Įkraunama...
Įkraunama...

Visa vestuvinė floristika

QUOTE(ataka26 @ 2013 02 23, 01:44)
ne pas mane ne 10 lt ( taupant geru variantu galima ir uztiek surasti) smile.gif pas mano liudininke buvo 5 kalijos ( 1 vnt 5 lt + papuosimas) bei butnoreja 10 lt smile.gif as uz geles sumok3jau 360 lt buvo 3 poros,liudininkai ir mes smile.gif cia Siauliuose smile.gif
Orhidejos neblogai laiko, galima labai graziai jas ir i plaukus ikombinuoti smile.gif bet kaina ju didele,bent pas mus skaiciuojama 1 ziedas 10lt o ant sakeles ziedu nemazai smile.gif

na va ir sakau kad sutaupiau smile.gif nes mano puokste kainavo 150 lt + geles baznycios puosimui 100 lt
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 02 19, 10:59)
Iskilo klausimas del liudininku ax.gif  Ar jiems tikrai reikalingos puokstes? blush2.gif  Gal sakau gali nebuti geliu jiems? ax.gif  biggrin.gif  Nera pulko, tik liudininkai g.gif

Pas mus ir bus tik liudininkai, jie bus be gėlyčių. Pas mus liudininkai iš svečių išsiskirs tik tuo, kad bažnyčioje stovės priekyje su mumis, padės parašus, vakare sakė pasakys tostą smile.gif Nematau didelio poreikio jiems turėti gėlytes, be to ceremonijos metu liudininkei bus patogu laikyti vien tik mano puokštę, o ne mano ir savo.
O šiaip juk vestuvėse tokiuose pasirinkimuose nevisai geras žodis "reikalinga" smile.gif Jei norite jūs ar liudininkė tos puokštės, vadinasi - reikalinga, jei ne - vadinasi nereikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 02 19, 11:59)
Iskilo klausimas del liudininku ax.gif  Ar jiems tikrai reikalingos puokstes? blush2.gif  Gal sakau gali nebuti geliu jiems? ax.gif  biggrin.gif  Nera pulko, tik liudininkai g.gif

mes liudininkams ir nedarysime puoksciu, nematau reikalo. Cia vieta kur galim ir pataupyti, o esmes tikrai nepakeis ax.gif
Atsakyti
Kok kas labiausiai įspūdį yra palikusi "Nijolės gėlės" https://www.facebook...8...e=1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2013 03 01, 22:29)
Kok kas labiausiai įspūdį yra palikusi "Nijolės gėlės"  https://www.facebook...8...e=1  smile.gif

O man labiausiai patiko Prestige Idea darbai https://www.facebook.com/#!/vestuves1?fref=ts
Atsakyti
sveikos,būsimos nuotakos,na aš pagaliau apsisprendžiau kokios gėlės bus vestuvinėje puokštėje - gvazdikai.noriu maišyti raudonus su baltais,kadangi tai mano vestuvių spalvos,tačiau iškilo klausimas kurios spalvos gėlės turėtų būti pagrindinės g.gif
o kaip jūs žadate daryti,pagrinde baltos gėlės ir kitų spalvų akcentai,ar kuo mažiau baltų gėlių?
Atsakyti
QUOTE(d_kris @ 2013 03 27, 02:18)
sveikos,būsimos nuotakos,na aš pagaliau apsisprendžiau kokios gėlės bus vestuvinėje puokštėje - gvazdikai.noriu maišyti raudonus su baltais,kadangi tai mano vestuvių spalvos,tačiau iškilo klausimas kurios spalvos gėlės turėtų būti pagrindinės  g.gif
o kaip jūs žadate daryti,pagrinde baltos gėlės ir kitų spalvų akcentai,ar kuo mažiau baltų gėlių?

as irgi darysiu pagrinde dvi spalvas, tai pagrindine manau visiek daugiau baltos bus, o tiekkitos spalvos akcentai isryskins viska....vistiek dar kazkur ir kazkokia zaluma eis, bet manau baltos daugiausiai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 27, 13:38)
as irgi darysiu pagrinde dvi spalvas, tai pagrindine manau visiek daugiau baltos bus, o tiekkitos spalvos akcentai isryskins viska....vistiek dar kazkur ir kazkokia zaluma eis, bet manau baltos daugiausiai bus g.gif

manau, jau apsiprendžiau ir pas mane vyraujančios gėlės bus baltos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri numananti apie gėles pasakytų, kokios gėlės lietuvoje žydi liepos gale, rūgpjūčio pradžioje?
Galvoju, kad būtų įmanoma salės puošybai gėles užsiauginti... blush2.gif Domina balta, žydra, mėlyna spalvos...
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2013 03 28, 19:19)
Gal kuri numananti apie gėles pasakytų, kokios gėlės lietuvoje žydi liepos gale, rūgpjūčio pradžioje?
Galvoju, kad būtų įmanoma salės puošybai gėles užsiauginti... blush2.gif  Domina balta, žydra, mėlyna spalvos...

Rugiageles,smilgos visokios,rugiai,ramunes,kermekas,solidagas,cia as apie ta,ka galima uzsiaugint
Atsakyti
o kokios gelytės būna spalio pradžioj?
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 04 02, 13:53)
o kokios gelytės būna spalio pradžioj?

Kardeliai,saulegrazos,alstramerijos,Eustomos,rožės,gerberos,frezijos ir t.t.
Atsakyti