Įkraunama...
Įkraunama...

Visa vestuvinė floristika

Merginos,

o ką galima gauti liepos pradžioje? Nelabai gaudausi aš, deja.
Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2013 06 10, 11:32)
Merginos,

o ką galima gauti liepos pradžioje? Nelabai gaudausi aš, deja.

Labai daug ka galima gauti,priklausomai ko norit.
Rozes,gerberos,frezijos,kardeliai,eustomos,hortenzijos,alstramerijos...
Atsakyti
Man labai patiko is gvaizdiku puokstes, elegantiskai atrodo smile.gif kaip jums tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuthia: 28 birželio 2013 - 18:41
QUOTE(ievuthia @ 2013 06 28, 18:38)
Man labai patiko is gvaizdiku puokstes, elegantiskai atrodo smile.gif kaip jums tai?

Man taip pat labai grazu,grazi ziedo struktura ir graziai susikomponuoja
Atsakyti
Man irgi labai grazu gvazdiku puokstes, manoji bus is violetiniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleee18 @ 2013 06 30, 22:44)
Man irgi labai grazu gvazdiku puokstes, manoji bus is violetiniu wub.gif

o geliu salona issirinkot?
Atsakyti
Aha, jau issirinkus ir uzsisakius, tik smulkmenas dar suderinti reikes rolleyes.gif
Atsakyti
O gal galite man kas nors pasakyti kokios čia gėlės ir kada jos žydi? rolleyes.gif
Atsakyti
Hortenzija, labai man jos grazios, ypac melynos wub.gif apie geles nusimanau labai mazai, bet mano drauge tuoksis liepos 20, jos bus tokios gelytes, tai vadinasi tokiu laiku ir zydi ax.gif turbut g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egleee18 @ 2013 07 05, 21:59)
Hortenzija, labai man jos grazios, ypac melynos  wub.gif  apie geles nusimanau labai mazai, bet mano drauge tuoksis liepos 20, jos bus tokios gelytes, tai vadinasi tokiu laiku ir zydi  ax.gif  turbut g.gif  biggrin.gif

Man irgi labai gražios, o ir galima gauti nemokamai biggrin.gif tik va įdomu man ekspertės gal pasakytų ar galima jų tikėtis gyvųjų tarpe rugpjūčio gale?
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2013 07 05, 23:53)
Man irgi labai gražios, o ir galima gauti nemokamai biggrin.gif tik va įdomu man ekspertės gal pasakytų ar galima jų tikėtis gyvųjų tarpe rugpjūčio gale?

kiek as atsimenu tai pas daug ka tokios kieme augdavo, tai tikrai manau galima gauti ir nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
As esu macius tokiu kiemuose, bet melynu tai nemaciau, tik baltas g.gif bet jei Jus zinot kur yra ir melynu, tai Jums pasiseke, nes mano drauge uzsisake pas floriste, tai dar nemazai ir mokejo, bijau pameluot del tikslios kainos ax.gif
Atsakyti