man tai tinka
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2012 06 06, 13:17)
Sveikos mamkos, as pasuoju - Ryte sloguoja, man tempa sad.gif Nuotaika zemiau nulio...

ot sudas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2012 06 06, 09:10)
aisku rimtai,mano vaikis tikrai ten pliuskensis ir drauges o negi nieks nelipsit? blink.gif

As del to ir nezinau kaip man elgtis. Nedas po operacijos, manau tikrai jam dar negalima i vandeni list, bet bus pavydo kai kiti maudysis unsure.gif
Atsakyti
as ir nezinau ar mykole vestis, i darza neina nes gerkle skauda, bet jau sian nieko nebesake po lauka daves g.gif
Atsakyti
Kaip supratau ten maistą pašildyti bus galimybių? blush2.gif Galvoju kaip čia pietus įsidėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2012 06 06, 15:03)
Kaip supratau ten maistą pašildyti bus galimybių? blush2.gif Galvoju kaip čia pietus įsidėti smile.gif

o tai tau neuzteks to, kas ant stalu? biggrin.gif dar kazka specialaus sau isidedi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2012 06 06, 16:05)
o tai tau neuzteks to, kas ant stalu? biggrin.gif dar kazka specialaus sau isidedi? biggrin.gif

Ne sau, o vaikui biggrin.gif Man tai užteks visko, nes kol kas asortimentas gana platokas kiek matau biggrin.gif
Ale mano atžala išrankus maistui, ne viskas tinka doh.gif
Atsakyti